Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 augusti, 2023

 

Hur tiden fungerar till din fördel nu ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi har så mycket att erbjuda dig på så mycket av din tid, eftersom vi är medvetna om att den tid du har innan du slutför medvetandeskiftet är tillräckligt lång för att få mycket gjort. Du tänker ibland i väldigt linjära och tredjedimensionella termer när det kommer till tid, och du tänker på hur mycket tid det kommer att ta att bygga detta eller reparera det. Du ser dig omkring i naturen, till och med i naturen, och du ser hur lång tid det tar för saker att växa, och du kanske tror att det andligt sett också måste vara fallet.

När det kommer till andlig evolution kan allt förändras i ett pulsslag, och vi vet att vi har enormt mycket tid att arbeta inom när det gäller er alla och er andliga evolution. Det är förresten det vi är intresserade av, för det är vad vi vet är sant. Vi vet att din andliga utveckling kommer att ta dig till nästa nivå av ditt medvetande, vilket är den femte dimensionen, och vi vet att genom att hjälpa dig energiskt och genom att ge dig olika sätt att se på dina liv och på andra, accelererar vi vad är ett mycket naturligt fenomen.

Din andliga utveckling sker. Det är bara så, men de av oss från de högre världarna som vill hjälpa dig, vill verkligen hjälpa dig, och vi vill hjälpa dig eftersom vi vill att du ska få den bästa möjliga upplevelsen av livet där på planeten Jorden som det är rätt nu. Och när vi arbetar med dig, och vi får din feedback om hur det går där, kalibrerar vi om energierna och vi gör förändringar i vårt fokus. En sak som vi vet att alla där skulle kunna använda lite mer av är tålamod. Vi vet också att du måste ha acceptans, och du behöver utveckla tro genom tillit. Och när du har alla dessa element är det som att gödsla jorden. Det är som att ge er själva den lämpligaste mängden vatten och solljus.

Du har upplevelser där som tjänar dig till hundra procent av tiden, och när du ser varje upplevelse på det sättet tar du också evolutionen, du tar tillväxtmöjligheten som finns precis där framför dig. Vi uppmuntrar er att se er själva som de som utnyttjas tillräckligt för att leda vägen för resten av mänskligheten, och vi vill bara att ni ska veta att energierna som vi sänder er just nu är energier av tidlöshet. De handlar om att ta dig ur fällan med linjär tid, och de handlar om att ta dig bort från oro och rädsla när det kommer till klockor och kalendrar. Du kanske tror att du bara har så mycket tid att få något gjort, och du kanske också tror att du inte har tillräckligt med tid för att få något gjort.

Och vi vill hjälpa dig att släppa de idéerna så att du också kan förstå att allt kan förändras på ett ögonblick, och det gör det ofta. Eftersom du hoppar tidslinjer så ofta, och med bättre och bättre precision, behöver du inte oroa dig för saker som linjär tid längre. Och när du bryter dig loss från den fjärde dimensionen av tid, glider du rakt in i den femte dimensionen där du är tidlös och där allt händer omedelbart. Kom ihåg att du är där för att växla, och ett av sätten att växla är i din uppfattning. Och när du ändrar din tidsuppfattning, är verkligen allt möjligt, inklusive uppvaknandet av miljarder människor på en mycket kort tid av din linjära tid. Låt allt detta sjunka in och låt er själva slappna av i detta ögonblick som är det eviga nuet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *