Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 13 december, 2023

 

 

The Hybrid Children & You ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi ser dig där på jorden, lever dina liv, söker efter din lycka och din sanning, och vi försöker ge dig råd så gott vi kan, men vi vet också att de bästa råden du kan få kommer i realtid och det kommer inifrån dig. Vi vet att du ofta är avskuren och avstängd från den interna vägledningen, antingen genom val eller för att du har blivit distraherad av något som händer där ute i världen som verkar så mycket viktigare. Du lärdes naturligtvis i ung ålder att värdera intellektet framför intuitionen, och vad du vill göra nu är att värdera båda lika.

Det är en bra idé att använda dina kraftfulla sinnen för det de var avsedda för, och det är också en bra idé att använda din kraftfulla intuition för att guida dig i den riktning som i slutändan tar dig dit du vill. Problemet som du står inför med att balansera de två är att ditt sinne kan åsidosätta din intuition eftersom det har övervärderats i ditt samhälle. Och så verkar det vara logiskt att göra det som har fungerat tidigare, snarare än att prova något nytt bara för att du får en känsla av att gå i den riktningen.

Nu behöver du inte överkorrigera för denna samhälleliga programmering som har tagit dig bort från ditt intuitiva sinne, men du vill korrigera. Du vill se hur du kan utnyttja den visdom du har inom dig mer och använda den i kombination med ditt intellekt, vilket hjälper dig att utföra uppgifter, att lösa problem och att implementera lösningar. Men det kommer alltid vägledning till dig inifrån, och en person som är balanserad i sitt sinne och i sitt hjärta är lätt att upptäcka, eftersom de lever ett vackert liv. De är glada. De har många intressen. De går i riktning mot dessa intressen. De är väldigt femdimensionella.

Och hybridbarnen demonstrerar för dig hur det är att ha ett fint blandat intellekt och känslocentrum. Hybridbarnen vägleds av båda, och många av er som tar emot detta budskap har hybridbarn och kommer att ha stor nytta av att möta dem i köttet. Det är bra för er alla att veta att ni har bidragit till sådana högvibrerande varelser som är så balanserade och som har så mycket att lära mänskligheten.

Nu, de av er som finns där i mänskliga kroppar har också den förmågan att lära ut så mycket till era medmänniskor, och ni kan börja med att balansera er intuition med ert intellekt och demonstrera för andra hur en femtedimensionell varelse ser ut och känns som . Ni kan visa era medmänniskor hur en femtedimensionell varelse verkar i världen, och ni kan gå allt närmare vibrationerna hos era hybridbarn för att åstadkomma de återföreningar som så många av er ser fram emot där på jorden.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *