Fågel Fenix av Beatrice Madsen, 16 december, 2018

Fågel Fenix    av  Beatrice Madsen       181216

Nu tar jag fart inom dig. Kan du känna det min vän. Varje natt när du går till bädds och vaknar om morgonen kan du känna din pånyttfödda kraft inom dig. Det är jag Fågel Fenix, din storartade vän som drar ut din själ i dina fingertoppar och tår.

Jag är ett välkänt mytologiskt väsen och mitt uppdrag är pånyttfödelse av alla de slag. Jag samarbetar på ett eteriskt plan med drakarna, enhörningarna och alla de andra.

Du behöver inte rädas mig. Jag är den som drar fram sanningen och låter det gamla dö. Det som var sant igår är ej längre en sanning idag. När du förstår det kan du låta mig arbeta till fullo inom dig kära du.

Som en blå liten fågel stiger jag upp med din kundalinikraft och breder ut mina vingar inom dig, och jag blir stor som en påfågel. Jag är den som bereder plats för din ljus-själ att ta plats genom lager av lager av tidigare inkarnationsminnen, pålägg av kulturen och sådant som ni blivit lärda ska tro är en sanning.

Det är inte en gång jag kommer för att låta dig pånyttfödas, jag kommer gång efter annan. Jag älskar att se din själ börja stråla med det klaraste ljus. Jag älskar att se dig bli mer av dig själv när du släpper de pålagda rädslorna.

Jag är fågel Fenix och pånyttfödelse är mitt uppdrag. Ni måste lite våga dö för att födas igen i den nya tiden och med den nya tiden kan du bre ut dina vingar.

You may also like...