KaRa från Plejaderna via Kerstin Sisilla, 5 mars 2019

KaRa via Kerstin Sisilla 5 mars 2019
Jag är KaRa. Det är underbart att vara här med er igen. Ni är storslagna  och modiga själar som gör ett stort och viktigt arbete. Ni börjar finna varandra nu, över hela jorden. Kärleken mellan er gör att energierna ökar i styrka. De höjs rejält och sprider sig jorden runt. Ni ska veta att ni är utspridda över hela jordens yta och på håll lyser energierna upp Gaia så hon liknar en lysande stjärna.
Ju mer energier ni kan ta in och omvandla i era kroppar, ju mer sänds till er. Detsamma gäller djuren. Har ni märkt att era husdjur är lugnare och mer tillfreds? Alla jordens djur har väntat länge på denna energihöjning, som nu gör att de återvänder till ett liv i fred, lugn och kärlek.
Om ni tar er tiden att krama ett träd så känner ni dess energipuls i er kropp eller i era händer. Återvänder ni till trädet bara en dag senare kan ni känna skillnad om ni är uppmärksamma. Kanske ni då inte vet om det är era eller trädets energier som har förändrats/ökat. Tänk då inte, fundera inte med hjärnan vad som händer, utan förstå endast I DITT HJÄRTA att träden/naturen och ni människor har en kommunikation er emellan, ett ömsesidigt energiutbyte. Detta energiutbyte är mycket viktigt för båda parter. Genom trädet får ni direkt kontakt med Moder Jord och hennes energier, likaså hjälper ni henne att få kärlek och healing genom er kontakt nedåt, genom trädets rötter som i sin tur är kopplade till alla övriga jordens träd och övriga växter.
Minns den tiden då ni levde i symbios med naturen och djuren på Gaia. Ni såg älvorna, alverna, småfolket, undinerna, eldsalamandrarna och alla de väsen som en tid varit bortglömda. Ta er tiden kära Vänner och känn in naturens energier dagligen så ser du snart de bortglömda igen. Om du bor i en storstad, gå till en park eller grönområde och bara var där en stund varje dag. Kanske passerar du ett träd på vägen till ditt arbete. I så fall – känn på det.
Snälla du människa ta dig den lilla tiden för den gör skillnad, både för dig själv och Moder Jord. Tack älskade ni för att ni lyssnade på mig, KaRa.

 

Du gillar kanske också...