Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 22 augusti, 2023

 

Detta är allt du behöver ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Du älskar så mycket när du känner dig i linje med Source. Du förstår att kärlek är ditt sanna jag när du är mitt uppe i något som aktiverar den känslan inom dig. Ni har alla nycklarna till att leva ett vackert liv inom er hela tiden, men problemet som ni står inför är att inte allt och inte alla inspirerar till känslan av kärlek inom er. Och det är därför det är så viktigt för dig att fokusera på det du älskar, att göra det du älskar, att leta efter vad det är du älskar i denna livstid. Det är därför du har den känslan inom dig; det är att vägleda dig; det är att säga, ’Ja till detta, och mer av det tack!’

Nu blir det knepigt för er alla där på jorden när det bara är en person som inspirerar den sortens kärlek inom er, eftersom antingen en eller två saker i allmänhet kommer att hända. Du kommer inte att finna att kärleken återgäldas. Eller så kommer kärleken att återgäldas, och du kommer att träffas med den personen och inleda en romantisk relation med dem. Men inom det romantiska förhållandet kommer de inte alltid att inspirera dig att känna kärlek, så du kommer att bli arg på dem, och du kan till och med växa till att känna hat mot dem, för nu har de tagit den känslan ifrån dig genom att inte längre inspirerar det inom dig.

Så du kan se hur den vägen skulle leda till att någon i slutändan mår ännu värre än personen som hade den obesvarade kärleken. Åtminstone den person som avvisades för ett romantiskt förhållande kan fortfarande se den personen alltid genom de rosa glasögonen och uppleva kärleksvibrationen inom sig själv. Det är fortfarande viktigt för dig att leta efter vad du kan göra, och vad du kan tänka på, och vem du kan vara med för att få den signalen inifrån dig att du går i rätt riktning, men det hjälper verkligen att inse att känslan inom dig är vad du verkligen är ute efter.

Känslan av kärlek behöver inte vara villkorad. Det kan vara ett val, och det kan vara ett lätt val när du inser att du är den där kärleken. Att kärlek inte bara är vägledning; det är också vem och vad du är. Det finns fler av dig närvarande när du är fokuserad på ett kärleksfullt sätt på någon, något djur, något, någon erfarenhet och till och med något minne eller någon projektion in i framtiden som du gör med ditt sinne.

Det enklaste sättet att komma dit är att bara placera din medvetenhet i ditt hjärta och andas. Du kan aktivera kärlek och skicka kärlek ut till hela universum, om du har bestämt dig för att du vill leva i en värld som är kärleksfull, en värld som reflekterar den kärleken tillbaka till dig. När du väl har fattat det beslutet kan du aktivera kärleken inom dig, skicka ut den och sedan inte vara fäst alls vid vad du kanske eller inte får uppleva som ett resultat. När du väl fyllt upp dig själv slutar du att be andra att göra det åt dig. Och du söker till och med inte längre med besatthet efter att ha en upplevelse som kommer att försätta dig i det tillståndet av att vara lätt. En person som bemästrar detta kan verkligen gå med strömmen och kan njuta av den vackra världen som helt enkelt är fylld av möjligheter till kärlek som ni alla har tillgänglig för er hela dagen, varje dag.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *