Judas Iskariot via Ann Dahlberg, February 5th

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 5 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu är vi på väg, kära Jordbor. Startskottet har gått och det dröjer inte länge innan valutaförändringarna börjar röra sig, runt om i världen. Det är vi alla mycket tacksamma för. Alla de som har arbetat med detta har äntligen rott det i hamn. Det börjar sakta sprida sig till fler och fler länder. Många regeringar börjar bli nervösa nu, andra griper efter det sista halmstrået, en del vänder helt om och vill bli en del av den här processen. De ser och förstår att det finns ingen återvändo nu till det gamla. Det nya är på väg och går inte att stoppa. Det är fast förankrat i jorden och himmelen och har fått allas välsignelse.

Mänskligheten vill ha en annan verklighet nu. En verklighet full av harmoni och kärlek och där kan inte rädslan få finnas kvar. Ni har gjort ett utomordentligt jobb, kära Jordbor och vi är så stolta över Er. Det har inte varit lätt att kasta slöjan och se den nakna sanningen uppenbaras för er. Förstå att även ni har varit en del av detta. Varit villiga att arbeta med er själva, för att bygga en ny framtid för er och era barn. En ljusare framtid än den mörka ni nu lämnar. Era erfarenheter tar ni med er och kan på så vis bli lärare för andra som befinner sig i samma situation.

Först ska ni dock bygga upp ”Den nya jorden” och hjälpa till i det solsystem som ni befinner er i. Det kommer att ta sin tid. Allra först måste ni förståss vakna upp helt och fullt till er själva och det multidimensionella ”jag” som ni är. Till det får ni hjälp av era guider som så småningom kommer att presentera sig för er. De finns redan runt er även om ni inte ser dem eller känner av dem än. En del av er har känt deras närvaro och även startat en kommunikation med dem via sitt högre jag. Det här har ni alla att se fram emot. Ni har alla den förmågan mer eller mindre dolt för er själva.

Den inre rösten från ert högre ”jag” er själ, börjar många att höra nu. Den vägleder er framåt och ger er ljusa och klara aha-upplevelser. Frågan är bara om ni vågar följa dem. Vågar ni ta det steget eller ta till er det budskapet som den förmedlar. Själen talar klarspråk och ni hör och känner det klart och tydligt. Det är en kort stund av klarhet. Det gäller att ta till sig det och tror på det. Våga ta ett steg i den riktningen, även om det inte är den riktningen som ni just nu har tänkt på eller kanske skjutit på framtiden. Var inte rädda, era guider står precis bredvid och stöttar er i era ansträngningar.

Tiden är ”nu” att börja på sin egen resa. Resan du valde när du gick ner för att hjälpa jorden i den här stora transformationen. Alla har någon liten del i detta. Själen vet vilken del som är din.

Jag uppmuntrar alla att söka sin ”del” i den här omvandlingen av vårt kära jordsamhälle.

Jag älskar Er så mycket

Judas

Du gillar kanske också...