Kollektivet av Guider via Salena Migeot, 10 oktober 2016

Teamet

Kollektivet av Guider

Via Salena Migeot, 10 oktober 2016

 

Vi är alltid med er i varje ögonblick och i varje andetag. Vi är här för att tjäna och vägleda er, för att hjälpa er i er utveckling och med er uppstigning. Varje gång vi talar till er, hjälper vi er att höja era tankar och vibrationer. För de av er som tycker det är svårt att vara positiv och hålla sig borta från många saker som energetiskt drar ner er till lägre vibrationer, kommer vi än en gång att dela med oss av de mest effektiva sätten att höja era vibrationer.

Det viktigaste och mest effektiva sättet är att tillbringa tid i naturen. Promenader utomhus kommer att gynna er genom att ni återförenas med Moder Jord. Hon är, och kommer alltid att vara, den viktigaste varelsen i era liv, oavsett om ni är medvetna om det eller inte. Precis som ett barn som inte trivs när det är skilt från sin mamma eller berövad på kärlek och tillgivenhet, så trivs inte ni när ni är skilda från Moder Jord.

Er Moder Jord är den enda som helt och hållet kan hela er från de plågor ni eventuellt har. Hon förser er med luft att andas, mat, medicin, bostad, kläder och det finns en stark energetisk relation mellan er som bidrar till att upprätthålla er vitalitet och förmåga att blomstra. Hon är er hälsa och er försörjning. När ni tar Henne för givet eller nonchalerar er relation med Henne och misslyckas med att tillbringa tid med Henne, utarmar ni er själva. Det bästa ni kan göra för att återställa en känsla av välbefinnande i kropp, själ och ande är att sitta eller vandra i naturen.

Ett annat kraftfullt verktyg för att väcka upp ert sinne, kropp, själ är andningen. Om ni bara andas in och ut djupt några minuter, kommer ni att må mycket bättre än gjorde tidigare. Alla har nytta av att andas djupt några minuter per dag. Ju mer ni övar på att djupandas, desto mer energi kommer ni att få, och ju mer kommer era celler att sjunga och arbeta tillsammans för att hela vilka smärtor ni än har, och desto mer klarhet kommer ni att få.

Fortsatt djupandning under en period kan sätt igång djupgående förändringar som ni kanske eller kanske inte är redo för. Om så är fallet ber vi er att utbilda er själva genom att utforska olika andningstekniker. En annan underbar sak ni kan göra är att skratta. Ju gladare och mer sprudlande ert skratt är, desto bättre för ert välbefinnande. Så ta in mer humor i era liv på alla sätt ni kan och njut av alla hälsofördelar det ger. Ni kan också höja era vibrationer genom en kärleksfull och uppmärksam tillgivenhet till en annan person.

Ni upplever det oftare men en annan människa eller ett husdjur, men var medvetna om att det kan upplevas med alla levande varelser och det inkluderar växter, djur, stenar och himlakroppar, såväl som med alla vattendjur. Vad vi menar med uppmärksamhet och tillgivenhet är att se dessa varelser i all deras skönhet och fokusera på alla deras egenskaper som är unika, och som kan ta er till olika nivåer av medvetenhet bara genom att helt enkelt fokusera er uppmärksamhet på dem.

Det här är en del i er utbildning som har utelämnats på er egen bekostnad. Ni kan lära er mycket genom att fokusera er uppmärksamhet. Ni behöver inga böcker eller lärare för att lära er om saker som ni själva har tillgång till i naturen.

En annan upplyftande övning är rörelse. Att röra på kroppen på något sätt som känns bra, ger ett kraftfull helande och lyfter upp er. Det spelar ingen roll om ni promenerar, dansar, springer, joggar, gör yoga, tai-chi, twirl, hoppar, simmar eller någonting annat. Om ni rör er kropp under en längre tid, kommer ni att vinna på det, speciellt om ni gör det varje dag.

Ju oftare ni gör det, desto bättre. Att röra på sin kropp i fem minuter flera gånger per dag, är på många sätt mer fördelaktigt än att röra sig konsekvent under längre perioder. Vi vill inte skrämma bort några disciplinerade motionärer bland våra läsare. Vi vill uppmuntra dem som inte motionerar regelbundet att börja där de står, med fem minuter per dag eller fem minuter flera gånger om dagen, och sedan öka det gradvis när ni känner er motiverade eller inspirerade att göra det.

En annan rekommendation som vi har är att ni uttrycker tacksamhet varje dag genom att fokusera på det som ni är tacksamma för i era liv. Det finns inga gränser för vad ni kan vara tacksamma för, om ni väljer denna rekommendation. Allt som ni uppskattar i era liv och vill behålla är värt att tacka för. Dessa är grundläggande exempel på saker var och en av er kan göra, oavsett vad er position i livet är.

Vi påminner er om allt det här, eftersom ni alla kommer att behöva bli bättre på att ta hand om er själva för att motstå den förändring som är på gång. Att ta hand om er själva i första hand är det primära för ert övergripande välmående och er förmåga att hjälpa andra. Införliva de stärkande övningarna vi har upprepat här, och ni kommer att stå emot allt som kommer i er väg.

Ni upplever ett aldrig tidigare skådat drama i det nuvarande amerikanska presidentvalet. Det kommer att bli en ommöblering som kommer att förändra allt som till synes är på plats. Det här är något som vi vill att ni ska vara förberedda på. Vi ber er att visualisera exakt vad ni tror kommer att bli den bästa lösningen för alla. Vi ber er alla att göra detta, utan att föreställa er att en viss kandidat vinner, men att föreställa er att alla problem ni bryr er om bemöts och lösningar hittas för varje problem.

Utan att tänka politiskt på hur lösningarna kommer att tas upp, var pengarna ska komma ifrån för att genomföra dem, eller till och med de skenbart omöjliga lösningarna som hittas, när den politiska världen är så uppdelad. Tänk er hur saker och ting kunde vara om ni alla bestämde er för att hitta lösningar, pengar och resurser som inte hade någon inverkan på resultatet.

Om ni visste att ni inte kunde misslyckas i detta stora sociala och politiska experiment, vad skulle ni då föreslå – att lobba för det, ställa er bakom det och rösta för att det skulle gemomföras? Föreställ er det allra bästa för alla varelser på planeten. Tänk er en värld där var och en är ansvariga för sina handlingar, där alla hålls ansvariga för de val de har gjort, där de blir förlåtna om de har ångrat sig och ges en möjlighet att rätta till eventuella fel de har begått på alla nivåer.

Ju mer ni tränar er hjärna med den här typen av visualiseringar, desto mer sannolikt är det att det blir er realitet. Om ni lever i rädsla för vad som ska komma, kommer ni kollektivt att manifestera det ni fruktar. Så, mina kära vänner, vi ber er igen och igen att föreställa er en bättre värld i medvetenhet om att ni har makten att förändra er ”verklighet” genom era tankar.

Det här är anledningen till att vi om och om igen, under de senaste sex åren genom den här kanalen och ännu fler år genom andra kanaler, har upprepat att era tankar skapar er verklighet. Ni kan och ni kommer bokstavligen att skapa en ny värld och ni kommer att göra det lugnt, med förnuft och förstånd, eftersom samhällen som inte är politiskt eller på annat sätt uppdelade utan förenade i enighet om vad som verkligen är bäst för alla.

Det här kommer att orsaka lite tjabbel hit och dit när ni överväger och diskuterar hur ni vill att er nya värld ska hantera eller vara ansvarig för saker som hälso– och sjukvård, utbildning, industrier, teknologier, finanser, ekonomi, uppstädning av naturen, hållbara resurser och många andra viktiga frågor, bland annat hur man ställer dem till svars som är ansvariga för så mycket orättvisa, korruption och uppenbart missbruk av resurser. Var säkra på att allt kommer att fungera briljant.

Vi säger detta med kärleksfull medvetenhet om att det här kommer att vara den mest utmanande tid som mänskligheten någonsin har stått inför, på mer än ett sätt. Det kommer också att vara den mest givande. Vi säger det i absolut vetskap. Ja, det kommer att ta tid att komma dit. Och ja, ni kommer att gå igenom insikten om hur ni kollektiv har blivit fullständigt vilseledda. Det kommer att bli svårt för er alla.

En del av er kommer att uppleva ilska, en del av er kommer checka ut och några av er kommer att vara mycket exalterade över att leva i en tid som den här och få bevittna denna stora omstrukturering, och över att få skapa exakt vad ni vill med denna helt nya rena ”griffeltavla” som Universum erbjuder er. Det kommer att ta år att återuppbygga Jorden, och ja, det kommer att bli den mest dynamiska och spännande tid ni någonsin har upplevt.

Ni kommer att ha många verktyg till ert förfogande för att bygga upp den mest blomstrande tillvaron för alla varelser på Moder Jord. Ni kommer att få er sanna historia levererad till er via avancerad teknik från några av era stjärnbröder och systrar. Ni kommer att få se många jordiska civilisationer som har funnits, hur länge och varför de slutade att existera.

Ni kommer att förstå att mänsklighetens historia på Jorden är så mycket mer omfattande än ni har fått höra och att människor har frodats och blomstat på Jorden, såväl som på andra planeter, i eoner. Moder Jord håller på att höja sig själv och ni med Henne så att ni kan överleva och blomstra, snarare än att rensa ut er alla och börja om från början. Ni är den första civilisation som Moder Jord har valt att höja upp. Det beror på att ert kollektiva medvetande har höjt sig till en sådan nivå att ni kan uthärda Jordens förändringar, som kommer att vara mycket mer varsamma än i tidigare åldrar.

Det finns starka krafter som arbetar mycket ihärdigt för att behålla en nivå av stress och rädsla närvarande hos er och er omgivning, för att hindra er från att höja ert medvetande mer. Det här sker till stor del genom media, som gör sitt bästa för att ni ska fångas upp och engagera i er alla dramer de kan skapa för att hålla er sysselsatta på ett sätt, så att ni är mindre benägna att göra alla de saker som vi föreslog i början av det här meddelandet.

När ni är försjunkna i politiska dramer, kriminalserier, rasfrågor och terroristhot, är ni stressade och därför mer mottagliga för att tro på det som läggs fram för er. Ert kollektiva fokus och er uppmärksamhet på det ni fruktar ökar sannolikheten för att det ni är rädda för förverkligas. Massfokus på vad nyheterna sprider ut håller hela ert samhälle i ett lägre vibrationstillstånd.

Om ni slutar att engagera er i media kommer ni mer och mer att se den illusion som har tagit över så många aspekter av er verklighet. Vi frågar er vad som händer om ni frigör er från media och inte tittar på eller läser några nyheter på en vecka? Vad händer om ni överhuvudtaget inte tittar på TV eller läser dagstidningar på en vecka? Det är den största tjänst ni kan göra er själva. Det kommer att ge er en känsla av oberoende att ni inte längre styrs av media.

Om ni tror att ni inte styrs av media, att ni kan frigöra er från den, då styrs ni av media. Ni har ingen aning om hur befriande det kan vara förrän ni gör det. Vi kan höra alla era ursäkter och motiveringar till varför ni behöver titta på nyheterna eller kontrollera era sociala sidor. Vi rekommenderar starkt att ni slutar med att titta på era PROGRAMMERADE nyheter, sociala medier och serier.

Vi vet inte när ni tittar på TV det eller hur länge. Om ni slutar att titta på TV och slutar att läsa dagstidningar, kommer ni att ge er själva en stor gåva. Ni kommer inte att veta vilken gåva det är, eller vilka fördelarna kommer att vara förrän ni gör det. Vi kan med säkerhet säga att om ni helt avstår från medier i en vecka, kommer ni att känna en nivå av välbefinnande som ni inte har upplevt på mycket länge – under förutsättning att ni fyller era dagar på ett meningsfullt sätt.

Vi går tillbaka till den övning vi började det här meddelandet med. Om ni avhåller er från medierna i en månad, kommer det att ha en livsomvälvande effekt på er. Ni kommer att få en större klarhet om ert liv, er omgivning, era relationer och mycket mer, om ni frigör er från medierna och använder tiden till att läsa, lyssna på musik, spela spel, dansa, rita, måla, sticka, sy, rensa ut saker, organisera, planera, skriva, bygga, skapa, umgås med nära och kära, gå djupare in i relationer, ta en tupplur, dagdrömma, gosa och upptäcka världen på ett meningsfullare sätt än att få disinformation som ni matas med på begäran.

Ni kommer att få en större förmåga att avsluta ofullständiga projekt, utveckla nya intressen och relationer, börja studera nya saker, utveckla fördelaktiga vanor och uppnå fler saker än ni kan när ni hela tiden ger er tid och uppmärksamhet åt TV och andra medier, istället för att ge det till fler livsförändrande sysselsättningar.

Vi vill inte tillrättavisa eller kritisera er. Vi vill informera och hjälpa er att höja ert medvetande och ge er verktygen för att göra det. Var medvetna om att vi inte kunde vara mer stolta över er eller mer glada för er skull. Våra kollektiva budskap till er har inte bara varit förberedelse för den här gången, utan en katalysator för att hjälpa er att anlända här, där ni kan se den sanning som vi pratar om.

Vi har inget behov av bekräftelse, men alla de som tror på vad vi har att säga kommer att känna sig bekräftade, eftersom allt vi har sagt här kommer att förverkligas.

Kära ni, vet att vi älskar er så mycket. Och så är det.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...