KÄLLAN via James McConnell, 3 September 2017

KÄLLAN via James McConnell, 3 September 2017

 

KÄLLAN

När du sitter där och andas ut, visualisera Källenergi som flyter in i Moder Jord och att Moder Jord utstrålar den energin till ytan. Detta är förankringen av Källan till jorden. Det här är det uppdrag som du kom hit för – vi är här för att sprida den energin till alla.

Och jag kommer hit idag för att berätta att under denna uppstigningsprocess som vi nu är i är vi i det som kallas Uppstigningstidslinjen. Detta är en tidslinje som styrs av Källan. Det finns mycket liten rörelse bort från denna tidslinje som nu kan inträffa. I början av denna förmörkelse och i slutet med nästa förmörkelse som kommer att hända 2024. Under denna tidslinje sker uppstigningen. Och jag kan säga er nu att det inte finns någon avvikelse, det kan inte finnas aktiviteter från dem som är själv-tjänare som kan försöka stoppa eller göra att detta inte händer, eftersom det kommer att hända. Och för dig är det särskilt viktigt att hålla dig fokuserad på din egen inre resa, eftersom Såsom Inom Så Också Utom.

När du rensar de energier som inte tjänar dig inifrån dig, kommer du att se detta manifesteras i den yttre världen. När du rensar ut stormarna och orkanerna i din egen kropp och sinne och energi, kommer du att se att denna planet har väder som är som paradiset. Det är de okvalificerade energierna inom hela mänskligheten som orsakar dessa störningar och det finns bara ett sätt för Moder Jord att rensa ut detta. Om vi ​​inte gör det, om du och vi inte rensar denna energi inom, så måste jorden rensa ut den genom dessa stora katastrofala aktiviteter. Fastän vi kontrollerar det, så kontrollerar du detta inom dig. Sök så inom dig och försök att överge alla energier som känns som hat, energier som känns som att jag måste vara korrekt, alla energier som talar om ego. Det här är de energierna som måste tas ut från dig. Renas.

Be mig om att hjälpa dig med denna rengöring. Jag är här med ett erbjudande och en inbjudan till dig. Erbjudandet och inbjudan är att kalla på Mig om du befinner dig i en sinnesstämning eller ett emotionellt tillstånd som är kaotiskt och jag hjälper dig att ta den här energin ut ur dig. Och det här är hur du kan bidra till uppstigningsprocessen, att rensa dig själv i alla de saker som du har gömt av skam. Öppna dessa dörrar. Titta inuti den här garderoben inuti dig där du gömmer dessa energier, dessa känslomässiga trauman, dessa gamla minnen. Ta ut dem ur skåpet och be mig att ta bort dem och så ska det bli. Tack.eraoflight.com

Du kan nu öppna dina ögon och titta runt med Källans ögon. Se dig om. Om du är i ett rum med någon, titta på dem och se Källan inom dem.

Jag lämnar dig med en inbjudan att varje dag be mig, Källan, att komma in i din kropp, att förankras i din kropp och sedan förankra dig in i Moder Jord.

Jag bjuder dig adjö.

» Source 1 Source 2 – Channel: James McConnell – “Believing is seeing!

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...