Judas Iskariot via Ann Dahlberg, Söndag 24 april 2016

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 24 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en sorgens dag för alla som förlorat en vän och en glädjens dag för alla som fått en vän eller en ny tillblivelse i familjen. Vi har alla våra upp – och nedgångar. Det är livet som praktiserar sin visdom med oss. Ibland är det saker som vi ska lära, ibland är det saker vi ska förstå. När vi lärt oss går vi vidare till nästa steg av lärdom. Så här har det hållit på liv efter liv. Ni är fullärda nu, åtminstone i denna dimensionen, nu väntar andra lärdomar i en annan ljusare dimension. Ni har tagit första steget in i denna dimension nu. Måhända kan det inte verka så för många av er än, men med ljuset som måttstock, så befinner ni er här nu.

Många av er har säkert märkt att tiden verkar gå snabbare och att saker och ting manifesterar sig fortare. Idag är det måndag och nu är det redan söndag. Känns det igen? Upplevelsen av tid är en helt annan idag än det var för 50 år sedan. Nu verkar t o m månaderna gå fort. Var det inte vinter nyss? Jag fattar inte att det är sommar snart, kan jag höra många säga och tänka. Ni befinner er i ett turbohjul och det enda sättet att sakta ner tiden är att sakta ner er själva. Att stilla er och meditera är i synnerhet viktigt nu för att absorbera det ljus som väller in över planeten idag. Helst varje dag behöver kroppen få en chans att ta in ljuset och transformera om det i lugn och ro. Det kan vara arbetsamt för kroppen att göra det när ni ständigt är i farten av allt som ni tror att ni måste göra. Det är ni själva och er kropp som är viktigast. Att förvandla en kolbaserad kropp till en kristallin är inte gjort på en dag. Ni har hållit på ett tag nu men arbetet fortskrider så att säga tills det är färdigt. En del hjälp kommer ni att få på vägen men den första biten måste ni göra själva. Det betyder att ni behöver höja er vibration från de lägsta frekvenserna på jorden som innefattar mycket negativiteter som dömande, avundsjuka etc. Det går inte att fullborda era kroppar med dessa liggande latent i dem. Det är därför vi hela tiden pratar om att rensa ut gammalt skräp. Släng det, be om hjälp att slänga det, det gagnar er inte nu.

Nu är det förståelse, medkänsla och kärlek som leder vägen. Detta kan ni ge till er själva och andra som ni möter. Då menar jag människor som ni ”möter” som ni har en kontakt och delar något med. Ett möte är inte bara en människa som går förbi på gatan utan ett möte är en människa där ni hör och ser varandra. Jag tror ni förstår vad jag menar. Att det här upprepas gång på gång är för att det är så viktigt nu eftersom ljuset manifestera sig så fort. Livet blir lättare om man följer ljusets gång och kan ta in det allt eftersom det ökar på i sin intensitet. Som ni förstår nu så är det här det viktigaste arbetet på jorden idag, det här att arbeta med er själva så att största möjliga ljus kan tas in i era kroppar. Det är så ni förankrar ljuset på jorden. Ju fler som förankrar det, ju starkare fäste får det och ju fortare manifesterar sig den ”Nya Verkligheten” för er. Den som ni så länge har väntat och längtat efter.

Den är här nu…klarar ni av att ta in den här och nu. Ser ni skönheten, ser ni förändringarna? Kan ni skönja den nya världen? Känner ni dess ljus och glädje? Den finns här för er, känn dess ljus och glädje och låt kroppen få uppleva den. Fyll kroppen med dess glädje och ljus och ni kommer att förstå vad jag och många andra med mig pratar om, när vi säger att tiden är nu. Det är bara att ta för er. Våga släppa taget och ge er hän i den nya tid som är.

Vi hjälper er nu, vi finns vid er sida och ger hjälpen ni behöver för att befria er från de sista bojor ni har från er tredimensionella verklighet. Det kan kännas besvärligt för en del nu men det går över och lättnaden blir stor när ni känner befrielsen och glädjen med att vara ETT med allting. Veta att ni är älskade och alltid har varit det. Veta att ni aldrig är ensamma utan att allt och alla är med på er väg i livet. Så är det och så kommer det alltid att vara. Vi gör det här tillsammans. Vi hjälper varandra. Vi ger ljus och kärlek till varandra. Jag är du och du är jag. Vi är ETT. Lika älskade och omhuldade båda två. Så ha förtröstan, känn tro och hopp djupt därinne. Vi är på väg nu, på väg mot ljuset du och jag, vi och ni, alla är på väg mot ljuset ty ni är alla lika älskade.

Med stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...