Kapten XIA från Sirius stjärnsystem via Inger Noren, 12 mars, 2020

 

Kapten XIA från Sirius stjärnsystem

Det är med en stor glädje vi kan meddela att människorna har stigit i medvetenhet de sista veckorna. Alla har stigit och har fått en mer kristallin utveckling i era kroppar. Ni går nu mot multidimensionella varelser med ett DNA som har utvecklats med kristaller i era celler. Era kolbaserade kroppar försvinner mer och mer.

Vi galaktiker arbetar med att skicka ljus och energier till Jorden för att Moder Jord och människorna är mer och mer beroende av dessa kärleksenergier för uppstigningen. Även ljusarbetarna skickar mycket kärleksljus till oss galaktiker också och vi arbetar tillsammans med de högre ljusvarelserna som även de ger mycket starka energier till Jorden.

Uppstigningen har verkligen gått med en snabb utveckling och det är nödvändigt med tanke på alla avslöjanden och svårigheter som människorna är utsatta för. Detta är nödvändigt för att allt som inte är ljusa energier måste rensas från Jorden och skickas ljuset. Därför tränger väldigt mycket negativa händelser upp från den inre Jorden som från Jordytan. Allt måste exponeras för att förlåtas och skickas till ljuset för att uppstigningen kan äga rum. Det har aldrig förekommit så mycket väderkatastrofer och bränder som nu.

Galaktikerna har en stor uppsikt över vad som händer på Jorden och försöker mildra de hårda vindar och låga energier som träffar Jorden just nu. Om inte galaktikerna hade ingripit i dessa energier och vindar hade det sett betydligt värre ut.

Det kommer en svår tid för människorna inom en snar framtid. Både en ekonomisk kris som drabbar många över hela världen och även inom den medicinska delen. Många sjuka har svårt att få sina mediciner och sjukhusen har svåra kriser. Var förberedd på en turbulent tid. Detta kommer att hålla på en tid men det kommer att bli bättre med en ny världsordning som innebär en förbättring för allas bästa.

Behåll ert ljus och vet att ni är ljuset, kärleken. Försök att intala er om vilka ni är och varför ni kom till Jorden under denna livstid. Ni kom för att ni ville hjälpa Moder Jord till en högre dimension och att världen ska bli den fantastiska värld som det var tänkt att den skulle vara. Ni har kommit som ljusarbetare för att hjälpa Moder Jord och det har ni gjort med den äran.

Vi galaktiker följer människorna noga och vi är mäkta imponerade över vilken uthållighet, styrka ni ljusarbetare håller ljuset för hela planeten. Det är oerhört viktigt att ni ljuskrigare verkligen vet vilken stor uppgift ni har och utför. Bara att hålla ert ljus påverkar hela Universum i en högre nivå av medvetenhet.

Vi är väldigt glada över denna kanal för att meddela att människorna stiger högre upp i medvetenhet och som har gjort att allt fler människor har höjts till en högre dimension.

Med kärlek Kapten XIA och besättningen

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

Du gillar kanske också...