Khan via Beatrice Madsen, 27 december, 2018

De äldre vise med Khan som språkrör via Beatrice Madsen 181227

(Eftersom jag inte känt koppling till Asien som person förvånar det mig att jag ser än äldre Mongol eller Kines som kallar sig Khan. Bakom honom är det mängder av äldre själar som passerat gränsen till andevärlden);

Vi påminner er om att vi är med er från den här sidan, vi som inte befinner oss i kött just nu. Vi är era avlägsna släktingar från när och fjärran och vi arbetar tillsammans med er för att ljusets framfart ska accelerera och skuggorna tvings krypa tillbaka och ta konsekvenserna av sina onda handlingar.

Alla vi som vandrat på jorden i vandring efter vandring gläds med er utveckling och ser nu ModerJords ytlager skimra på ett sätt som är nytt. Vi finns endast ett andetag bort och vi har under våra liv på olika vis bidragit till utvecklingen tidigare, mer i somliga liv och mindre i alla men inget liv har varit förgäves eller onödigt. Somliga av oss kommer ner igen och i väntan så simmar vi i kärlekskraften i vårt själs boning och stödjer er i er ljusbarriär och ser er skörda seger efter seger som de sanna ljuskrigare ni är. Använd det gyllene svärdet säger jag Khan, använd det till att skilja agnarna från vetet. När du svingar ditt ljussvärd är det endast de mörka krafterna som flyr, då de inte har något eget ljus så blir de bländade. Ditt ljussvärd är inget hot mot de dina då det är en del av ert väsen. Frekvensen i ditt svär är så hög, så hög och den murriga tonen har ingenstans att fly. De facto så väljer endel beska tongångar att följa ditt svärd då ljuset transformerar mörkret.

Lao-Tse sa till mig Khan att att den minsta ska bli den största och den största ska bli den minsta. Khan säger er nu att nu ändras molekylerna runt i era celler och på himlavalvet.

Tänk er att ljussvärden strålar ut från era långfingrar. Dansa i din kammare som en energimästare med dina energisvärd, haaaa— itja. Fokusera energin på de mörka punkterna och sväng om dem till att bli ljusa fläckar. Enedel börjar dansa med dig. Andra bleknar bort i förfäran och kommer aldrig igen.

Stråla krigare, din spänst är stor då jag andas med dig.

Mäster Khan med följe.

Du gillar kanske också...