Moder Maria via Susan Leland, 26 september 2017

Moder Maria via Susan Leland

26 september 2017

 

Moder Maria: ”Vi Har Inte Långt Kvar På Vår Väg Till Glädje!!!

Ashtar On The Road Teleconference- 26 september 2017

Hälsningar, mina Högt Älskade Barn! Jag ser er fortfarande som mina barn för det finns inga som är så speciella i en moders hjärta som hennes barn. Så jag öppnar mina armar för er alla, för att krama er, för att vara i glädje tillsammans med er och, mest av allt, bara älska er, för det är vad mödrar gör.

Jag tjänar som en symbol för moderskap för alla på Planeten Jorden och bortom, i sanning. Men nu skall jag bara tala om denna Värld. Och jag vet att några av er fortfarande kämpar, mina barn, och jag vill att ni ska veta att jag är med er, oavsett vad som pågår i era individuella liv. Jag erbjuder er min styrka, min Kärlek, för att lyfta er så vi kan fortsätta på denna underbara väg som vi valt att färdas tillsammans.

Ja, det finns utmaningar, blockeringar och platser med sådana – ska vi säga, umbäranden – att det är svårt att fortsätta, men ändå, ni har fortsatt, var och en av er. Och även om jag inte har i mig att uttrycka egobaserad stolthet i någon form kan jag ändå uttrycka den Glädje jag känner inom min egen varelse då ni går framåt på er väg!

Nu har vi en liten bit till att färdas, men inte långt. Och ni ska vara dessa Gudomliga Skapare som Ashtar talade om, och föra er själva till full medvetenhet om Vem Ni Verkligen Är, och om den kraft ni har inom era Gudomliga Varelser!!! Ni förstår, dagens barn – de mycket unga – vet om denna kraft. De känner den inom sig själva och använder den. Det är lika naturligt för dem som att andas! Men för de flesta av er har detta ännu inte kommit till full kännedom, att blomma och lysa i totaliteten inom era varelser.

Så jag är här för att uppmuntra er. Ta min hand, om ni vill, och låt oss utforska den Kärlek ni är, den glädje för Världen ni är och, förstås, den stora lugnande Frid som ni för med er, bara genom att lysa upp Världen med er närvaro.

Så tillsammans färdas vi denna Väg, och det är en Glädjefylld Väg! Och som jag sagt, det är en liten bit kvar, inte alls mycket. Och ni kommer att få alla de belöningar som ni föreställt er själva under färden, de som jag just nämnde och mer – Glädje utan slut, sprudlande glädje hos barn, energin – gränslös energi – nyfikenheten att utforska nya platser, nya koncept.

Några av er kanske till och med vill gå någon form av utbildning. Och ja, några kanske vill gå en repetitionskurs hos Ashtar Command School. Någon kanske vill bli förtrogen med de Högre Dimensionella teknologier som finns här på Planeten Jorden, men som för det mesta hålls dolda. Allt detta och mer finns tillgängligt för er, Älskade Barn, och det är med Moderns Glädje som jag ser er dansa in i cirkeln och delta i de livsstilar ni kom hit för att hjälpa till att föra fram – mest till glädje för er själva!

Välsignelser till er, högt Älskade Barn, och vet att vi alltid är tillsammans i vår Enhet av Kärlek. Och tillåt mig, om ni vill, att vara närvarande i era Hjärtan, för ni är helt säkert närvarande i mitt. Och jag älskar er bortom allt förstånd, förbehållslöst och bortom allt uttryck! Så är det. Namaste!

Ashtar’s Audio Message: https://fccdl.in/wj7OvVZ94

http://www.ashtarontheroad.com/mother-mary-road-to-joy.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, September 26, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...