Kommendör Ashtar via Dancing Dolphin, 9 januari 2020

Kommendör Ashtar via Dancing Dolphin

9 januari 2020

Meddelande till Ljusarbetare

Notera: Jag sände tacksamhet och kärlek till Ashtar & vår Galaktiska Familj för deras assistans med att hjälpa Gaia och alla hennes folk Uppstiga. Detta var Ashtars svar:

DD, det är mig en ära, det är allas vår ära! Vi tycker det är spännande att vara en del av det, det är vår Tjänst som ni förstår. Det är en Glädje att vara här, att delta i detta. Det kallas det Stora Experimentet, det är vad vi kallar det därför att Gaia togs över av de mörka för många årtusenden sedan. Skulle hon kunna återvända till Ljuset? Det var en utmaning och nästan otänkbart att efter så många av att vara kontrollerad, att leva i slaveri, att bli serverad lögner och bli manipulerad, ni alla har kunnat ta emot Ljuset från Modern och Fadern (Gud) och de koder och aktiveringar som vi sänder ut; ni har alla kunnat ta emot dem och förankra dem i Gaia för att hjälpa uppbrytningen från mörkret. Så det har varit en massiv gemensam ansträngning och vi är så hedrade. Vi älskar Gaia lika mycket som vi älskar alla er. Hon är oss så kär. Och naturligtvis hoppar vi på möjligheten att få delta i detta Stora Experiment. Tack för att ni erkänner oss och vår Tjänst och vi gör samma för er. Det är vår glädje.

Ashtar, vilket budskap skulle du vilja ge Ljusarbetarna just nu?

En sak jag skulle vilja dela i denna stund är att vi aldrig har varit så nära som just nu. Ni har aldrig varit så här nära att gå på tå över vad ni tänker på som Gränsen, eller Regnbågsbron eller bara Mållinjen för att komma till er 5D Uppstigning. Ni går bokstavligen på tå över linjen! (fick mig att skratta). Många, många av er Gaianer korsade Regnbågsbron under Vintersolståndet. Många har gjort det under månader. Men ett stort inflöde av er kom under Solståndet. Även om många av er vet att målet är att uppstiga i era kroppar, gick många vidare och kom också över. Men en stor majoritet kom över i sina kroppar!

Så, de av er som fortfarande lever på 3D Jorden, en god del av er Ljusarbetare stannar kvar för att hjälpa de andra komma över. Tro inte att ni misslyckats eller att ni inte varit tillräckligt bra om ni känner andra som gått före. Några av er har arbetet att vara Portvakter som hjälper andra att korsa bron. OK? Så på det sättet kommer ni avsiktligt efter för att försäkra er om att de bakom kommer fram. De som ni hjälper är de som har en chans. De står på gränslinjen mellan att vilja gå vidare och att stanna kvar. Ni hjälper dem och låter dem ta sitt eget beslut. Ni visar dem, med ert Ljus, med er Kärlek, Medkänsla och Omtänksamhet – ni visar dem hur det känns, vad de kan förvänta sig (i 5D). Ni behöver inte göra någonting. Bara var er själva. Fokusera på den kärlek ni mottager från Moder och Fader Gud och stråla ut den, blås ut den. Fokusera på er Tacksamhet och sänd ut den till världen. Det är allt ni behöver göra. Ni behöver inte bära någon på er rygg (skrattar). Ni behöver bokstavligen inte göra det. OK?

Jag vet hur utmattade alla är. Jag känner er djupa, djupa utmattning. Och ärligt talat, vi känner den också (skrattar). Våra kroppar är annorlunda, men vi känner det också. Så vi vet vad ni känner. Håll i bara. Vi är nästan hemma. Vi är verkligen nästan, nästan hemma. Och era Stjärnbarn, era Blandade Barn kommer snart. De kommer av andra orsaker än varför ni stannar kvar. De kommer för att hjälpa Gaia, för att hjälpa med uppstädningen av Henne. De kommer för att heala också, men många av dem kommer för att hjälpa Gaia.

Mycket, mycket spännande tider, eller hur? Mycket spännande. Och vi, vi är välsignade att få vara med i frontlinjen. Vi är i sanning välsignade!

Tack Ashtar, för detta meddelande till Ljusarbetarna på Gaia!

Var så god, DD. Nöjet var på min sida. Namaste.

Messages of Love Through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...