Mira från Plejadernas Höga Råd, 16 oktober, 2021

16 oktober 2021

Hälsningar,

Jag är Mira från Pleadian High Council, och jag skickar gärna detta meddelande idag. Din planet Jorden är i övergång från 3D till 5D, detta har pågått i många år. Just nu är det i slutskedet av omvandling, som jag har väntat på länge.

Jag är glad för mänskligheten att ni är mycket nära att bli ett fritt samhälle utan att påverkas av någon, särskilt inte av de mörka. Jag har observerat Moder Jord från mitt skepp, och jag kan se hennes metamorfos och expansion i storlek. Din planet kommer att bli mycket större och flytta närmare mitten av Vintergatan.

Allt som händer nu på Mother Gaia, det är inte tillfälligt, Prime Creator och Supreme Father såg framtiden, och de skapade den gudomliga planen angående din uppstigning. Alla händelser som händer är baserade på den planen.

Hela avslöjandet kommer att hända när alla dolda sanningar kommer att dyka upp om de mörka entiteterna, som har kontrollerat alla aspekter av dina liv under mycket lång tid. Så snart detta händer kommer Galactikerna att få landa på din vackra planet.

Jag är redo att följa med mitt team för att hjälpa mänskligheten. Vi har helande kamrar, vilket är vad din civilisation desperat behöver, du kallar dem med sängar. Dessa kamrar kan läka vilken sjukdom som helst, ge en fullständig rehabilitering av kroppen, ändra en gammal person till en ung igen osv.

Hittills har denna teknik inte använts av den mänskliga civilisationen. Många otroliga upptäckter som Tesla gratis energi och etc. kommer att bli tillgängliga för att tjäna din värld. Stora tider kommer, vi ska fira dem tillsammans. Under tiden, ge inte upp och tro på att ljuset vinner över mörkret.

Jag är Mira, och jag kommunicerar gärna idag. Skickar min styrka och mod till er alla. Tack Universal Channel.

Var tålmodig och ge inte upp
Mira

Kanaliseras av Erena Velazquez

Du gillar kanske också...