Saint Germain via Nancy Tate, 3 april 2020

Saint Germain via Nancy Tate, 3 april 2020

Vakna upp! : St Germain, April 03, 2020

Om det finns en stund i era liv när ni vet att ni är ansvariga, så är det den tiden nu. Det är en tid för er alla att inse att ni skapar det som ni upplever, och när ni fortsätter i utvecklingen av det är det uppenbart för er att ni kan ha något att säga till om hur allt går. Det är en grundläggande situation där ni kan se att det kan vara antingen för er eller mot er, och detta är stunden för er att göra valet på en inre nivå och börja antingen att fortsätta med ert liv som det är, eller ändra vad det är och vet då att ni skapar ett liv som ni önskar, och vill ha för resten av er tid här på jorden, och därefter.

Det är en tid för er alla att granska och titta på vad era liv verkligen är och vad ni känner för det. Ni behöver inte längre låta vad som finns i era liv att vara där för att ni ska se vad det säger er, om det inte är vad ni vill att det ska ge er. Det handlar om att ni vet vad som finns i insikts ögonblicket och fortsätta därifrån för att skapa det liv som ni vet är en fulländning av Frid, Glädje och Kärlek, för det är vad och vem ni är just nu och för evigt.

Jag är St. Germain, och jag är här med mina ögon och mitt hjärta öppet för er alla. Jag ser skönheten i vad ni har skapat med öppnandet av era liv på denna planet, och i högre världar. Jag är en del av er familj, och jag älskar den del som jag har och den del som ni är , likaså.
Gå nu in i det paradis som ni kan skapa, eller fortsätt med det och jag kommer att se er där när stunden kommer dit för vår återförening. Vi är alla en i vårt öde och här är vi nu i vårt Nu-sätt att leva.

Tack så mycket kära St Germain!
Jag älskar dig så mycket, som jag känner att vi alla gör!
Nancy Tate

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...