Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 17 augusti, 2023

 

The Modern Day Ascended Masters ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är villiga att ta dig så långt du vill. Vi guidar dig gärna in i ljuset och håller dina händer när vi gör det. Det är detta vi finns för. Denna typ av kommunikation är något som kommer länge för mänskligheten från oss. Vi är väldigt, väldigt glada över att stå till tjänst, för där vi är just nu finns det väldigt lite att göra än att stå till tjänst.

Vi vet att du har mycket hektiska liv, och du får ofta höra att du måste vara produktiv. Vi vill att du ska veta att du ur vårt perspektiv är väldigt produktiv. Det ni producerar är skapelser som ännu inte har manifesterats i den fysiska verkligheten eftersom många av er är före er tid. Du gick dit för att först vakna och sedan för att tålmodigt vänta på uppvaknande upplevelser för resten av mänskligheten. Och under tiden skapar du så mycket för dina medmänniskor.

Du skapar vägar till deras uppvaknande upplevelser. Du skapar mallar som de kan lära sig av. Du skapar helande modaliteter, böcker och kurser. Du är väldigt sugen på att ha mer bland dig. Ni som har turen att vara vakna valde givetvis att få den möjligheten, men ni följde också med när ni kände er kallade att gå i denna riktning. Och nu är ni de som tar emot nedladdningar från de uppstigna mästarna och förankrar i dessa energier. Du är menad att vara mästare men inte på ett egoistiskt sätt, inte på ett sätt som skiljer dig från någon annan. Du får bara uppleva glädjen i att sprida glädje och kärlek och frid runt omkring, och de får alla uppleva glädjen att ta emot från dem som kan vägleda dem i det fysiska.

Varifrån du är är det bara mer meningsfullt att ta emot vägledning från den icke-fysiska. Du är redo för dessa energier. Ni är redo för mer ljus och kärlek att flöda genom er, och allt detta beror på att ni har tagit så vacker hand om er själva, era kroppar och era sinnen. Gör dig redo för ytterligare ett inflöde av energier från oss, de uppstigna mästarna, för vi kan känna hur många av er som är redo och hur många av er som är intresserade av att gå som uppstigna mästare genom resten av er resa till den femte dimensionen.

Det här är en underbar tid för er alla att inkarnera där på jorden, och vi hoppas verkligen att ni ser det så. Sannerligen, det har aldrig varit en lätt tid att vara inkarnerad för vissa, och ni har alla levt dessa liv av tröst och privilegier. Men du drar nytta av alla utmaningar du har ställts inför, all brist som du har upplevt, allt hjärtesorg du har lidit och du tar allt detta och förvandlar det till visdomen i den moderna uppstigna tiden mästare.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *