KaRa via Erena Velazquez, 26 februari 2020

KaRa via Erena Velazquez, 26 februari 2020 (Galaktiska Ljusfederationen) 

Jag är KaRa, Pleiadisk Emissar,

Jag representerar Ashtar. Ashtar är min befälhavare och jag tillhör hans flotta.

Jag är glad att vara här. Jag såg fram emot att kunna tala. Det är jag som övervakar och hjälper vissa grupper med sin Uppstigning.

Idag ger jag mitt budskap i egen person, jag representerar Ljusstyrkan precis som Ashtar gör. Jag skickar denna överföring för att berätta att jag är glad att assistera och hjälpa mänskligheten att lyfta sitt medvetande och gå vidare till nästa steg i deras Evolution. Jag är glad att vara en del av denna fantastiska erfarenhet, för första gången i galaxen kan en hel planet uppstiga med människor på den. Vi gör en hel del arbete bakom kulisserna, vi tar bort alla de hinder som kommer till jorden. De hinder som skapats av de mörka krafterna som inte vill att den här planeten ska stiga upp. Var inte oroliga eller rädda, allt går i  enlighet med planen, oroa er inte, bara göra er del.

Jag vill bara vara här och jag är tacksam för att jag kan vara här. Jag kommer att fortsätta att vara en del av denna process och jag kommer att skicka några meddelanden. Det gläder mig att se alla framsteg mänskligheten gör, särskilt några av de ljusarbetarsamhällen, som arbetar så hårt för att erhålla och lysa ljuset för resten av mänskligheten. Vi är stolta och tacksamma för deras engagemang och hängivenhet. Vi är också glada att kunna assistera mänskligheten och hjälpa dem med deras process.

Detta år kommer att bli ett intressant år. Vi förväntar oss att mycket information ska komma ut. Information som varit dold för mänskligheten i tusentals år. Mänskligheten har blivit förd bakom ljuset om allting, inklusive dess ursprung. Detta kommer att bli sanningens år, sanningen kommer att medvetandegöras i ljuset. Vi vet att mänskligheten hungrar efter sanningen, de har hållits i mörker med lögner, använts, och de har behandlats illa under en lång tid. Ljuset kommer och det är vi tacksamma över att se. 

Alla dessa energier som kommer till Jorden och allt det som har gjorts, gör mig glad över att vara en del av denna process. Det är en fantastisk process, vissa dagar känns det inte som det är, eftersom vi vet att mänskligheten fortfarande lider, många människor går igenom svårigheter på olika sätt. Vi vet att mänskligheten går igenom alla dessa sjukdomar, som skapades för dem av de Mörka Krafterna, men detta närmar sig slutet, ni behöver bara vara lite mer tålmodiga.

Jag är KaRa, jag var glad att vara här och kanaliseras genom denna kanal. Jag kommer tillbaka igen.

Tack för denna överföring

Ljus och välsignelser till er Mänskligheten

Översättning:  Mats

 

Du gillar kanske också...