Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 25 november 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag hälsar Er alla från ovan. Livet går vidare nu, kära vänner. Ta tag i ditt liv och gå steg för steg framåt på din väg nu. Vägen öppnar sig mer och mer för alla som våga träda in på den. Lösningar uppenbaras en efter en om du bara har mod att följa din inre uppmaning. Står du kvar i det gamla trots att din inre röst kallar på dig, så kan det bli svårt att se det, som ditt hjärta egentligen vill se. Dimman lättar först när du vågar visa vem du är och tar ett steg i den riktning som ditt hjärta vill att du ska gå. Vi måste alla ta det första steget kära vänner och då kommer fler och fler saker att uppenbaras för dig som genom ett trollslag. Dimman runt våra huvuden är inte så kompakt längre utan den kan lätt flyttas på, då ljuset som tränger ner har gjort den betydligt skörare.

Kampen är vunnen av de många ljusarbetarna som har burit ner ljuset till Jorden. Nu är det bara för Er att anamma ljuset i ert hjärta och följa det dekret som har ristats in där. Ni har en lättare väg att gå nu, kära Jordbor. Mörkret kan inte tvinga er tillbaka längre, ty ljuset är det som är starkast på Jorden idag. Det är ert val kära Jordbor och vi är mycket stolta över Er, ty ni har banat vägen för den Nya Tid som nu ligger vid era fötter och väntar på Er. Den väntar på att ni ska förstå att ni är de ljus och den kärlek som omvandlar den här Jordens yta, till den ljusa vackra plats där kärleken nu i evigheter ska bo. Det är ni som gör det här kära Jordbor med hjälp av era guider. Det är dock ni som tar de första stegen och hörsammar den inre ljusa rösten i ert hjärta. Den röst som ni känner är ljus och sann. En röst som bara känner kärlek och är utan fördömande. Det finns ingen som dömer er i den här ljusa världen och ni kan inte heller döma någon när ni taget fram ljuset i ert hjärta, ty det är fullt av kärlek och medkänsla. Är inte era projekt fyllda med kärlek och medkänsla så kan de inte manifestera i den tid som nu är. Det är den villkorslösa kärleken som drar fram på Jorden idag. Där det finns sann villkorslös kärlek, där finns det inget fördömande. Allt och alla är lika mycket värda.

Se över er tid kära barn på Jorden. Gå inom och möt Er själva. Våga se och våga släppa. Allt är bra, det är kärleken som segrar och det är kärleken som omfamnar er. Släpp allt det gamla och ge er hän till kärleken. Det nya står för dörren och bjuder Er att komma in. Festen finns inombords i form av glädje och kärlek. Detta sprider sig sedan till er yttre verklighet, så låt festen börja kära vänner. Gå inom och finn alla de svar ni behöver där. Oroa er inte för saker som inte blir som ni har tänkt er, ty allt sker precis som det är tänkt att det ska ske. Samla era tankar till en enhet kära Jordbor och ni manifesterar det ögonblickligen. Fokusera på ditt hjärta och du har hjärtat i din hand. Var den kärlek som ditt högre hjärta är. Ge ut den kärlek och den medkänsla som du känner där. När du följer ditt hjärtas rytm då går du också din väg. Vägen som är för det högsta goda för dig själv och den värld som du befinner dig i.

Världen finns inom dig, samtidigt som du förvandlar din inre värld, så förvandlar du din yttre värld. Vi har säkert sagt detta många gånger förut men det kan vara värt att upprepas. Förstå kära barn på Jorden att gå inom och hitta sitt hjärta är själva knutpunkten i att förstå att världen har förändrats. Många är det som har öppnat sitt hjärta idag och på det viset gett möjligheter för andra att kunna öppna sina hjärtan. Detta ger den kedjereaktion som gör att den yttre manifestationen blir tydligare och tydligare. Resultatet av detta gör att fler rannsakar sina hjärtan och börjar att öppna upp. Förstå kära barn på Jorden att kärleken övervinner allt. Den sprider sig med stor kraft runt hela jorden idag och ni är alla en del av den, så sänd kärleksfulla tankar till varandra och sträck ut händerna till all världens folk och segern är redan er.

Namaste

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...