Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 30 november 2023

Maria Magdalena via Ann Dahlberg

30 november 2023

Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och idag vill jag bara komma för att jag ser att det är så många, som har det besvärligt i de höga energier som nu har nått Jorden. Mycket gammalt och många minnen dyker nu upp i människors sinnen. Det kan skapa en viss sorg hos en del människor av olika orsaker.
En av dem kan vara att de lämnat något som inte längre finns, det är som att ta avsked från något eller någon i ditt liv och du sörjer lite över det. En annan orsak kan vara ett smärtsamt minne som ni gömt undan någonstans och som nu behöver läkas.
Energierna går in på djupet och renar både kropp och själ. Det är viktigt att ni tar hand om er själva och ger er själva den klapp på axeln som ni behöver. Var kärleksfulla mot er själva och förlåt er själva för det som har varit.
Det kan vara en ryggsäck av gammalt bråte, som ni kan sända ner till Moder Jord, så tar hon hand om det. Ni kommer då att känna er friare och får mer tillit och förståelse för er nuvarande situation.
Ni har alla vuxit en bra bit under de här senaste årtiondena på Jorden. Det har tagit lite på era krafter eftersom ni samtidigt befinner er i fysisk, psykisk och andlig utveckling. Det är stora förändringar som pågår inom er och många känner sig trötta och lite uppgivna. De vill bara vara i harmoni och glädje och inte behöva tackla alla de problem som utan förvarning helt plötsligt kan dyka upp.
Det är en tid då ni behöver vara förankrade i Moder Jord och vara i ert hjärta så mycket som möjligt, ni behöver uppleva stillheten inom er och hämta tillbaka er egen kraft och energi. Ni behöver vila i er själva, kära vänner, och känna den gudomlighet som omger er.
Det är där ni märker att allting är möjligt och nya steg kan tas. Steg som gör er lättare till sinnes och får er dag att se ljusare ut. Solen kan titta fram igen och lysa upp er väg och ni går med lätta och bestämda steg fram mot det mål som ni har satt upp för er själva. Det kan vara vad som helst, det kan vara något litet, det kan vara något stort och ni får större tillit till att ert beslut är det rätta, för det känns bra inom er.
Känner ni er minsta tveksamma, så avvakta lite och lägg märke till om er energi ändrar sig. Känns det inte bra så kan det betyda att det var fel steg att ta, men det kan också vara så att egot kommer in och oroar, där det egentligen från början inte fanns någon oro.
Ja, kära vänner, det är många turer hit och dit idag och sinnet eller tanken släpper inte gärna taget efter att ha varit så etablerat i tusentals år. Det har fått stor makt och ert sanna gudomliga jag har fått stå i bakgrunden medans ni har gjort de erfarenheter som ni behövde för att komma dit där ni nu befinner er.
Det är dags att väcka upp den slumrande själen och låta den stiga fram i ljuset igen. Det är dags nu, kära bröder och systrar att låta själen få ta sin ursprungliga plats, där ni åter känner er fria, kärleksfulla och oövervinneliga. Ni känner er harmoniska och glädjefulla och ni njuter av att bara vara.
Det är det stora målet för er nu, kära vänner. Ni förändrar er inre verklighet som ni
skapade själva, till er ursprungliga verklighet av kärlek och ljus. Ni känner er alltid glädjefulla och går med ett litet leende på läpparna för allt är perfekt precis som det är just nu.
En ny era har börjat, kära vänner, så se tiden an med stor tillförsikt och förstå att allt som händer påskyndar er utveckling till att nå ert sanna jag. Det är meningen att sinnet nu ska träda tillbaka och låta själen få sin rättmätiga plats i förarstolen igen.
Sinnet (tanken)ska bara användas när det behövs och det eviga strömmandet av ord ska ersättas med intuition som också innefattar stillhet, där glädje och harmoni infinner sig. Det öppnar upp för en högre intelligens och nya sprudlande idéer föds inom er.
Det är den utvecklingen som ni har att se fram emot på Jorden nu, älskade vänner. Jorden och mänskligheten är i ett skede, där gamla mönster bryts ner och nya bildas av en högre medvetenhet vars ursprung är skapat av kärlek och glädje. Ert sanna ursprung, men på en högre nivå än den ni tidigare har upplevt.
Ni är väl omhändertagna och vilar tryggt i er skapares famn.
Jag älskar Er så mycket,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *