Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 8 oktober, 2017

Judas Iskariot

Söndag 8 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag kommer idag för att hjälpa Er att förstå vad det är som händer på Vår Jord idag. Vår Kära Jord har börjat kasta av sig gamla mönster av förtryck och negativitet. Hon befriar sig nu från den gamla matrisen samtidigt som en ny byggs upp. Det är detta som ni uppfattar som kaos och att allt håller på att ramla samman. Det gör det ju på sätt och vis, det gamla håller på att ramla samman samtidigt som det nya byggs upp. Det är till stor hjälp för Moder Jord nu att ni håller kvar ljuset i era hjärtan, det gör hennes och eran egen resa lättare. Ni kommer då att se de nya strukturerna och det ljus som väller in över Jorden nu.

Det är många som arbetar i ljuset kära vänner och de har stor hjälp från oss och ledningen i sitt hjärta. Vi börjar komma till en kritisk punkt för utvecklingen på Vår Jord. Det är hög tid att välja vilken väg ni ska gå nu kära vänner. Hjärtat vill dra åt ett håll och ni själva åt ett annat. Det är svårt att vakna men det klokaste är nu att låta hjärtat bestämma vägen. Den vet som jag har sagt förut vilken väg som är bäst för er. Vägen blir lättare om ni följer er inre vägledning. Ert sinne har en förmåga att röra ihop det lite grann. I hjärtat har ni de svar som gäller för er, ni kan inte finna det någon annanstans. Var trofasta mot er själva och stå stadigt i marken djupt förankrad i Moder Jord, då är det inte så lätt att blåsa omkull. Träden med djupa rötter kan stå kvar även i den värsta orkan. Likadant är det för er, har ni förankrat er djupt in i Moder Jord så är ni inte så lätta att rubba. Ni står kvar och håller ljuset trots att det stormar därute. Detta är vi evigt tacksamma för, ty det är då stora förändringar kan ske. Dessa förändringar har också börjat. Mänskligheten börjar mer och mer komma samman och bli en enhet av fred och harmoni. Denna önskan spirar i deras hjärtan och de drar mer och mer till ljuset. Detta är något att fira kära barn på Jorden. Det är otroligt stort och vackert att se hela denna stora massa som har börjat röra sig åt samma håll.

Mitt hjärta sväller av glädje för Jorden idag. Hela den stora underbara Jorden med all dess prakt och rikedom. Vår Jord riktigt strålar nu av underbara vackra färger och det finns en stor strålglans runt om henne. Kära barn på Jorden, detta är ett av de sällsyntaste tillfällena i Universum när en hel planet stiger upp och därtill också med allt dess liv på ytan. Det är en förunderlig underbar tid som nu har börjat på Jorden. Allt kommer att hända mycket snabbt nu och ni kan se fram emot en ljusare vår mina kära. Jag är så otroligt glad för Er skull och för Vår Kära Jord. Ljuset är här nu kära vänner så sträck ut era händer och ta emot det. Det kommer från alla håll nu så låt det sippra in i er kropp och låt det förvandla det gamla till det nya. Låt det väcka upp erat DNA så att ni kan använda hela er kapacitet som de vackra och gudomliga varelser ni innerst inne är. Det är meningen att ni ska väckas upp till er egen helhet och storhet. Ni är mer än vad ni har blivit, vilket får mig att tänka på en av era filmer ”Lejonkungen”. Han trodde sig inte om att kunna göra något men det visade sig att han var både modig och stark. Han hade fått ett stort och vackert hjärta från sin Fader precis som ni kära barn. Er Fader har gett var och en av er ett stort och vackert hjärta med många vackra gåvor. Det är dags att vakna upp till er själva nu och börja använda er av de fina gåvor som ni har fått.

Med detta lämnar jag Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...