Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 oktober 2018

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

3 oktober 2018

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag kommer till er idag med underbara nyheter. Ljusflottan avancerar snabbt in mot mörkrets styrkor. Det finns miljarder Galaktiska skepp i posiyion för att avlägsna de besvärligaste förövarna av död och förintelse från Jorden.

Varje skepp har specifika instruktioner om vad de ska göra och cad de ska finnas. Destinationerna är perfekt tajmade och filtrerade med teknologi som ger oss fördelar.

Vi hör kallelsen från Jorden och mänskligheten för ett slut på hemskheterna i det tuffa livet ni levt. Vi lovar att detta är vårt gemensamma mål. Skadan är skedd och det finns inte plats för mer. Vi har fått tillstånd att använda alla nödvändiga medel för att uppnå detta mål. Ni kan föreställa er hur glada vi är att få säga detta.

Aldrig mer i Jordens historia kommer självupptagna varelser tillåtas tillskansa sig energierna och resurserna för allt liv på någon planet. Dagarna av förslavning har deklarerats vara över. Ni kommer att befrias från rötan och girigheten.

Ni måste kanske ta skydd när ljusets aktiva styrkor utplånar mörkret. De är elaka varelser och medan vi tar oss an dem kan ni känna energierna. De kan bli obekväma. Det betyder inte att de kommer att skada er för vi tillåter inte det. Ni kanske bara känner av villervallan i deras avfärd. På sikt kommer energierna att bli mycket lättare. Det kommer att bli lättare att röra sig kring Jorden.

Just nu väljer varje själ på Jorden huruvida de ska fortsätta att tjäna sig själva eller om de ska röra sig mot en högre vibration för att tjäna andra. Vi är ledsna att säga att de flesta som bara har intresse för sig själva kommer att finna det svårt att förändras. Det betyder att de kommer att lämna Jorden och resa till andra tredje-dimensionella planeter där de kan fortsätta lära sina läxor.

De flesta människor, ljusa eller mörka, konfronteras av många utmaningar nu. Då Uppstigningsprocessen att accelerera tvingar det alla att göra val som leder till högre steg i stigande medvetande. De som inte klarar att ta emot accelerationerna och den medföljande kärleksenergin kommer att sakta ned. Varje själs val tas i beaktande och följs genom med kärlek. Det är känt att varje varelses val skall hedras.

Ni kommer snart att få uppleva större vågor av kärlek. Ni kommer att känna det självlysande ljuset då de kreativa energierna sveper genom er. Era vibrationer kommer att bli högre och högre. Ur detta kommer er manifesterande förmåga att expandera på mirakulösa sätt. Ni kommer att minnas er kraft och kommer att använda den klokt.

Vi har den yttersta tilltron till er och det arbete vi ska utföra tillsammans. Vi hedrar er och uppskattar att ni är på Jorden i denna tid. Ni gör en enorm skillnad. Fokusera på sanningen och ljuset och vi kommer att föra detta till sitt avslut.

Jag sänder er kärlek och glädje från oss alla. Jag är Mira.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...