Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 16 februari, 2024

 

 

Om du är desillusionerad, gör det här ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Ni har så mycket att avslöja inom er själva, så mycket som ni ännu måste låsa upp och avslöja för er själva och för resten av världen. Det inre utforskandet som du gör kommer alltid att vara fruktbart så länge du är tålmodig och du går in i det utan någon fastsättning eller förväntningar. Det är meningen att du ska hitta svar inom dig själv. Det är meningen att ni ska utveckla kontakter genom att gå in i er själva. Det är meningen att du ska utnyttja förmågor genom att också gå in.

Och du lever i en tid när det finns så mycket att fokusera på utanför dig. Vi känner att ibland är dessa aspekter av livet på planeten Jorden mer intressanta än att gå inom, och det är okej. Det är meningen att du ska uppleva det som finns utanför dig också, men vi inbjuder dig att söka en balans mellan det yttre utforskandet och det inre utforskandet. Ibland kan det att få någon annans perspektiv hjälpa dig att upplysa dig om något du redan visste. Ibland behöver du att valideringen kommer från en annan person, och det är inget fel med något av det.

Vi uppmuntrar inte er alla att gå och bo i en grotta eller ett kloster någonstans och tillbringa alla era vakna timmar i ett tillstånd av meditation. Men inom de flesta behöver det finnas mer balans. Som vi sa, det finns så mycket som kan få din uppmärksamhet där ute, men för att gå inom, måste du verkligen ta det beslutet och sätta den avsikten att göra det, och sedan måste du följa igenom. Nu skulle vi inte vilja beteckna det som disciplin eller viljestyrka, och vi vet att många människor kommer dit så att säga genom att slå ut, så att säga, med sina försök att leva en mycket spännande värld utanför sig själva.

Vissa människor vänder sig inom sig själva efter att ha blivit desillusionerade av sina lärare eller en kanalist. Den bästa anledningen till att gå inom är för att du verkligen behöver känna dig själv för att kunna vara dig själv i din värld, och att vara dig själv är ditt främsta syfte. Det är allas uppdrag. Du slutför pusslet som är Source med din unikt skurna bit. Du kan följa i andras fotspår och bli inspirerad av dem, men du kommer alltid att göra det på ditt unika sätt.

De flesta människor kommer att gå igenom en hel livstid utan att meditera eller vända sig inom sig själva, och de livstiderna har fortfarande värde. Dessa individer har fortfarande erfarenheter, men de levde verkligen i obalans. När du hittar din balans mellan handling och passivitet, tänkande och känsla, att vara sann mot dig själv och lyssna på andras råd, då kommer du att börja veta hur mycket du kan dra nytta av allt som finns i din värld, internt och externt.

Vi inbjuder dig att spendera lite mer av din tid på att gå inom varje dag, rota runt, se vad du kan känna, vad du kan intuita, vad du kan komma åt genom att inte göra något mer än att vrida en lins som du vanligtvis har pekat utanför dig mot det inre riket. Vi lovar dig att du inte kommer att bli besviken, och du kommer att vara klarsynt när du går ut i världen nästa gång du gör det, och du kommer att bli en mycket mer effektiv skapare av din verklighet.

Du kommer att vara mycket mer lyhörd och mindre reaktiv för vad som händer där ute, inklusive vad andra människor säger och gör, och du kommer att upptäcka att allt i ditt liv blir enklare och blir mer vettigt för dig eftersom du tog de få ögonblicken att titta inom er själva. Det är vårt förslag.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *