Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 16 augusti, 2023

 

 

Få tillgång till dina andliga gåvor the Ascended Master Way ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi skulle vilja informera dig om de gåvor som du har inom dig och för att få dig att känna dig mer bekväm med att komma åt och uttrycka dina gåvor till dina medmänniskor. Vi kom till Jorden, inkarnerade och blev era uppstigna mästare eftersom vi ville visa er vad människan var kapabel att göra när den människan känner den kopplingen till Källan. När du väl kommer åt känslan av kärlek inom dig, känner du dig inte kapabel att göra någonting? I själva verket är det bara ditt sinne som övertygar dig om att du är oförmögen att göra något som någonsin tar dig ur det tillståndet att vara som kärlek är.

Och så, vi inbjuder dig att komma åt känslan av kärlek inom dig just nu genom att blunda och ställa in dig på känslan i ditt hjärtas centrum. Och nu, tänk på vilka av dina andliga gåvor du helst skulle vilja komma åt och andas medvetet in i ditt hjärtcenter för att aktivera den gåvan. När du väl gör det är nästa steg att dela den gåvan med någon annan. Att göra det kommer inte bara att förstärka för dig att du har gåvan att erbjuda, utan du kommer också att få positiv feedback från den andra personen eller djuret.

Nu har alla möjlighet att erbjuda helande energi genom handflatorna till Moder Jord, till havet, till ett träd. Du kan göra detta när som helst, och du kan känna för uppskattningen som kommer tillbaka från den medvetandevarelsen. Det är dags för dig att få tillgång till dina gåvor, och du är redo att göra det, och det råder ingen tvekan om att så många drar nytta av att du får tillgång till och delar med dig av dina andliga gåvor. Om du är rädd eller saknar självförtroende, oroa dig inte. Be om hjälp från dina guider för att gå förbi dina rädslor och få tillgång till ditt självförtroende, och de kommer att ge dig.

Släpp alla övertygelser du har som säger att bara ett fåtal får tillgång till sina gåvor eller att bara människor som började få tillgång till deras gåvor i mycket ung ålder någonsin kommer att göra det. Ingen av dessa övertygelser är sanna, och du kan visa dig själv att de är osanna. Allt som krävs av dig är att du tar det första steget. Nu, om du inte har något intresse för andliga gåvor, är chansen stor att du har ett intresse av att göra något annat, något som du kanske inte anser är särskilt andligt eller en gåva. Ändå är det samma process.

Oavsett vad det är du vill göra, vill du börja med att fylla dig själv med Kärleken som är Källenergin, och sedan lägga din uppmärksamhet på vad det är du vill göra i det här livet. Och du kanske inte tänker på den saken som något som skulle vara till tjänst för någon annan, men återigen, du kommer att bevisa att tron är falsk när du väl börjar göra det. Alla på planeten tjänar på att du gör det du älskar att göra, och alla på planeten drar nytta av det när du får tillgång till kärleken som finns djupt inom dig och väntar på att komma ut och uttryckas av dig.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *