Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juli 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

23 juli 2021

Små Mirakler Överallt Omkring Er

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tyckt om processen att lära känna mänskligheten på en mer intim nivå än vi kunde innan så många av er började ta emot våra överföringar. Det är en sak att observera er på distans, det är något helt annat att få er att ta emot våra meddelanden, svara på dem och ha kontakt med oss direkt på alla de sätt ni gör. Vi är fascinerade av den potential som finns i mänskligheten och som ännu inte kommit fram, eftersom vi kommer att få det unika nöjet att se er alla upptäcka den potentialen och sedan dra nytta av den på ett mycket stort sätt.

Vi är upprymda över att få se vad mänskligheten hittar på härnäst, då vi inte känner till ”framtiden” och det finns många potentiella tidslinjer framför er. Och vi har verkligen kunskap om att ni kommer att fortsätta göra val som leder till er andliga utveckling, vilket förstås är det slutliga målet där på Jorden. Vi är imponerade av er förmåga att hantera de unika utmaningar ni skapar åt er själva. Vi vet att många för det mesta litar på sina sinnen och handlingar, men blir hela tiden uppmuntrade av dem av er som släpper taget om dessa två typiska svar på problem.

Istället har vi sett att många av er går inombords, släpper taget, underkastar er, och låter lösningarna komma till er. Vi ser också att fler och fler av er ändrar ert perspektiv på vad som är problem i ert liv. Ni kommer alltid att fortsätta skapa utmaningar, eftersom de ger er möjligheter till växande, men de sätt på vilket ni tar er an dessa situationer och scenarios i ert liv kommer att fortsätta utvecklas med er. Vi har sett så många människor metaforiskt dunka huvudet i väggen, bara för att stanna upp, känna lättnaden och sedan släppa in det som de bett om.

Ni vet alla vad vi talar om, och eftersom vi når er, har ni gjort detta då och då i ert liv. Ni har varit villiga att släppa taget om de vanligaste sätten att angripa en utmanande situation, och ni har kunnat släppa in något av den magi som existerar överallt omkring er. Ni är skaparna av er verklighet, men ni sam-skapar alla med varelser som oss, som kan hjälpa er på sätt ni inte kan föreställa er.

Så, att släppa taget och släppa in har aldrig varit en bättre taktik för att möta det som är på väg mot er i ert liv. Vi vill applådera dem av er som skiftar er inställning, och vi vill bjuda in er att dela er historier med andra, så att de kan se hur små mirakler sker överallt omkring dem, hela dagen, dag efter dag, när de släpper kontrollen och släpper in de kraftfulla universella styrkorna som alltid finns där för att hjälpa till.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...