Rådet via Ron Head, 30 april 2018

Rådet via Ron Head, 30 april 2018

 

Rådet – Trycka på Ett Rep

Att trycka på ett rep är en lämplig metafor för vad många av er försöker göra. Att stoppa en ström genom att hålla händerna mot den skulle vara en annan. Det skulle vara omöjliga uppgifter, eller hur?

Tänk dig att dra repet i nedförsbacke. Tänk dig – det här är en av era favoriter – ”gå med flödet” av strömmen. Det skulle inte bara vara lättare, utan ibland kan ni behöva öka på stegen för att fortsätta.

Så blir då den uppenbara frågan, vad vill du göra?

Vi har tagit upp detta flera gånger tidigare men vid den här tiden, vid denna vändpunkt, måste det tas upp igen. Vi ser dig be om hjälp att klara det. Och vi ser att de flesta av er bara bryr er om svaren som kommer från er egen kamp. Det sanna svaret är att det inte behöver vara en kamp. Att trycka på ett rep är en kamp, en onödig kamp.

Vad kämpar ni emot? Det är nyckeln. Det finns en tidvattenvåg av inkommande energier som fyller er planet, faktiskt ert solsystem. Energi är medvetande. Det här är i storleksordningar över den energetiska miljön under era tidigare årtusenden. När högre medvetenhet möter lägre medvetenhet, kommer den lägre alltid att höjas. Alltid.

Nu måste din fysiska varelses make-up uppgraderas för att hålla de högre frekvenserna som ni ska höjas till. Allt som vi har sagt fram till den här punkten kan godkännas av de flesta av er. Ja? Och detta leder till vad ni älskar att kalla uppstigningssymtom. Ni har justeringar som ska göras av själva cellerna i kroppen. Och de inkommande energierna får er att ”komma ifatt”, som det var.

Så varför är det här en kamp? Det är en kamp eftersom ni vill bli förändrade, men ni vill inte förändra er. Ni är rädda för att förändras. Ni vill ha en ny värld. Ni är rädda för hur det kan bli. Hur blir det med min hund? Och min katt? Min make? Mina barn? Hur skall detta gå? Hur blir det med det där? Åh, Gud! Låt inte repet glida tillbaka här nere! Varför kan jag inte få vattnet att sluta?

Vi ber dig att betänka att den ovillkorligt kärleksfulla Källan till din varelse, din Skapare, din Gud, om det gör dig mer bekväm, inte är på väg att orsaka att du lider. ”Men titta på det förflutna!” säger du. Och vi säger, ”Ja, det har blivit en enda röra av det, eller hur?” Och vi frågar dig, skyller du allt detta på någon hämndlysten, vredesfylld varelse? Eller är du äntligen villig att erkänna att det kanske bara är en värld som du själv skapat?

Resultatet av detta är att det som skulle vara din glädje av att få dina djupaste önskningar uppfyllda blir värk, smärta, förvirring och rädsla. Dina energier måste justeras. Det kommer att bli justeringar av dina energikroppar. Dina celler kommer att förändras. Din själva medvetenhet kommer att förändras. Dessa saker kommer att hända. Det kommer att hända eftersom du bestämde dig för att du skulle vara här för att uppleva det. Som det har sagts att det inte händer dig, så händer det för dig. Det kan finnas några tillfälliga obehag. Det behöver inte vara lidande.

Se dig själv som att du kryper ihop, med armarna lindade runt dig själv i ett försök att undvika det oundvikliga. Se dig själv som stående i ett vackert fält, tittande på soluppgången, med dina armar öppna, sjungande som att du välkomnar en ny dag. Och vi ber dig inte att se skillnaden, vi ber dig att känna skillnaden. Du förstår, hukandet, lidandet, är som att hålla foten på bromspedalen. Att acceptera, tillåta, förstå och glädjas är som att slå på efterbrännarna. Nu blandar våra metaforer igen.

Ditt högsta Gudomliga jag försöker leva som du. Vänligen välkomna henne. Hon kommer till dig med ovillkorlig kärlek. Du är en del av henne. Hon är alltet av er alla.

Fortfarande säger du varför? Här är varför. Det kommer bli en ny värld. Den gamla skapades av dina önskningar, dina övertygelser och dina fantasier. Gissa vem som ska skapa din nya värld? Men den här gången kommer du att vara långt mer kapabel än tidigare. DET är vad du har bestämt. Det är vad mänskligheten har bestämt. Och det är vad det kommer att bli.

Ytterligare ett påpekande: Ni är längre fram än de flesta av er har någon aning om. Titta bara på era antal. Titta bara! Det händer VERKLIGEN.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är The Wisdom of Michael, tillgänglig HÄR, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR. En tredje bok sammanställs nu.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar den här länken för upphovsrättsinformation: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...