Rättvisans Gudinna via Kjerstin Sisilla,13 mars 2020

Rättvisans Gudinna via Kjerstin Sisilla 13 mars 2020
Jag är Rättvisans gudinna och jag är tacksam för att få föra fram detta viktiga budskap i dag.
Kvinnor och män, den ovärderliga markbesättningen på Gaia. Ni är starka, ni är många och för var stund ökar ert antal lavinartat eftersom allt fler vaknar upp, gnuggar sig i ögonen och ser Sanningen klart.
Se framför er den stora Terrakotta-armén, samurajerna som kämpade för frihet och rättvisa. Nu är stunden inne att åter sluta er samman i Rättvisans och Frihetens namn. Svärdet – Kärlekens svärd – som arbetar för att skipa rättvisa, det får ni av Ärkeängel Mikael. Han delar frikostigt med sig av sitt svärds kraft till alla som arbetar för sanning och rättvisa, därför att nu fullbordas Moder Jords utvecklingscykel och allt blir Ljus, allt blir Kärlek. Även för dem som ännu inte har kunnat se det, som inte har sett igenom slöjorna.
Våga säga er sanning, våga stå för er själva, stå i Ljuset. Jag, Rättvisans gudinna är med er i detta. Alla sanningar du säger, allt du för upp till ytan bildar snabbt ringar på vattnet nu. När du säger Sanningen ur ditt hjärta (inte från en dogmatiserad tro eller åsikt) då löser du upp allt som inte är sanning, som inte är ljus. Rättvisa skipas, var och en får stå för sina handlingar.
Efter detta tillfälliga tumult kvarstår endast Frid och Kärlek på er underbara planet Gaia som nu lyfter mot Ljusets sfärer, påskyndad i sin aktivitet av er, all jordens folk som arbetar i Ljusets namn. Så höj rättvisans svärd med Kärlek i ditt hjärta.
Vi alla i de andliga världarna är med er i varje stund. Jag älskar och beundrar er alla och sänder er all min Kärlek och Kraft. Rättvisans Gudinna.

Du gillar kanske också...