Det Plejadiska Kollektivet Via Galaxygirl, 22 november 2018

Det Plejadiska Kollektivet Via Galaxygirl, 22 november 2018

Per Staffan 23 november 2018

Det Plejadiska Kollektivet 22/11/2018

Hälsningar, vi är det Plejadiska kollektivet här i afton, denna dag, och utsträcker våra varmaste hälsningar till er, vårt markteam. Den senaste utvecklingen, vad den än är, var försäkrade att allt går så smidigt som möjligt i detta mest heliga nu av tumultartade förändringar på kära Gaia. Vi Plejadier har vår egen rika historia, full av många slag och förluster i våra skärmytslingar med de mörka. Men vi har stigit bortom det, miljontals år tidigare, och hjälper nu en av våra dyrbara fröplaneter, där ni för närvarande bor. Även ni, miljontals år från nu, kanske skriver ett liknande budskap för dem i en liknande uppstigande situation. Så vet att vi verkligen ser och känner vad ni går igenom och håller stor aktning för er och medkänsla i våra hjärterum. Vi ser er och vi känner er och vi älskar er. Vi Plejadier har sett mycket och hört mycket. Känn vår frid inom dessa ord och bli tröstade.

Vi ser tröttheten i era kroppar när ni integrerar ännu mer ljus. Sannerligen förändras ni inför våra ögon! Det är ganska förvånande och glädjande att vara ett vittne till denna enorma omvandling från mörker till ljus. Och ni markteam har gjort en otrolig skillnad. Alla har satt fingeravtryck på denna uppstigning som gör att era auror glöder ännu starkare. Känn energierna inkodade i dessa meddelanden av ljus och låt dem komma in i er. För ni blir mer ljus med alla val av kärlek. Bli kärleken. Omfamna kärleken. Andas kärlek. Och älska, Universums kärlek och Allt som är kommer att flyta upp dig så att du rider på vågens rand med glädje, lätthet och välbefinnande, säkert flytande och njutande av turen. Vågen är på väg, samtidigt som du är mitt i den, vilket vi kan säga med självsäker försäkring eftersom vi för närvarande lever i 5-6 dimensioner som naturligtvis ligger utanför era linjära tidskonstruktioner. Och så naturligtvis kan vi se detta tydligare. Det finns miljarder smådetaljer som kan påverka resultatet i sin helhet men framgången för Uppdrag Uppstigning Gaia är säkrad. Och så njut av dessa ögonblick. Många av er rullar med ögonen angående detta men vi säger igen med emfas och med kärlek, njut av dessa ögonblick. För några av er är denna amerikanska Thanksgiving Holiday som ni observerar, fylld av smärta, för ni kan inte se era nära och kära som har gått över slöjan. Vi försäkrar er om att de är mycket upptagna, antingen med oss eller på något annat uppdrag eller för att helt enkelt få den välbehövliga vila och återhämtning som följer på ett ansträngande 3D-jordliv.

Vi ser många av er fysiskt på randen av kollaps, eller så verkar det så. Ni kommer att upptäcka att när ni överlämnar er till dessa högre energier, är vissa livsmedel som ni, när ni växte upp, älskade och begärde inte längre intressanta. Alkohol kommer sannolikt också att ha lite intresse med tiden, liksom kött. Att minska salt och andra tillsatser kommer också att bli er andra natur när ni börjar begära lätta hälsosamma livsmedel som odlas rakt från moder Gaias trädgård. Och så när ni tillåter och accepterar dessa kroppsliga begär och förändringar i kostbehov kommer detta att hjälpa er mycket under övergången från vad ni har varit till vad ni blir – ett kristallint ljus, kodat med Guds andedräkt och täckt med hennes fingeravtryck, hennes signatur. Och ni kommer att känna det här, ni kommer att känna det här och det kommer att leda er till stora inre rörelser av lycka och glädje som tidigare var okända för er. Stor, stor, glädje ligger framför er, kära ni, vänner, familj. Stor glädje Och så på den här dagen av alla dagar, ta tid till att överväga era välsignelser, eftersom ni rider på kärlekens våg i de högre dimensionerna där vi ivrigt sträcker ut våra armar för en efterlängtad omfamning. För ni är vördade från stjärnorna, och många av er är vi i olika former. Återföreningarna kommer. Vågen kommer, och ändå, för att besvara många frågor, är ni redan mitt i den, det är väldigt sant. Det är också mycket sant att det är kritiskt nödvändigt med en stor uppmärksamhet i detta nu och vi uppmanar er att vara väldigt kräsna om vilken information ni tar in för det finns fortfarande många som vill lura eller förvirra er. Var tydlig med era avsikter och kanske är det klokt att utveckla er egen inre kunskap om detta nu. Vi ser detta som uppnått när ni växer ännu längre och djupare i förbindelse och sann förening med ert högre jag. Det ger oss stor glädje. Vi är tacksamma för ert värdefulla markteam idag.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Var i glädje.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...