”Regn från Reno” – VERITAS Rapport – 16.12.12

Reval-22

”Regn från Reno” – VERITAS Rapport – 16.12.12

“Rain Due from Reno” – VERITAS Report – 12.12.16

Mottagen via e-post genom VERITAS, 22:30 EST. ~ Dinar Chronicles

 

Nödvändigt att sända ut några korta ord igen. Jag har varit tveksam till det, eftersom någon i Europa (jag vet vem du är) tar delar av mina uppdateringar och lägger sedan till i sin egen information. Jag antar att tanken är att använda min trovärdighet och ”förbättra” informationen, för att sedan skicka ut den.

Det irriterar mig verkligen när någon gör så. Vill du sluta upp? Frågar snällt – den här gången.

Läget i Europa är mycket oroande. Koncentrationen där är verkligen intensiv just nu. Jag tror att det är mycket värre än vi kan ana, en katastrof värre än vår egen.

Så det är dags, eller hur?

Trots så många falska meddelanden, om att saker ska börja, har jag aldrig haft så starka indikationer på en ”start” som jag har ikväll. När detta publiceras, hoppas jag att hjulen har börjat snurra, och vi fått de första 800-numren som vi väntar på.

Under säkerhetsmöten denna vecka, märkte jag en annan sak. Många betalningar har utförts, men mycket hålls tillbaka utan möjlighet att disponera, trots att man sagt att allt är gjort. Det är till största delen klart, men man har ännu inte satt något datum. De vi har hört talas om, som kan komma att tillämpas, är mycket ovanliga. Generellt sett, så har dammluckorna helt enkelt inte öppnat ännu. Låt oss se om det ändras i kväll.

Grönt ljus bör komma från Reno omkring 20:00

Sekvensen kommer åtminstone att börja. Det kan dröja till i morgon innan vi ser effekterna, men regnet börjar och en störtflod följer nog därpå.

VERITAS

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS witticisms LLC

Du gillar kanske också...