Kristus/Sananda via Latoya Evans Gans, 4 juli 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Kristus/Sananda
Via Latoya Evans Gans, 4 juli 2022
Sanandas Budskap
Det här är en Självständighetsdag olik alla andra, för vad vi verkligen gör är att åka hem. Som en person, som en nation, som ett land och som en värld. Vi är på väg och inifrån tar vi fram våra ledtrådar och kommandon och styrs inte längre utifrån av svagsinta kvinnor och män med en agendor, och rör oss med och mot kärlek och de som styr med hjärtat och möter Gud i Hans boning. För Guds Rike finns faktiskt inombords, och det är det Självständighetsdagen handlar om. Det som vi har sökt hela denna tid, fanns rätt framför oss. Det fanns inte där ute någonstans, utan här inne hos oss alla. Där vi är beroende av det som finns inom oss, och inte det som finns utanför. Nu vet vi att vi inte ska ge vika, inte låta någon tvinga på oss något som inte är sant, och driva bort oss från det som alltid kommer att vara sant.
Ni var menade att vara oberoende. Skapade av sanning, visdom, kunskap och förståelse. Födda att leda och inte vara ledda. Ni är visdom, och ert arv är ert vittnesbörd om hur mycket kärlek ni har till er själva och andra, och bara det är vad som räknas när själarna återvänder hem. Allt annat stannar kvar på Jorden. Allt. Jag välsignar dig och dina barn. För alla sömnlösa nätter utan någon att prata med. Jag välsignar dig. För att du stod upp för sanningen inför lögner och osanningar, och för att du gjorde denna Självständighetsdag minnesvärd. Jag välsignar dig och dina barn. Med hela mitt hjärta. Jag Älskar Er Alla.
12:17 F.M.
Jag är Latoya Evans Gans; Tre gånger välsignat barn av Sananda, jag är kärlek och jag är här med er. Kristus inom mig finns också inom er, och genom Kristus kan vi göra allt. Med Honom kan vi göra det omöjliga utan att fumla i mörkret. Ta till er dessa ord och låt dem vara ert fackelljus för att vägleda er de närmaste dagarna och veckorna. Sök ljuset och vi ska möta er där. Denna heliga treenighet.
Jag är Latoya Evans Gans barn av Sananda, Kristus i mig är Kristus i er – på denna hjärtcentrerade plats förlöser vi oss själva från tanken att vi är något annat än anslutna. Jag är Latoya Evans Gans Kristus. De Tre som i sanning är ett. Kristus som har återkommit och medför alla de belöningar som redan är förutsagda, och dem ska varje människa ta emot i enlighet därmed. Det här är mitt hjärta som talar till alla hjärtan. Det finns egentligen bara ett. Jag älskar er! Kristus har återvänt. Låt Frihet Råda!
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...