Kanalisering från de Galaktiska rikena via Berit von Scheven, 25 juli, 2021

 

 

Kanalisering från de Galaktiska rikena

bortom, bortom, bortom

Den nya jorden är nära nu. Den är redan här. Blånande berg, friska sjöar, orörd natur. Den är redan här. Himmelriket finns redan på jorden. Du behöver bra byta till andra glasögon, se på jorden med nya ögon. Med kärlekens ögon. Vänd dig 180 grader och se på nytt på allt det vackra som finns här på jorden och i människorna. Den nya jorden är här nu. Den har kommit för att stanna.

Den har kommit ner för att så många ljusarbetare har arbetat hårt för att sprida ljus och kärlek över jorden. De har skapat ett nytt rutnät där bara kärlek och ljus kan flöda. Det gamla har brunnit upp och de nya är på väga att skapas.

Ljuset har trängt undan mörkret på jorden. De människor som inte tål ljuset, som vill leva i mörkret, går en svår tid till mötes. Men kom ihåg att vi alla, innan vi kom ner till jorden, valde vad vi ville jobba med under den här inkarnationen. Vi har kommit olika långt på själens resa genom tiderna. Vi har olika läxor att lära i det här livet. Döm ingen. Acceptera alla. Alla har en rätt att finnas. Alla har eget ansvar för sitt liv.

Men dröj inte för länge innan ni går ut och sprider ljuset vidare i ännu större cirklar på jorden. Sprid det och låt det som ringar på vattnet fara ut över jorden, över sjöarna, över haven, över skogarna, ängarna och bergen. Tänk att det nya paradiset på jorden är här nu. Det ni har väntat på så länge. Det finns redan här.

Det gäller bara att höja din medvetenhet så mycket att du kan se med de här nya glasögonen, med nya frekvenser. Då, men först då, ser du bortom illusionens slöjor. Ser du det verkliga livet. Den sann verkligheten. Den sanna essensen.

Ta på dig de nya glasögonen! Gör det nu! Vad väntar du på? Tiden har kommit. Ni har väntat länge nog. Nu äntligen är den här. Tiden för jordens uppstigning. För människornas uppstigning. Till en ny dimension. Till en ny verklighet. Till en ny era av tid.

Den är här nu. Den nya tiden på jorden. Det nya paradiset på jorden.

Kom ut ur era gömmor! Visa upp er som de lysande människor ni är. Låt erat ljus skina klart så tillåter ni andras att också skina. Göm er inte i de mörka dalgångarna! De är inte tid för det längre. Den tiden har varit. Nu är det dags för er att kliva fram ur gömmorna. Komma ut i världen. Visa eran unika skönhet för världen.

Du vet det finns bara en som du. Det finns ingen annan. Du kan göra ett jobb i det lilla eller i det stora. Inget är mera värt än det andra. Det enda som är värt något är att du tar ett ansvar. Tar ett enda steg framåt i ljusets tjänst. Då har du bidragit till den vackra, fina utvecklingen på vår Moder Jord.

Det är många från andra galaxer och stjärnsystem som vakar över jorden just nu. De är många som finns här för att stötta i den här uppstigningen.

Inte alla är fredligt sinnade. Det ska vi faktiskt säga. Det finns de som till vilket pris som helst vill få kontrollen över jorden. De finns fortfarande. Vi ska inte förneka det. Men ljuset har segrat över de mörka krafterna. Mörkrets människor gömmer sig fortfarande i skrymslen och vrår långt nere i underjordiska kammare. Långt nere under ytan. Rädda att bli sedda.

Men när ljuset tränger igenom jordens skorpa in i jordens inre finns det inga hålrum där de kan gömma sig längre. Då kommer ljuset att tvingat dem upp till ytan. Upp på jorden.

Där kommer dem att belysas av strålkastare och får stå till svars för den skada de har åsamkat människor på jorden under lång, lång, lång tid. Många av er vet inte riktigt vad de har åstadkommit. Men tids nog kommer ni att få reda på det. Och det är inte bara dem ni tror. Även i några av de som ni trodde var ljusets tjänare finns en mörk agenda dold. En mörk agenda som snart kommer att belysas med strålkastare.

Men innan det sker väljer vi alla som går ljusets väg att se med de nya glasögonen, femte dimensionens glasögonen. Vi fokuserar på det vi vill ha. Det vi fokuserar på ger vi energi till. Vi föder med våra tankar och våran uppmärksamhet den nya jorden. Den blomstrar mer och mer.

Vilka är vi? Vi kommer från de Galaktiska rikena bortom, bortom, bortom. Men vi har skepp nere på jorden som observerar det som sker. Vi är väl medvetna om det ni kallar för kampen mellan ljuset och mörkret. Vi ser det inte som en kamp. Vi ser det mera som en utveckling.

En möjlighet för jorden att nu bli fri från kontrollerande system och makthavare som bara har en alldeles egen agenda att följa. Som inte har medkänsla men några andra människor, inte med några levande varelser och inte heller med Moder Jord.

Deras tid är förbi. Det ska ni veta. Deras tid är förbi. Låt dem sprattla lite till där nere i sina underjordiska kammare eller i sina vackra hus och kyrkor. Snart, mycket, mycket snart kommer deras sprattlande att upphöra. De kommer att föras till den platsen där de bäst passar in.

Ni behöver inte göra någonting. Släpp, släpp. släpp alla tankar på sånt som inte är gott för den här världen. Som vi sa tidigare. Fokusera på det som är bra. Det är dit energin behöver gå.

Vi från de Galaktiska rikena tackar er för det fantastisk arbetet ni gjort så här långt. Vi tackar er från djupet av våra hjärtan Det vi ber er nu är att stilla er, gå in i meditation och stillhet en liten stund varje dag utefter eran förmåga. Pressa er inte! Meditation ska inte vara någon ansträngning. Fokusera inåt på ditt hjärta och låt kärlek i ditt hjärta växa och sprida sig till människorna runt omkring dig.

Kärlekens människor. Människor fyllda med kärlek i sina hjärtan. De är dem som kommer att befolka jorden nu.

Vi har väktare nere på jorden. Vi har många väktare på jorden just nu. Dem finns där och ser till att allt sker i den gudomliga ordningen. De har en överblick över alltihop.

De kommunicerar med oss i de Galaktiska rikena bortom, bortom, bortom. Vi ger dem instruktioner hur de ska agera. Det är upp till våra väktare att ta ansvara för att ställa mörkrets människor inför rätta. Inte ni vanliga människor. De är inte erat uppdrag. Det är ett mycket, mycket  större uppdrag än så. Släpp taget om det. Låt det vara som det är och ha fullständig tillit till att vi, ljusets väktare på jorden, kommer att hantera de här på bästa möjliga sätt. Till alla människors bästa.

Frid vare med eder

Tack

Berit von Scheven

Du gillar kanske också...