Sananda, En Som Tjänar (OWS) och Shoshanna via James McConnell, 5 januari, 2020

Sananda, En Som Tjänar (OWS) och Shoshanna via James McConnell, 5 januari, 2020

 

SANANDA (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag kommer nu med underbara nyheter för början på ert år 2020..

Underbara nyheter om att allt är i processen som ni vet. Allt håller på att förändras. Många saker sker över hela planeten. Några som ni ännu inte är medvetna om. Några som fortfarande finns i bakgrunden. Men många kommer fram. Många skiften, många förändringar. Medvetandet ökar överallt. Även om ni kanske inte ser det hända hos era medmänniskor, så händer det.

Ni förflyttar er alla från den tredimensionella verklighet ni levt i, även om den alltid har varit en illusion. Men denna verklighet förändras för er. Många av er har tagit er bortom den tredje dimensionen, in i den fjärde och även in i den högre fjärde dimensionen, och ni befinner er mer och mer på platsen för den femdimensionella barriären, så att säga, även om det faktiskt inte finns någon barriär där.

Det är bara i era tankar det är så. Det är inte någon plats ni ska till. Det är ett medvetande ni stiger till. Det enda som håller er i den tredimensionella illusionära världen är ni själva, era tankar, programmeringen, slöjan som fortfarande dras ned över era ögon. Men slöjan i sig är en illusion. Det är en skapelse. En skapelse ni alla har placerat där, och som de mörka krafterna har hållit kvar.

Men dessa mörka krafter förlorar nu, tappar sin kraft. Det ersätts av Ljuset. Och Ljuset och kärleken kommer att vinna, för det kan inte göra något annat. Jo, det finns tider i era minnen sedan långt tillbaka, där ljuset inte verkade vinna, där mörkret tog över. Men Ljuset finner alltid sin väg till slut.

Och just nu här, i er värld, är det samma sak igen. Ni kommer från många ställen där ni har öppnat upp dessa system. Ni, de av er som är på ert uppdrag, är kända som ”Systemhaverister.” Ni har gått från system till system och gjort exakt det ni nu gör, ni bryter upp det. Men ni bryter upp det med kärlek, med omtänksamhet, med medkänsla, med enighet, och ni återför enigheten till denna värld – inte till den tredje dimensionen, utan till den högre fjärde och in i den femte dimensionen. För det är menat att människan ska röra sig genom denna evolutionära process, och ta sig ut ur denna tredimensionella programmerade illusion, och in i de högre vibrationerna.

Och när man rör sig, när ni rör er till dessa högre dimensioner, så kommer ni att finna den kärlek, den frid, den harmoni, den ordning som ni längtat så efter, som ni så har saknat. Så många av er kommer nu ihåg var ni kom ifrån, även om det inte är på en medveten nivå ännu, så finns det djupt inom er. Ni har en längtan, en längtan hos många av er om att återvända hem. Den längtan, hos många av er om att flytta in i högre vibrationer och att ta så många med er som ni kan. För det, mina vänner, är vad ni kom hit för att göra.

Och under dessa många långa livstider ni haft här, och gått igenom resa efter resa, har ni alltid haft siktet inställt på detta slut av tiden. Ni har alltid haft siktet inställt på att komma till denna punkt, denna NU-punkt, där ni nu kommer in i det här nya året, det här nya uppfyllande året, det här nya året av avslöjanden.

Eftersom mycket har hållits tillbaka, kommer mycket som funnits i skuggorna nu fram i ljuset. Och sanningen ska segra, precis som den förutsagts för många tusentals år sedan. Sanningen ska verkligen befria er. Och var och en av er är sanningen. Ni är sanningen i era väsen. Förstå det. Lär er förstå vilka ni är. Kom ihåg __ (ljudet försvinner) __ här.

Jag är Sananda och lämnar er nu. I denna tid och i detta ögonblick, fortsätt att visualisera fred och kärlek över hela planeten så mycket ni kan. För ni är de ni har väntat på.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här, Shoshanna står bredvid, och vi är redo att sätta igång. Ni kan nu stänga av era telefoner, och vi tar emot frågor om ni har några.

Vi har inte direkt några meddelanden till er. Har du det Shoshanna?

Shoshanna (kanaliserat av JoAnna McConnell):

Inte just nu.

OWS: Mycket bra. Då är vi redo att gå vidare med era frågor om ni har några. Vi ger er stund så att ni kan stänga av era telefoner.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Hej. Igår var jag med om en en ganska uppskakande sak. Jag träffade en av systrarna från gruppen här på Whole Foods, och jag hade mina två hundar med mig i koppel. Vi stod utanför Whole Foods och väntade på att en av systrarna i gruppen skulle komma.

Mina hundar är unga och är livliga, men de är mycket snälla. En av dem försökte hoppa upp på en dam och en man som gick förbi, men hon hoppade inte riktigt upp. Jag drog tillbaka hunden innan hon hoppade upp på henne. Kvinnan och mannen blev mycket aggressiva, riktigt elaka och nästan våldsamma. Både min vän och jag hade kontroll, men det var väldigt uppskakande. Hon kallade mig saker, och jag trodde att hon skulle slå mig. Båda mina hundar är väldigt känsliga. Jag tror att de tog in en del av det.

Anledningen till att jag frågar, är att vi senare åkte till stranden och båda mina hundar brukar alltid stanna precis intill mig. De springer aldrig bort. Om de skulle göra det så kommer de tillbaka om jag visslar. Lilla Keona, den röda, sprang åt ett annat håll. Jag kunde känna hennes rädsla. Hon sprang iväg riktigt långt bort. Jag visslade men hon kom inte tillbaka. Hon sprang och sprang och sprang nästan fram till parkeringsplatsen, och jag tänkte, åh, åh! Till sist så vände hon och kom tillbaka till oss.

Jag vill veta varför det hände. Jag tror att hon kände en viss rädsla, eller hade tagit in lite av energin från det negativa paret; Jag vet inte. Finns det någon anledning för mig att vara orolig för detta framöver?

OWS: Som vi ser det, så finns det ingen anledning för dig att vara orolig för detta. Det var en isolerad händelse. Dina hundar, katter, hästar, som du talade om tidigare, lever i stunden. Och de kommer att göra det som är nödvändigt just då. Och just i det här ögonblicket, så ansåg den här hunden att hon bara behövde springa. Hon behövde komma bort. Men vid en viss punkt så insåg hon på den nivå hon var, att hon inte kunde gå längre, utan behövde återvända för att bli omhändertagen, tillbaka till det hon känner som sitt hem. Och du är uppenbarligen hennes hem.

Så det finns ingen anledning att känna oro. Annat än att veta att dessa djur känner väldigt mycket. De känner av spänningen runt dem. De känner ilska. De känner sorg. De känner verkligen kärlek. Och ju mer du kan ge den kärleken till dem, desto mer kommer de att fortsätta att bevara sig själva och finnas på en underbar plats, både för sin egen skull men också för dig. Shoshanna?

Shoshanna: Vi har något att dela med dig, Kära Syster. Kan vi få dela med oss av vårt perspektiv?

Gäst: Ja, Syster, snälla gör det.

Shoshanna: Vi tycker att dessa valpar är mycket nyfikna. De är nyfikna varelser. Och du måste erkänna och förstå att nyfikenhet är en ögonblickskänsla. Den finns inte i det förflutna, den finns inte i framtiden, det är känslan i det nuvarande ögonblicket som dessa djur uttrycker.

Vi tycker att dessa valpar är extremt nyfikna, och miljön du placerar dem i, är främmande för dem. De är inte i resonans med denna miljö, denna stad, dessa människor. Och det var därför detta hände, för att påminna dig om att de inte upplever staden som du gör.

Och paret som var rädda, är inte djurvänner. De förstår sig inte på djur. De är avstängda och de är rädda för att bli skadade, och de uttryckte det. Det är inget personligt. Varken för djuret eller för dig. Det är händelser som inträffar i rädslobaserade omgivningar.

Och även om du kanske tror att du befinner dig i ett positivt område, så är det många som bor i staden som är fulla av rädsla, eftersom det är den vibration som finns där från alla andra. Så du måste förstå att detta inte är personligt, utan att dina djur inte vill vara i den miljön. Och det var vad som hände. Namaste.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Kom ihåg att det alltid handlar om vibration och medvetande. Vibration och medvetande.

Shoshanna: Och deras vibrationer är mycket höga, men vibrationen i det området var främmande för dem.

OWS: Ja.

Gäst: Så de föredrar en lugnare plats, en lite mer avslappnad, lugnare plats med mindre människor och hundar.

OWS & Shoshanna: Ja.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Jag skulle vilja veta, få lite vägledning om hur vi kan hjälpa de i våra familjer som lider, kanske av fysisk smärta eller från stress, från att bli överbelastade, utan att vara dömande mot dem, men också utan att sjunka till deras nivå av lidande. Jag vill bara ha lite vägledning om hur vi kan hjälpa dem. Eftersom det verkar som om jag målar upp en för positiv bild ibland, en som de inte vill höra. Så jag hoppas bara på lite vägledning om det. Tack.

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​om detta.

OWS: Ja.

Shoshanna: Får vi börja, En Som Tjänar?

OWS: Ja.

Shoshanna: Får vi dela med oss av ett perspektiv här?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära syster, det är en fin tanke att vilja lindra andras smärta. Det är stort.

Men när du vill lindra lidande eller smärta, så ändrar du den personens väg. Och de kan behöva den väg de befinner sig på för att vakna upp. Lidande och smärta är ett sätt för att vakna upp. Utmaningen för oss alla är __ (ljudöverföringen blir svag, ohörbar) __ vi är anslutna till begreppet tid, och vi vill att detta ska upphöra. Därför vill vi lindra smärta och lidande, eftersom det orsakar oss smärta och lidande. Det ger oss emotionell oro att se detta hos andra.

Det vi skulle säga till dig att göra, är inget. Skicka dem Ljus och kärlek. Och i deras stunder av klagomål, den frustration de uttrycker för dig, så måste du erkänna dem. Du måste erkänna deras smärta, inte försöka ta bort den. För i erkännandet av smärtan, i erkännandet av lidandet, kommer det att minska. Det kommer att lindras eftersom du erkänner dem i det de känner.

Även om känslan i er själva kan fördömas som något negativt, så vill de bli erkända. De vill att du uttrycker att du förstår dem. Du kan inte ändra deras historia. De måste ändra den själva.

När någon försöker ändra någon annans historia, så kämpar den andra emot och blir upprörd av det. Så du behöver bara skicka dem Ljus och kärlek, och erkänna att du förstår deras lidande, i det ögonblick de berättar om det. Verkar det vettigt?

Gäst: Ja, tack så mycket.

Shoshanna: Ja. Namaste, Kära Syster.

OWS: Ja, och vi lägger till en teknik som du kan använda. Vi kallar det för ”bakdörren närmar dig.” Du kan ”skicka tillbaka” det till deras Högre Själv. Du kan kontakta deras Högre Själv och skicka Ljus och Kärlek genom det Högre Självet, och vad än som behövs just då, kommer då därifrån. Okej?

Shoshanna: Och vi kanske kan lägga till – får vi lägga till något? Får vi lägga till ett annat perspektiv?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Vi kommer då att säga, baserat på vad En Som Tjänar just har sagt, att du kan be ditt Högre Själv tala med deras Högre Själv. Du behöver inte ingripa. Ditt Högre Själv kan tala direkt med deras Högre Själv, och du kan se en klar förbättring genom det. Så tack, En Som Tjänar, för att ha uppmärksammat oss på något vi inte mindes. Tack. Namaste.

OWS: Ja. Finns det ytterligare frågor här?

Gäst: Jag skulle bara vilja veta något om hans dumma åtal som pågår. Jag vet att det aldrig har kommit upp några frågor här, när vi har er med i samtalet. Men kan ni bara ge oss några ord av lättnad, om att detta snart kommer att vara över, på ett bra sätt?

OWS: Du använde precis ett träffande ord, här: ’dumt.’ Det är ganska dumt. Dumt i bemärkelsen av hur den amerikanska allmänheten ser på det, för många av dem anser att hela denna process är löjlig. Men förstå också att denna process sker av en anledning, det är en del av det större arrangemanget, så att säga. För det kommer att föra fram sanningen. Och det är det som är viktigt nu. Det löjliga med situationen visar folk över hela landet, att era medier konspirerar för att fortsätta ”samma gamla, samma gamla”. De vill inte förändra sig.

Inte så mycket journalisterna och de som rapporterar direkt. Eftersom de kontrolleras i många avseenden för att få behålla sina jobb. Om de inte följer den linje de måste, så kommer de att förlora sina jobb. Eller, i vissa fall, ännu värre, att deras familjer hotas, och sådana saker. Så de följer bara med så som de måste.

Men sanningen kommer fram, och denna typ av process är för att föra fram den, få fler och fler människor att inse hur partierna, i det här fallet de två partierna som är så diametralt motsatta varandra, och följer bara partiernas linjer, så att säga. Och när de följer partiets linje, så inser folket att de inte är till för dem, utan för sig själva. Och det  är vad som händer nu. Det är vad vi kommer att säga här. Shoshanna, har du andra perspektiv?

Shoshanna: Ja, vi kan dela med oss Får vi dela med oss, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Det vi skulle vilja föreslå är att du ändrar inställning. För det som händer här är en omvandling. Processen är en transformationsprocess som måste göras. Detta måste gå framåt. Det här måste göras. Och all denna galenskap och denna nyhetsmedias kaotiska frenesi måste finnas. Individen ”Trump” är trumfkortet. Hans namn är inte en slump! Han är Trumf-kortet! Han kommer att trumfa alla! Och du måste se denna individ som början på världens omvandling! Inte bara i det här landet! Han vill höja vibrationen i hela världen! Det är därför han kallade den Nordkoreanska Ledaren sin vän! Åh store tid! Detta orsakar stor oro hos den andra partiet, eftersom ingen är deras vän, förstår du?

Så snälla du, alla ni, när ni ser vad som händer, säg till er själva: ”Åh store tid, vi omvandlas! Tack, Gud! ”Det här var vad vi hade. Namaste.

Gäst: Tack. Och jag ser honom absolut som så. Jag känner bara lite rädsla för att jag vet att den andra sidan försöker med allt, försöker smyga in något. De vet också vilken kraft och vilket stöd han har, och allt sådant, och försöker hitta något, ett kryphål för att få honom åtalad, även om de inte har något. Men jag vet att de letar överallt.

Shoshanna: Och detta är nödvändigt. Detta är nödvändigt för att visa på deras dårskap, förstår du. Detta är nödvändigt. Så när du ser den andra sidan leta efter kryphål, så säger du, ”Åh, prisa Gud, det här transformerar!”, förstår du, Kära Syster.

Gäst: Okej, så han kommer inte att bli åtalad, det kommer inte att bli något åtal, eller?

Shoshanna: Det kan vi inte berätta. Men vi vet svaret, men vi kan inte berätta. (Skratt) Men du vet att en som heter Trump är en stark kraft. Och vi kan säga, att även om han avlägsnas från sin tjänst, så kommer hans familj att ta över! De kommer att fortsätta. Omvandlingen har börjat, Kära Syster, och den kan inte stoppas!

Gäst: Halleluja!

Shoshanna: För det är folkets önskan. Ja. Namaste.

OWS: Och minns när de sa till honom, till President Trump, att en storm kommer. Vad svarade han? Han svarade: ”Jag är stormen!”

Gäst: Ja, ja.

OWS: Han vet vem han är. Han vet vad det här handlar om. Han vet sin plats i allt detta. Det hade planerats under en mycket lång tid. I själva verket så kom han in i denna livstid och visste vad han skulle göra, och allt är arrangerat så oroa er inte. Allt är en del av processen.

Shoshanna: Och vi måste dela med oss av en annan aspekt. Kan vi få dela ytterligare en aspekt nu?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Trump är en stor observatör. Han sitter på sin pinne, ser vad som händer och får sig ett skratt. Han vet att han inte kan besegras. Detta är en mäktig man som vet vem han är, som En Som Tjänar har indikerat. Du måste lita på och ha tilltro till den kraften. Namaste.

Gäst: Namaste. Och det gör jag, jag vet.

OWS: Finns det några fler frågor nu innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Finns det någon information eller ett perspektiv som någon av er kan dela med sig av om Lemuriens energier, i synnerhet de som kommer i år för att arbeta med oss under denna omvandling, ?

OWS: Gode tid. Lemuriens energier finns inom er alla. Alla ni som ingår i denna grupp är en del av den Lemuriska energin. Många av de grupper som träffas över hela planeten, är också en del av denna Lemuriska energi. Den återvänder. Den Lemuriska och den Atlantiska energin, men inte den mörka Atlantiska energin, utan den Ljusa.

Och förstå att denna energi blir starkare och starkare och starkare. Om ni minns så berättade någon som heter Casey, om Atlantis och Lemuriens återkomst. Han sa att de skulle resa sig igen. Han talade inte nödvändigtvis om själva landen, utan om att energin återigen skulle öka.

Shoshanna: Får vi komma med något?

OWS: Ja varsågod.

Shoshanna: Får vi berätta, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Som En Som Tjänar indikerade, så finns det många som bär den Lemuriska energin. De bär den inom sig.

Det vi skulle vilja säga till dig, Kära Syster, är att om du vill uppleva detta, om du vill uppleva Lemuriernas energi, så finn energin inom dig. Och när du funnit den inom dig, så kommer energin från de uppstigna varelserna från forntiden att vara med dig och lyfta dig. Men först måste du finna den inom dig själv. Och när du gör det, så kommer den att förena sig med dig. Namaste.

OWS: Och vet att när ni var i Lemurien, de av er på detta samtal som är en del av denna process, när ni var i Lemurien, så var ni i den femte dimensionen. Ni befann er i den femdimensionella medvetenheten och ni valde medvetet att sänka er, så att säga, för att kunna bli en del av denna utveckling och hela denna process, för att föra Gaia uppåt igen, och det är vad ni gör här. Så ni var i den femte dimensionen på den tiden. Ni återvänder igen till femte dimensionen och bortom – inte bara till den femte dimensionen, utan också bortom den.

Finns det några andra frågor nu, innan vi släpper kanalen?

Gäst: Finns det någon orsak till dessa fruktansvärda bränder i Australien?

OWS: Om det finns någon orsak?

Gäst: Jag menar, det verkar inte klokt. I stort sett hela landet brinner upp. Det är bara helt galet.

OWS: Tänk på att det alltid finns två sidor i varje berättelse, eller mer än två sidor, som vissa människor säger. Och det är den rensning som pågår hos Gaia själv, vilket rensar markerna, och i detta avseende gör den det. Den befriar landet från de mörka negativa energierna. Och denna rensningsprocess är en del av det. Men det finns också sådana som skapade bränderna, som är en del av kabalen, så att säga.

Det förekommer två processer. Det finns en där allt detta skapar enighet, kärlek, medkänsla och förståelse bland människorna där. Så det i sig är underbart. Men det finns också den negativa delen, med smärta och lidande, och allt detta.

Men det är en reningsprocess, både för de som genomgår smärta och lidande, och för de som känner kärleken och delar med sig till varandra, och för dem är det inte en reningsprocess, utan en process av tillväxt, en uppvaknandeprocess, och vi kommer att använda den termen, en uppvaknandeprocess. Okej?

Gäst: Jag var inte medveten om att kabalen var inblandad i det. Hur startade de dem, hur gjorde de?

OWS: Det är inte viktigt just nu, bara att det pågår och att de håller på att släckas.

Shoshanna: Vi har en fråga till den här personen. Får vi ställa en fråga till dig, Kära Syster?

Gäst: Varsågod.

Shoshanna: Vi skulle fråga vad du önskar förstå? Vad vill du uppleva av detta?

Gäst: Jag ser djurens lidande och död. De har förlorat över en halv miljard djur. Fåglar faller döda ner från himlen, och de har förlorat 30 procent av koala-beståndet. Det är bara så sorgligt. Jag var på en meditation häromdagen, den var världen över med avsikt att skapa regn och allt sådant, och jag hoppades att regnet skulle börja, men jag tror inte det kommit ännu.

Shoshanna: Ja, vi måste ge ett lite råd här, snälla. Kan vi få ge ett råd?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Hoppas inte på regnet, se det.

Gäst: Jag gjorde det. Jag gjorde. Jag har gjort det.

Shoshanna: Föreställ dig det. Du måste fortsätta att göra det. Men vi måste säga er att allt som lever och andas är evigt. De kommer att inkarnera i andra planeter. De kommer att hitta en annan plats. De är eviga.

Så vi måste också berätta för dig, även om du ser detta som en sorglig händelse, och så kanske det är, men det du måste göra är att förstå att det är en omvandling. Återigen, jorden, Gaias ande, vill ha en omvandling så att allt ska gynna och öka medvetandet. Det är slutmålet. Slutmålet är att lyfta upp medvetandet, och de som ber och mediterar och föreställer sig, höjer vibrationen. Du skulle inte ha en möjlighet att höja vibrationen om denna andra sak inte skedde. Allt fungerar genom ett arrangemang av transformation. Var vänlig och förstå det. Namaste.

Gäst: Det gör jag. Tack.

OWS: Vi måste släppa kanalen nu.

Gäst: Jag har en kort fråga.

OWS: Vi tar en fråga till då, och sedan släpper vi kanalen.

Gäst: Jag har en fråga till de Uppstigna Mästarna. Hur kan det ens vara möjligt att tillåta bränderna, efter allt som har hänt på Gaia. Jag tycker att Gaia redan lidit nog. Nog är nog. Jag vill se när detta slutar, detta lidande. Hur mycket mer lidande behöver Gaia gå igenom, för att läkas och förändras här. Det är tusentals och åter tusentals år av lidande hon har behövt genomgå. Ni tycker att ni hjälper oss, men kan ni inte hjälpa oss mer? Då skulle det inte ens ha behövt hända? Det är min fråga – inte så mycket en fråga, kanske mer ett konstaterande, men det beror på hur man ser det. Det var allt.

OWS: Du måste förstå, precis som jag redan har sagt, detta är en transformationsprocess. Och omvandlingen är inte lätt att förstå ur din synvinkel, men ur ett större perspektiv, så är det inte så stort. För som Shoshanna har sagt, att de som känner smärta och lidande och förgås av detta, fortsätter vidare. Det är aldrig slut med något annat än den fysiska kroppen. Medvetandet, livsgnistan i dig fortsätter för alltid. Du är evig.

Så att titta på detta från en liten bild som du gör, är inte det rätta sättet att göra det på. Du måste se det från den större bilden för att förstå varför allt detta händer. Och ser du på alla livstider du haft här, du och alla de andra som ett kollektiv har haft här, så har du genomgått många resor, många, många mycket värre än detta. Och du är här! Du har gått igenom alla! Så om du ser det från den större bilden, så är det här bara en liten del av den. Det är vad vi skulle vilja att du tittar på, okej?

Shoshanna: Ja, vi håller med.

OWS: Vi måste gå vidare nu och släppa den här kanalen. Shoshanna, har du något du vill säga?

Shoshanna: Vi har inget specifikt meddelande. Men vi skulle vilja be alla som är bekymrade över allt som händer, att blir observatörer av det. Namaste.

OWS: Ja. Var observatörer och bli inte känslomässigt involverade. När ni blir det så placerar ni ut det i det Kollektiva Medvetandet, och i det Universella Sinnet, och det …

Shoshanna: Orsakar mer smärta.

OWS: Orsakar mer smärta, som Shoshanna sagt och för ut mer smärta och rädsla till Kollektivet. Och det är det ni arbetar med att frigöra här. Så var neutrala. Var inte oroliga för det här. Detta är en del av arrangemanget. Gör vad ni kan beträffande visualisering. Visualisera regnet, som Sananda gjorde i er meditation här, för det är allt ni kan göra just nu. Var inte oroliga. Allt blir som det måste bli. Det är allt vi har att säga här.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Och när ni fortsätter vidare under året, var redo. Var redo för en stor omvandling i många olika avseenden. För ni är en del av den omvandlingen just här, just nu, i detta ögonblick.

Shanti. Frid vare med er. Vara den enda.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...