Juliana (barnbarn till Jesus) via Ann Dahlberg, 1 maj, 2018

Juliana (barnbarn till Jesus)

Tisdag 1 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Juliana, Sarahs dotter, som hälsar till er idag. Ni känner inte mig men jag känner er kära vänner på Jorden. Jag har reinkarnerat här många gånger. Jag träffade aldrig min morfar Jesus, när jag levde på den tiden, men min mor berättade mycket om honom. På den andra sidan av slöjan och i den ljusa dimensionen är han en stor, helig och vis ”man”. Vi är inte så uppdelade i kvinnor och män i de högre dimensionerna av ljus, men vi visar oss för det mesta i den gestalt ni känner till och kan relatera till. Allt kommer att få sin förklaring så småningom.

Jorden lyser nu som guld i solen och man kan se glädjestrålar lysa ut från henne. Vi lyser tillsammans med henne och det finns en harmoni runt vår Jord som inte funnits där förut. Det var i alla fall längesedan som vi såg dessa glädjestrålar lysa runt henne på det sätt som de gör nu. Det är tacksamt att få vara med och hjälpa vår kära Jord upp i ljuset igen. Det är många som har väntat och längtat efter denna stund i Universum. Ni är omhuldade, omringade och älskade kära hjärtan. Ni som har hittat till ert hjärta kan känna kärleken där. Den flödar in och ut för varje andetag ni tar.

Kära barn på Jorden, det gäller för alla er nu att finna ert ljus och låta det lysa ut i världen. Att stå fast i er sanning och se med kärlek på livet. Livet som ibland kan gå som en berg – och dalbana men som ändå har så mycket att ge. Om ni släpper den grå slöjan kan ni känna glädjen som spritter i er, ni kan känna hoppet och entusiasmen, ni kan känna er kraft och energi. Ni fylls av en stark lust att göra det som ni länge har önskat men inte vågat sätta tilltro till. Nu är det dags go vänner att göra det som ni länge har önskat. Det är dags att ta det första steget mot er dröm. Hjärtat visar er vägen, den vet precis vilket steg som är bäst för er att ta för att nå er dröm.

Jag följde mina drömmar, när det gavs tillfälle för det och det gav mig den styrka jag behövde när jag levde på Jorden som Sarahs dotter, Juliana. Min mor och jag hade en bra relation och vi höll oss till våra drömmar så gott det gick under de förutsättningar som vi levde i. Släpp aldrig din dröm, försök att alltid få den manifesterad i ditt liv, för det är säkert ett av dina mål här på Jorden.

Ljuset lyser nu väldigt starkt och dess ljuspartiklar lättar upp energin på Jorden vilket i sin tur ger er en större möjlighet att uppfylla era drömmar. Möjligheter uppstår bara från tomma intet och väntar på att ni ska ta tag i dem. Det är möjligheternas och undrens tid, det är bara att njuta av energin och lyssna på hjärtat så har ni allt där i er hand. Allt som ni önskar kan ni då manifestera.

Tillit och kärlek, tillit och kärlek, det är allt som krävs. Detta kan också spetsas med lite mod. Ni säger ofta ”man måste våga för att vinna” och det är ju lite det som är det första steget. Det är vilja, mod, tillit och kärlek. Sedan löper det på av sig själv. Likt en trollkarl som öppnar sin hand och en fågel flyger iväg. ”Fri som en fågel” är ett annat uttryck som ni använder och det är meningen nu att ni ska känna er fria och skapa vad ni vill. Ni är skapare och kan skapa om er värld, så att den blir som ni drömmer om. Allt det vackra och goda som ni nu kan skapa i den högre energin blir till er nya värld. I kärlek och tillit kan ni manifestera vad ni vill. Det är en vacker och sann energi som bara låter sig manifesteras i en lika vacker och sann energi. I det goda skapar du det goda.

Det goda och ljusa är nu på återtåg till Jorden. Ni har nu möjlighet att skapa allt det fina och vackra som ni vill ha på er Jord.

Tack för att jag fick komma till tals idag!

Jag älskar Er

Juliana

Du gillar kanske också...