Judas Iskariot via Ann Dahlberg i Örebro, 4 juni, 2018

 

Judas Iskariot

Live kanalisering via Ann Dahlberg i Örebro, 4 juni, 2018

 

Jag önskar er all lycka till på er nya resa. Det är en spännande tid ni har framför er. Mycket som händer i världen både smått och stora händelser. Jag är tacksam över allt arbete människorna gör på jorden idag. Jag är också tacksam över ljuset som faller ner och öppnar allt fler hjärtan och lyser upp ljuset ännu mer i era hjärtan. Vi är många som gläds med er på den sidan ni befinner er på. Ljuset är tillbaka på jorden och inget kan längre stoppa det. Allt som ljuset rör vid blir påverkat. Alla människor blir påverkade oavsett om de är vakna eller fortfarande sover. Det är en spännande och vacker tid. Jag är tacksam att jag får vara med er. Koncentrera er på ljuset och det goda var i era hjärtan och agera från ljuset och kärleken. Ni går på den rätta vägen. Jag är glad och tacksam att få säga detta till er idag. Önskar er alla lycka till.

 

Transkribering: Jill Lindström

Du gillar kanske också...