Judas Iskariot via Ann Dahlberg, May 27th, 2017

Judas Iskariot

Lördag 27 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag står vi och blickar ner på Solens barn. Ja kära ni, ni är alla Solens barn från en eller annan stjärna. Det är roligt att se all aktivitet som pågår på Jorden nu. Det riktigt sjuder av aktivitet och glädje. Många ljusstrålar sänds från många hjärtan och vi är med Er i varje steg ni tar nu. Jag älskar Er så mycket och njuter av allt det som håller på att förberedas nu. Världen ni lever i står i en stor förändring och förändringen kommer genom alla era små och stora ljusarbetares händer. Det är en fantastisk tid att leva i där små och stora under sker dagligen. Var inte rädda för att träda fram i ljuset kära barn ty ni är ljusets barn och tar nu ner ljuset på Jorden. Det blir en fantastisk upplevelse att få vara med om att förändra Jorden till en ljus, varm och skön planet igen.

Nu har det börjat, kära vänner, tiden är inne och RV har startat. Det smyger sig allt närmare med en omstart för Jordens folk. En start av något mycket bättre, kärleksfullare och visare än vad det har varit på många tusentals år. Det är härliga tider kära vänner och Jordens folk kan se framemot fred och frihet. Det här är vad många väntat på eller hur? Det här är vad många längtat efter och nu är det här. Det är snart dags att gå ut och fira mina vänner. Det som sker det sker nu och det är för allas bästa. All Jordens folk ska få ta del av detta och på så vis bli delaktiga i Moder Jords återuppbyggande. Allt kommer att ske på olika plan samtidigt. Förändringen blir stor mina kära barn på Jorden och det är tack vare Er som det händer. Den lilla lågan av ljus har vuxit till en stor eld som syns milsvida omkring.

Många är det som besöker Jorden nu. Vibrationerna är högre och tillåtande och det är många som vill hjälpa till på det sätt som de kan, får och har möjlighet till. Ja, vi finns med Er nu kära barn på Jorden. Ni har alla med Er nu. Det är en stor dag för Er, för vår vackra Moder Jord, vår galax och långt bortom. Fortsätt att vara modiga och avsluta nu den mörka eran för den ljusa era som redan har fått fäste på Jorden. Ja, så är det mina vänner. Ljuset är här och er planet går stadigt mot ljuset och det gör ni också. Sprid nu era gåvor över hela Jorden och låt alla få ta del av denna vackra underbara välsignelse från Vår Fader/Moder Gud. Jag tackar Vår Fader/Moder Gud av hela mitt hjärta och böjer mitt huvud i ödmjuk tacksägelse. Böj era huvuden och tacka er Fader/Moder Gud för den stora välsignelse han ger Er. Gå sedan ut i världen och dela med er av de välsignelser som blivit Er givna.

Ja det är en förunderlig tid med mycket mirakel och många välsignelser. Välsignelser som är komna från ljuset och som endast innehåller kärlek. Det är kärleksfulla gåvor som ni har i era händer, mina kära. Värnar om dem och låt det bli en kärleksfull gåva till mänskligheten, till Jorden och allt liv som bebor den.

Jag lämnar Er nu med mycket glädje och kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...