Kommande Upptäckter | Kryon via Lee Carroll, 25 augusti 2021

Kommande Upptäckter | Kryon via Lee Carroll, 25 augusti 2021

 

via Lee Carroll, August 25, 2021

https://tinyurl.com/7z6h5hvz

 

Hälsningar, mina kära, jag är Kryon av Magnetic Service.

Detta är månadens fjärde kanalisering angående förändring. De senaste tre veckorna har vi diskuterat flera attribut av förändring som börjar komma på denna planet. Förändringarna sker mestadels i medvetandet, och vi har gett er några exempel som visar att många av dessa var förväntade, och de koordineras med de medfödda budskapen. De kretsar kring vår tids cykel, “the precession of the equinox” och 2012-skiftet.

Och här sitter ni i en tid av förväntad förändring, och det första som händer är COVID. Ni måste fråga er ”är det relaterat?” Och vi har gett er svaret många gånger. Faktiskt (det är relaterat)! Mer än relaterat, det katalysatorn till vad som följer härnäst. Detta virus har nästan stoppat de normala egenskaperna för drift av den här planeten, och jag sa till er, att det här är som att stoppa en stor fabrik så att den kan omstartas.

Vi har diskuterat metaforen om en fabrik som inte kan stoppas. Efter en tid börjar den bli dysfunktionell, och de som driver den startar en process av girighet och brist på integritet. Det blir så illa att den blir väldigt ineffektiv, men ingen kan stoppa den. Den är för stor. Men COVID gjorde det!

Detta ger ett utrymme, eller hur? Det är ett utrymme som ingen förväntade sig, för att se ineffektiviteten i fabriken (jordens system). Det är dags att starta om för att tydligt se de mörka sakerna, som har vuxit i de mörka hörnen där ni inte kunde se tidigare. Det är en chans att se mer ljus än någonsin, och kunna identifiera de som hindrar er från att se det.

Kära ni, detta är bara början på det vi diskuterade. Vi har gett er några meddelanden om förändring tidigare och sagt ”se upp för det här” eller ”leta efter det”. Dessa saker kommer. Det är några saker som kommer att överraska er, som verkligen är sensationella och fyllda med stora saker, och när jag berättar om några av dem kanske ni undrar, ”När Kryon, när?”

Alla de saker som jag ska ge er nu finns faktiskt redan. De finns redan i någon form eller håller på att utvecklas. Låt mig vara tydlig: Några av dessa saker finns hos mänskligheten och väntar på aha-upplevelsen. ”Kryon, vad pratar du om?”

Uppfinningarna kommer när de behövs.

Låt mig gå tillbaka och återkomma till några meddelanden, som ni kanske har hört tidigare: Stora uppfinningar som har förändrat kulturen på denna planet verkar ofta komma samtidigt, över hela världen, nästan som om de levererades samtidigt från någon annanstans.

Det är inte ofta bara en individ med en idé som förändrar planeten. Det kan vara så man berättar om det, men dessa djupgående uppfinningar och upptäckter sker vanligtvis samtidigt, och den första individen som visar upp det, är den som får äran.

Elektricitet: Några av uppfinningarna som manifesterar sig på planeten verkar konstiga beträffande tidpunkten. Ni kan se tillbaka och undra, ”Varför tog det så lång tid? Hur kan detta vara möjligt?” Om ni börjar titta på fakta så är upptäckten av elektriciteten en av dem. Och hur länge denna energi har varit uppenbar för mänskligheten, på så många sätt?

Oavsett om det är statisk (elektricitet), som de gnistor som bildas när ni rör fötterna mot vissa material, eller om det är en blixt på himlen … varför tog det så lång tid som till för ett par hundra år sedan, innan det verkligen kunde ses, eller att frågan ställdes: ”Jag undrar om det här är energi vi kan använda?” Vem var det egentligen som uppfann det, visst var det väl Michael Faraday, (eller har ni hört någon annan historia?) Och – att det faktiskt inte var elektricitet – utan snarare elektromagnetisk induktion (magnetism)?

 

Flyget är en annan. Kineserna har flugit drakar och har känt till vindströmmar i 3000 år. Varför fanns det inga män i skyn som använde drakar och uppvindar med den stora kunskapen som mänskligheten redan hade om dessa saker? Varför tog det så lång tid? Än idag ser ni sådana som hoppar från bergstoppar utan motordrift – med ett segel fastspänt. Varför? Det borde rent intuitivt ha skett för tusen år sedan.

Ni hade iakttagit fåglarna, ni flög drakar, men under tusentals så hände inget. Verkar det logiskt? Inte förrän bröderna Wright gav er det med motorer. Det var inte så länge sedan, kära ni, och de slog bara fransmännen med två veckor med sin berömda första flygning! Förstår ni vad jag säger? Denna uppfinning ”levererades till fältet” när den var klar – och över hela Jorden samtidigt.

Uppfinningar som stort förändrar Jorden på detta sätt, sker när det är dags. Ni kanske inte håller med. Ni kanske säger, ”Åh, vi kan tänka ut dessa saker när vi vill.” Detta är inte sant eller att många uppfinningar som fanns helt ”där och redo”, skulle ha kommit ännu tidigare än de gjorde.

Det kommer fram några saker som på sätt och vis redan finns här, kära ni. De finns redan och väntar på att bli framplockade. Jag vill berätta om dem. Vissa har hört detta förut.

De Bästa Uppfinningarna Kommer Inte Att Vara Högteknologiska.

Bli inte förvånade om de mest avancerade upptäckterna ni kommer att få se, vilka kommer att förändra denna planet mycket, inte har något att göra med artificiell intelligens eller datateknik. Ni kanske säger att det är ”tillbaka till det grundläggande”, eftersom några av de bästa uppfinningarna kommer att använda mönster och den grundläggande fysik som alltid funnits, men som ni bara inte har tänkt på än.

”Kryon, vad pratar du om?”

 

SLUTET MED BATTERIER – OCH (EL)NÄT

Låt mig tala om det magnetiska energihjulet. Det kan vara två, eller till och med tre hjul, men det finns ett enkelt mönster, en uppsättning magneter som, när de placeras korrekt, kan hålla ett hjul snurrande – för alltid.

Med den enkla push/pull-energin hos små eller stora magneter tillsammans i en specifik uppsättning, kan man hålla det här hjulet igång för alltid. Ni är medvetna om att naturliga magneter är mycket kraftfulla, och de trycker och drar med stor kraft, utan vila eller återhämtning, utan biverkningar och utan bränsle.

Detta är en stor hemlighet! Varför har ni inte förstått det här förut? Sätt ihop dem i en samling/rad och de kommer att trycka och dra, och snurra vilken hjuldiameter som helst – tills tiden är slut! Allt ni behöver göra är att smörja lagren då och då. Har ni tänkt på det? Kära ni, hör på: Om ni kan få något att snurra så kan ni ansluta det till en elektrisk generator. Elektricitet, hur mycket som helst, för alltid!

Jag vill att ni ska tänka på vad detta innebär. Tänk: Inga batterier. ”Kryon, vad pratar du om. Man måste ha batterier.” Kära ni, det påståendet är sååååå igår! Tänk er er favoritapparat. En telefon kanske? Tänk om den i stället för ett batteri hade en liten, snurrande magnetisk motor, som drev enheten i realtid – för alltid! Det är inte bara batterier vi inte kommer att behöva i framtiden, man behöver heller inte ladda något. Varje elektronisk sak ni har, har sin egen lilla inbyggda, snurrande generator.

”Kryon, hur stort kan det här hjulet vara?” Tja, låt oss tänka: Allt jag har sagt kan förstoras. Så, istället för ett batteri i en elbil, finns det en större roterande elmotor under, som alltid levererar elektricitet till det vi nu kommer att kalla superkapacitorer (något vi bara har diskuterat i stort).

Ni kommer alltid att ha tillräckligt med el för att kunna köra hundratals och hundratals och åter hundratals mil utan att någonsin stanna. Och även medan ni sover, genereras fortfarande elektricitet till ”superkapacitorn”. Det upphör aldrig.

”Kryon, jag förstår fortfarande inte hur allt detta skulle komma att förändra hela planeten.”

Kära ni, jag pratar om individuell kraft för varje byggnad som finns på planeten – utan att vara ansluten till något nät. INGA LEDNINGAR OCH INGEN YTTRE STRÖMKÄLLA. Inget väderfenomen kommer någonsin att stänga ner en stad igen, eller göra så att någon dör för att de inte har elektricitet – för den finns precis bredvid i en liten snurrande motor som aldrig stannar, utan alltid är igång för att driva det som behövs. Magnetik är svaret. Den är gratis, direkt och mobil elektricitet för alla.

Varje kontinent på denna planet kunde ha så mycket el de ville eller behövde, för att omedelbart driva byar, sjukhus, kommunikation, undervisning via internet och mer. Internet skulle fungera, oavsett vad. Kan ni tänka er när alla kan tala med alla? Kulturer och kontinenter skulle börja heala sig själva och skulle slutligen börja utbildas.

 

Allt detta kan hända från ett oupptäckt mönster – en magnetisk matris. Att sätta ihop dessa magneter så att de kommer att trycka och dra på ett sätt som gör att de snurrar för alltid, och kan anpassas till alla storlekar – små eller stora. De kan driva fartyg och bilar – och de går för alltid. Det finns ingen resurs för att driva denna planet som är lättare och säkrare att använda än magnetik. Inga naturresurser förstörs, inga föroreningar och totalt säkert.

Kryon ~ Det här kan inte fungera

”Kryon: Om jag hade denna uppfinning så finns det krafter där ute som aldrig skulle låta den utvecklas. Jag skulle vara rädd för att ha den! Kraftbolagen på planeten kommer att köpa den och lägga den på hyllan eftersom de vill sälja det de har. De kommer aldrig att låta det hända.”

Låt oss stanna upp ett ögonblick. Kära ni, detta är inte vår faders värld. Vad har jag berättat om förändring under de senaste 30 åren? POSTULERA INTE FRAMTIDEN FÖR DET SOM HÄNT I DET FÖRFLUTNA. Skiftet förändrar planetens medvetande.

Just nu har kraftbolagen i hela ert land problem. Fossila bränslen är ett problem, om ni inte har märkt det. Kärnkraft, den tidigare kraftens Heliga Graal, har helt klart visat sig vara exceptionellt farlig! Alla de accepterade stora kraftproduktionssystemen falerar.

Jag kommer att berätta att kraftbolagen i detta land (USA), även om de använder ånga, vind eller solljus, är alla angelägna om denna uppfinning! Den är enkel, effektiv, det behövs inga stora investeringar, och (är redo?). De kommer då att tillverka och sälja enheterna, förbättra dem och hitta fler och fler användningsområden, för att befria er från alla slags elnät. Så jag säger er, det är en ny värld, och de som är i ”kraftbolagsbranschen” kommer att vara de första som vill använda detta.

Mänsklighetens Högsta och Mest Kraftfulla Kraft

Låt mig ge er min favorit: Det finns saker som er kropp gör, som bara har med medvetandet att göra, inget annat. Under de senaste tjugo åren har det skett bevis för det. Medvetandet är energi. Det kan förändra fysiken.

Denna insikt trodde man inte alltid var fallet. Tidigare var medvetandet något esoteriskt, inte så definierbart, och det hörde inte hemma i fysiken. Nu gör det det. Det kommer nu en långsam medvetenhet om att medvetande absolut måste betraktas som energi.

Tänk: Om medvetandet är energi, så måste det, liksom i alla andra fysiska energier, finnas regler eller axiom. Det blir prediktiv vetenskap. När ni börjar ta reda på det och förstår vad det är, kommer ni att ha några djupgående svar på några av de största mysterierna för hälsa: Medvetandets energi är anledningen till placeboeffekten! Någon tar ett sockerpiller, och de får veta att pillret kommer att bota – och det gör det! Hur blir processen? Hur är det möjligt?

Någon tar en homeopatisk tinktur, en blandning som är för liten för att skapa en kemisk reaktion. Ändå botar det! Vad händer? Hur fungerar det? Svaret är energin och medvetandets fysik, kombinerat med något som kallas spegelneuroner: Det kroppen vet och förväntar sig, skapar den ofta själv. Kanske ser ni någon annan äta en måltid, och er saliv börjar rinna. Det är medvetandet om kemi, kära ni.

Har ni någonsin undrat om spegelneuroner kan spela en kraftfull och större roll i en kommande läkningsprocess? Tänk om ni kunde övertyga er kropp om att den healas? Spegelneuroner kan inte se skillnaden mellan det ni tror eller vad som händer kemiskt. Därför instruerar medvetandet kroppen att läka sig själv, och det gör den! Nu förstår ni hur spontan regression kan fungera. När ni övertygar kroppen om att en healig sker, så tror den på den så fullständigt att den läker sig själv. Det blir en ny healingprocess. Det kommer att bli den bästa som någonsin funnits – att använda energin av medvetenhet på nya, mätbara, vetenskapliga sätt.

Ingen artificiell intelligens – inga super HiTech-framsteg

Istället blir detta avslöjandet av det ni som människor alltid har varit. Kraftfulla!

Jag vill att ni ska fundera över dessa förändringar eftersom de finns i Fältet. Tror ni att när vetenskapen upptäckte att medvetandet är energi, att de då bara lämnade det? Nej. De ville veta mer om vad det är. Det första de insåg var att de hade att göra med multidimensionell energi. Faktum är att vetenskapen kanske inte omedelbart tänkte på de självläkande potentialer som finns, men så småningom kommer de att göra det

Hur lång tid det tar? Det är upp till er. Hur många av er tror på dessa saker? För själva tron, kan man säga, är en sändare av verkligheten, för när ni tror på något så kan ni få det att hända.

Förändringar kommer till den här planeten, kära ni, och det har jag berättat för er. Vi fortsätter att berätta om de som kommer att stärka mänskligheten, och det kommer en tid då det sista ni någonsin kommer att vilja göra mot varandra, är att döda varandra. Det finns prejudikat för detta på andra ställen som jag har pratat om, så jag har sett det. Jag har sett det.

Jag är Kryon, jag är kär i mänskligheten.

Och så är det.

 

KRYON

 

Översättnng: Maggan

Du gillar kanske också...