Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 26 maj, 2017

Maria Magdalena

Fredag 26 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag gläds med Er idag. Jag älskar Moder Jord och allt som finns och växer där. Jag älskar att se på barnen när de springer runt och leker på vår sköna jord. Mitt hjärta är med barnen och djuren, de oskyldigaste varelserna på vår jord. Det är också de som drabbas hårdast när vi har stängt våra hjärtan. Jag är så glad idag när jag ser alla hjärtan som öppnas ett efter ett. Jag hör sången från alla själar som förstår att klockan är slagen och att friheten randas på Jorden igen. Vår älskade Jord som har kämpat så för sina barn, för att de ska få vara fria och glada. Nu är stunden äntligen här och vi går alla mot ljuset stor som liten. Hand i hand ska vi nu vandra mot nya höjder av ljus och kärlek. Hand i hand ska vi ge Jorden det den behöver och på så sätt ge till oss själva också. Barnens tårar kommer att torkas av kärleksfulla vuxna och djuren kommer att behandlas med respekt och kärlek. De har också känslor, varma äkta känslor som klappar för alla som vill de väl. De har varit till stor hjälp för människorna och är nu värda all kärlek och respekt de kan få.

Ja, ni är alla ett här på Jorden och behöver varandra, sida vid sida ska ni nu vandra och återställa allt till sin rätta balans igen. Jag är så glad för Er skull kära barn på Jorden för nu börjar ett ljusare äventyr med hopp och glädje i ert sinne och i era hjärtan. Vi finns med Er nu, vi finns alla med Er nu. Vi går mitt ibland Er och strö rosor av kärlek i era hjärtan. Ni är inte ensamma i detta stora arbete. Ni har många som hjälper Er nu, så fråga bara om det är något ni undrar över eller behöver hjälp med. Vi ger Er svaren på det sätt som hjälper Er bäst och som ni är mogna för att ta emot. Allt kommer att lösa sig, ett efter ett av era problem kommer att försvinna och ersättas med betydligt bättre lösningar. Lösningar som gynnar Er själva och Moder Jord.

Jag ser att mycket redan är på gång och det kommer snart att regna manna från himmelen för alla och envar på vår Jord. De största hindren är borta och det är fritt fram för gemene man att agera. En del har startat och många är på gång. Moder Jord njuter av den nya vändning som livet har gett henne och hon sänder oupphörligen kärlek till Er dels för att ni ska förstå hur älskade ni är och dels för att de sovande nu ska vakna och bli en del av denna ljusa och vackra transformation.

Det är en tid för att gå in i hjärtat och hitta alla sina svar där. De blir tydligare nu när den sista vågen av ljus har nått Jorden. Ta emot den, låt den transformera er kropp till den ljusa och kärleksfulla varelse ni innerst inne är. Kalla på mig om ni tycker det bli svårt, så ska jagt lindra era plågor. Kroppen har ett arbetsamt jobb med att införa allt ljus och behöver mycket vila och vatten nu. Vila i er själva kära barn på Jorden, en stund varje dag, helst fler om det går. Var ute i naturen för att hämta dess hälsobringande effekter av ljus och kärlek. Allt finns där för Er så ta för Er kära barn på Jorden. Ljuset finns för Er och för allt som lever och växer på vår Jord. Vi finns med Er och längtar efter ett kärt återseende.

Jag sänder Er nu många rosa rosor för var och en att plocka upp och lägga till sitt hjärta.

Kärleksfullt

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...