Rådet via Ron Head, 3 februari 2016                                          

Rådet/Ron Head 

Nuvarande händelser – Rådet

 

Idag vill vi diskutera aktuella händelser med er, inte nyheter, utan de saker som händer i era liv. Vi ska bara dyka rakt in i det.

Ni har fått veta att ni kan förvänta er en hel del saker i era liv. Och vi har upprepade gånger sagt att de viktiga sakerna som händer i ert inre och resten som ska hända kommer som ett resultat av detta. Vi sa ju att er yttre värld inte kunde vara något annat än en återspegling av den inre. Ordet ”snart” blev något av ett skämt. ”Å nej! Inte ”snart” igen!” Och vi sade att förändringarna händer ”nu” men de hade inte dykt upp ännu.

Nåja, de har börjat dyka upp. Nu ska vi nämna några fall här, men att tro att ni har lämnats därhän, ska naturligtvis undvikas. Var och en av de vi nämner här har nästan hänt över en natt, och ni är alla på olika resor och ni kan inte jämföra er med någon annan. Vad kommer er morgondag att föra med sig?

Vissa upptäcker plötsligt att de börjar kommunicera med människor som inte längre är i kroppen. Vissa talar med djuren omkring dem. Många börjar undra vad det är för ljus omkring dem. Många fler säger, ”Berätta inte om solfläckar och energier för mig. Jag kände av dem innan du visste om dem.” Många behöver lära sig att hantera energin, känslan på offentliga platser, som de aldrig lagt märke till förut. Och mer.

Så era förändringar har nu nått den grad som gör att resultaten börjar dyka upp i er medvetenhet. Det är OK för er att bli överraskade, även upphetsade till att börja med. Men var diskreta och lär er att känna er tillfreds med det ni upptäcker. Förstå att, för de högre väsen som vi har sagt att ni är, är det inte nytt alls. Ni är bara i början på er medvetenhet med vad ni tidigare gjort er välförtjänta av. Nu kommer det att börja visa sig lite mer av svaret på er ständiga fråga ”Varför är jag här?” Och det kommer också visa sig att ni verkligen är allt det som vi ofta har sagt att ni är.

Det har varit ett kort meddelande i dag, men vi tog tillfället i akt snarare än att missa det. Till dem som redan ser dessa förändringar, grattis. Till dem som fortfarande väntar, var bara medveten om att ni också är långt mer än ni vet. Er tid är här nu.

God dag.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

Du gillar kanske också...