Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 augusti, 2023

 

Vad som verkligen betyder något för de som stiger upp ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är på väg att bli fler av de vi verkligen är, och vi kan känna den känslan. Vi känner expansion och tillväxt hela tiden, och vi behöver inte uppleva trauman, tragedier och utmaningar för att nå dit. Men vi känner så mycket medkänsla för alla andra varelser som upplever obehagliga, oönskade och rent av hemska omständigheter att vi känner att vi är där med dig när du står inför dina traumatiska upplevelser i livet.

Att inte ha kroppar eller singulära identiteter har sina fördelar. Vi fastnar inte i saker som inte spelar någon roll. Vi förstår förgängligheten av det som är fysiskt, som dina kroppar, till exempel, och alla dina saker och pengar. Så vi fastnar inte i allt det där dramat som människor, som människor på jorden, tenderar att fastna i, och som tjänar oss mycket väl. Vi får behålla fokus på expansionen, evolutionen, tillblivelsen och känslan av rörelse framåt.

Vi inbjuder dig att identifiera mer som det som växer, expanderar, utvecklas och stiger. Även om ni kommer att ha kroppar i den femte dimensionen, och ni kommer att ha personligheter, och ni kommer att ha en känsla av identitet, är dessa saker inte riktigt vad som stiger. Din själ stiger upp, vilket är ditt sanna jag, och det är den eviga, oändliga delen av dig som fungerar på samma sätt som vi gör. Det tar expansionen och går för känslan av det, snarare än att fastna i det som är tillfälligt där i din värld.

Din själ bryr sig inte om vem som har makten politiskt. Din själ bryr sig inte om hur mycket pengar du har på banken. Din själ bryr sig inte om vilken typ av hem du bor i; din själ är med på resan. Och det är verkligen resan som betyder något, och resan är något som du kanske inte alltid kan kvantifiera fysiskt, men du kan alltid känna det. Håll därför inte poäng. Titta inte på vad ni har kunnat manifestera, eller hur många andliga gåvor ni har kunnat manifestera som indikatorer på hur bra ni har det som själar, som en varelse som stiger upp.

Som någon som är vaken rekommenderar vi att du bryr dig om vad du kan känna, hur öppet ditt hjärta är, hur mycket vänlighet du sprider, hur många människor du har log mot idag. Ni kan uppleva denna expansion, denna utveckling av ert medvetande, på så många vackra sätt som inte har något att göra med det fysiska och vad som händer i er värld just nu. Ingenting kommer att hindra er från att stiga upp, och ingen med en negativ agenda kan hindra er från att göra någonting, men ni kan hindra er själva från att njuta av denna process och uppleva den fullt ut, och vi vill att ni ska njuta av den fullt ut.

Så vi uppmuntrar er att tro på er själva som den icke-fysiska essensen att ni verkligen, och bara hålla koll på hur ni mår i det här ögonblicket, kontra det föregående, och kontra hur bra ni kan må/vibrera just nu. Håll fokus på det som är viktigt, så kommer allt som materialiseras i din värld att följa efter. Vi garanterar det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *