Helios via Beatrice Madsen, 15 maj, 2018

 

Helios via Beatrice Madsen 15/5  2018

Jag kommer med varje solstråle och jag föder den nya dagen, den nya tiden med vår älskade Gaia. Gaia och jag är som två organ i den stora universella kroppen och vi kan inte vara utan varandra. Vi hör ihop och vi föder och göder er tillsammans. Jag älskar när jag känner att ni innerligt gläds över min solstråles beröring. Jag värmer era frusna kroppar, som levt så länge i mörkret och i cell efter cell kan jag öppna era slumrande koder.

Ni har växtvärk kära älskade människor. För att förstå er själva så titta på era barn när de i en viss ålder växer så det knakar och gör ont, de behöver ta igen sig en smula och sedan kommer de tillbaka med full kraft. Så är det också för er kära, ni växer så det knakar och gör ont, oavsett ålder in i den nya tiden.

Liksom jag drar igång växtkraften hos ett träd och dess bladvärk så brister ni nu ut i större förgrening. Så gamla själar ni än är så är ni ljusgröna i den nya tiden. Skirt vajjar ni och brister ut i lovsång för detta är något välbekant men det var mycket länge sedan. Den nya tiden, den nya tiden, må komma sjunger varje cell i er trötta kropp och ni lyfter era händer, er kropp och ert ansikte mot mig Helios som som kommer men välsignad värme och välsignat ljus mot er från min stora ljuskropp. Räds mig icke ty jag vill aldrig skada.  Förvisso kan jag förbränna vid behov och jag samarbetar med Gaia som kan välja de uttryck hon vill för att göra rent hus, ex översvämningar. Detta gör vi emmellanåt för att sopa rent det gamla, det hårda och det som inte längre har plats i den nya tiden. Vi behöver visa vägen, då vetenskapen som mästare utan ande eller hjärta aldrig kan överleva. Vi visar på en större kraft än så, en kraft där allt liv får plats och alla ska kunna andas med lätthet.

Låt vinden sopa er rena och stärka den nya färgen och växten. Ni darrar ibland likt aspen och ibland står  ni stadigt som eken, dagligen känner ni er ensamma som den stolta eken.

Somliga av er kan förnimma en renhet i luften ni inte tidigare upplevt. Färgerna är klarare och himlens stjärnor lyser tydligare. Om ni ännu gjort det så var så säkra på att ni kommer att göra det. De närmaste åren kommer det blåsa mycket mer än ni är vana vid. Den är den nya tiden vind som sopar rent. Den blåser bort allt gammalt skräp  och den danar för den nya tiden. Vulkaner kommer att brisera för att lägga ny mark. Vattnet kommer att skölja över det som behöver renas för att väcka nya tankar.

Det kommer så smånigom att uppträda en ny färg, vars energi är så hög att den väntar på höjning av er själ för att bli sedd. Ännu så ligger den som ett bakgrundsbrus med en änglalik ton i sin vibration.

Gaia och jag Helios bär er på våra vingar in i den nya tiden, sätt er behagligt i den utsmyckade nya vagnen och låt mina gudomliga hästar smälta er in i den nya tiden.

Välsigande hälsningar från Helios.

Du gillar kanske också...