“Kollision” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 21 augusti 2017

“Kollision” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 21 augusti 2017

 

 

Allting händer. RV:n. Känner du dig annorlunda? Bättre? Värre? Samma? Ingen skillnad?

Har du förlorat all känsla i ditt hjärta för något valutarelaterat? De flesta har gjort det.

Underbara psy-ops, Äldste. Det är tid.

Start och stopp så många gånger och hantering av tröttheten sliter ner även de mest dedikerade skattjägarna.

Genialt.

Utsikterna är nu att allt är kaotiskt med Trump i Vita huset. Eller allt är grundlagt nog för att RV:n skall börja. Jag gissar att det beror på din POV (Point of view).

Men på något sätt kolliderar verkligheten och fiktionen med omskakande kraft. Kaboooooommmmmmmm!

Som om en kärleksbomb precis exploderade på mänskligheten. Även brisen i träden slutade för att ta del av Esuas återkomst.

Om detta är för kryptiskt för din smak, kom ihåg vem som inte är i Vita huset ikväll, en sittande USA-president erkänd av resten av världen med kärnvapen-koder.

Den killen är i Jackson Hole Wyoming med sin familj för att prata om framtiden för global ekonomi och ekonomisk tillväxt med världsledare om USA: s roll med sin Vice President.

Intressant hur förmörkelsen passerar rätt genom Jackson Hole, Wyoming. Jag säger bara att det är intressant, utan att antyda att det är något betydelsefullt med att hela Republikens Kongress är där också.

Bara en tillfällighet.

Eftersom det måste finnas någon annan än Trump, någonstans i D.C., som har den moraliska och juridiska auktoriteten att försvara denna nation i händelse av angrepp ikväll?

Om en attack ens vore möjlig. Eftersom det inte är så. Ingenstans.

Människa, dessa fred-på-jorden-saker är en huvudkliare.

Yosef, inte ens bakom en kastad kudde, kanske i västra flygeln? Kelly? McMaster? Eller VP Mike Pence är i hörnet av Ovala Rummet som inte har några hörn?

Nej Nej Nej Det är bara en teaterföreställning som det är skriptat.

Folk, den återställda Republiken är inte längre dold framför ögonen – den är äntligen här!

Och denna vändning håller på att bli permanent så att alla kan se den efter att under flera år ha hållits tillbaka som osynlig.

Vilken Republikregering?

Tre helt nya verkställande, lagstiftande och rättsliga grenar av regeringen. Naturlig sunt förnuft kontrollerar och balanserar konstitutionella saker? Inget kabal dubbeltal eller förräderi.

Solförmörkelsen är den kosmiska utlösaren som behövs för en dramatisk och seismisk förändring. Trumps tal på måndag kväll bör vara tidernas tal.
När det gäller RV:n är varje bank och centralbank i världen ombord, registrerade, utbildade och redo för att rushen av kontanter utanför huvudboken skall komma in på huvudbok via personliga utgifter.

1944 års globala säkerhetskonton i Filippinerna har konverterats till det nya systemet från midnatt plus en minuts EDT.

Det betyder att hela världen var hydratiserad och klar för tillgänglighet idag och utbetalningar från sin paymaster i morgon.

Det finns ingen mer militär stat-mot-stat konflikt att tala om i hela världen.

GESARA är undertecknad, förseglad och sedan länge levererad som genomförd.

TRN-handel började öppet kl. 8:00 EDT. (02.00 söndag svensk tid)

Kändes detta annorlunda? Jorden skiftar på sin axel? Självklart inte. Det är poängen. Det gjorde den och du märkte inte det heller – hur kunde du då ha en känsla för hela banksystemet och förändringen av dess säkerhetskällor?

Du kunde inte. Det var för stort. För omfattande? För nördigt ärligt. Endast utlänningar och kriminaltekniska internationella skattekonsulter känner till dessa saker.

Kasta till mig en öl från baljan och snälla, dela med dig av dina Doritos.

Ändå krävde APTB en enkel, smärtfri och sömlös övergång från gammalt till nytt, från fiat till guld, från rädsla till kärlek.

Och här är den. Återigen, känner du något annorlunda? Att vara oändligt rik utöver all igenkännlig förståelse från vänner och familj?

Visade du din sexiga rygg? Jag föreslår ja! Eftersom denna totala solförmörkelse sveper över hela USA, har du kommit in i skymningszonen för att aldrig återvända till 3D-verkligheten.

RV är en tänd veke. Se på när vi bränner ner alla de gamla ladorna och får dem utbytta mot nya strukturer innan glöden har kallnat.

Ingenting kommer någonsin att vara detsamma. Evig medvetandeförändring är nu bara en annan daglig sak att hantera. Sobeit.

Grattis på födelsedagen, Esu. Tack för din service Mästare & Skapare.

För alla “Tetelestai” larmregistreringar för 800–nummer och avancerade hemsides medlemsabonnemang, skicka ditt mail till theclarioncalls.com.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...