Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2018

Per Staffan 29 december 2018

Mänsklighetens Kombinerade Önskningar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har tagit alla mänskliga önskningar, och satt samman dem för att skapa en representation av alla de kombinerade önskemålen. De kombinerade önskemålen från hela mänskligheten har en unik vibration, och vi har identifierat den vibrationen så att vi kan skicka den till dig i form av en nedladdning. Detta är en nedladdning som ni alla kommer att få i era energifält runt tiden för ert nya år.

Nu, som vid alla gåvor måste ni vara villiga att ta emot den. Ni måste packa upp den, öppna den och uppskatta den Så det vi rekommenderar är att ni känner för essensen av alla mänsklighetens önskemål. Känn den omkring er och bjud in den. Därmed blir ni en del av uppfyllandet av dessa önskemål.

Nu har ni alla era egna önskningar inpackade inom essensen av alla mänsklighetens önskemål. Och när du får tillgång till alla önskningar, får du tillgång till din egen. Du börjar fungera som ett kollektiv, och det här är ett av sätten på vilket du uppnår det målet. Det finns många fler som kommer, förstås, men det här är en underbar plats att börja på.

När du erkänner att alla andras önskemål på Jorden har en plats precis bredvid ditt eget, börjar du processen av enande, och det är vad det här kommande året handlar om för er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...