Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 3 december, 2023

 

Så mycket gott kommer till mänskligheten ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

“Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi känner oss hedrade när någon av er kontaktar oss, individuellt eller kollektivt. Vi är aldrig för upptagna för att ställa in oss på dig och det liv du lever. Vi är faktiskt extremt glada över att följa med dig på dina resor, för vi vet att du gör ett så stort medvetandesteg där, och vi vill vara en del av det. Vi ville vara en del av det innan vi inkarnerade och levde de livstiderna som vi levde där på jorden, och vi vill fortfarande vara en del av det. Så vänligen ring oss när som helst och vet att vi alltid är tillgängliga och alltid lyssnar.

Nu kommer vi att erbjuda den hjälpen, den hjälpen på alla sätt vi kan, men det vi vill hjälpa dig med idag är att tro. Vi vill hjälpa dig att tro att det är möjligt för dig att få vår hjälp. Det skulle vara mycket lättare för dig att ta emot hjälpen om vi var i fysisk form och du stod precis framför oss, och därför krävs det lite att ställa in och öppna upp från din sida för att få hjälpen som kommer alltid. Du behöver egentligen aldrig be om hjälp, för den kommer alltid, men genom att fråga visar du att du har en viss tro på att den kan komma. Hur utvecklar man den tron när den inte kommer direkt? Du släppte det.

Håll inte fast vid bindningen till den önskan som du har uttryckt till någon av oss, för du vet inte när den lämpligaste tidpunkten är för att du ska få vad det är du har bett om, och det finns otaliga sätt att få det du har bett om som du inte har tänkt på ännu. Och så säger vi till dig slappna av och släpp taget. Tro att det är möjligt att få det du har bett om eftersom du vet att andra har fått mirakel genom historien. Och ingen av dem var perfekt eller Guds favorit. De var bara villiga att ta det där trosprånget och tro att det var möjligt för ett mirakel att inträffa i deras liv, och så blev det.

Ni är alla värda att ta emot. Några av er har valt mycket utmanande liv och har tagit på er mer, och därför kanske ni inte känner att ni gör ett bra jobb i ert liv, och det kan göra att ni känner er ovärdiga att ta emot, men ingenting kan vara längre ifrån fall. Ni kan alla ta emot, och vi vill att ni ska känna giltigheten av det uttalandet i era skelett just nu. Ni har alla mycket som ni inte har fått än, så var upphetsad över vad som komma skall för er individuellt och för mänsklighetens kollektiv.

Så mycket gott kommer till er eftersom det finns så mycket gott här uppe i de högre världarna som stödjer er, och vi vill hjälpa så mycket. Vi ser att det inte finns någon åtskillnad mellan dig och oss. Och om du kan känna för den bristen på separation också, kanske du kan veta att du kommer att få den hjälp du ber om när du når ut till någon av oss individuellt eller till oss kollektivt, som kollektivet av uppstigna mästare.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *