”Krita” GCR/RV – Intel-uppdatering Onsdag 17 maj, 2017

”Krita”

GCR/RV – Intel-uppdatering

Onsdag 17 maj, 2017

Har ni nånsin sett en parkeringsvakt märka era däck med krita?

De gör så för att det visar hur länge er bil har stått på samma plats och det påverkar inte permanent er egendom.

Vet ni om att ni har blivit ”kritmärkta?”

Gällande hur mycket valuta ni innehar, när ni köpte den, var, vilka valörer, ursprungsland, telefonnummer, e-mejl, personnummer, körkort, passnummer, grupp/ eller serienummer, blogghistorik, brottshistorik, obetalda parkeringsböter, obetalda skatter, konkurser, kreditvärdighet, till och med deltagande i telefonkonferenser och blogginlägg som tredje person osv.

Japp, NTPB har hållit omsorgsfulla register. Och de känner till vem som har varit dum och vem som har vari snäll.

De känner också till hur ofta var och en av oss har tagit del av grupper i sociala medier gällande GCR/RV och ännu viktigare – varför.

Så de har använt sig av olika färger på kritan för folk beroende av ens ”nivå av hotbild”.

Vilket betyder att de redan känner till vilken er sanna motivation är, innan ni ens tar tag i telefonen för att boka ett möte.

På grund av denna strategi har man olika platser för mötena för olika folk, med olika scenarier för inväxlingen enligt olika färger på kritan.

ZIM-innehavarna har en militärgrön färg på kritan. Och den säkrar mer tid och kravet på ”en egen personal”, på ett mer säkert, till och med avsides inväxlingsställe.

Militärerna vill inte att ZIM-växlarna ens ska få se varandra, för att inte tala om att tala med varandra. Anonymiteten är av största vikt när det gäller ZIM, på grund av dess inväxlingsvärde.

Intressant, eller hur?

Medan innehavarna av Dinarer har en röd färg på kritan och kommer att vallas tillsammans i en mer mass-inväxlings-situation … det beror helt enkelt på den totala volymen inväxlare och det låga växlingsvärdet på IQD.

95% av alla inväxlingar kommer att vara IQD, för den har funnits till försäljnings under längst tid, det är den mest välkända RV-valutan – och absolut den som man i högsta grad har gett bort som gåva.

Men till och med räknat med denna grupp, ser det ut som om NTPB noggrant har dokumenterat under de senaste tolv, och fler, åren.

Så tänket går så att en återlösenspersonal kommer att kunna se flera ”kritmärken” på var och en av oss innan vi ens kommer in genom ytterdörren.

Sålunda har vi alla en ”digital journal” innan vi anländer.

Vissa av oss kommer till och med att ha en neonfärgad kritmärkning, som säkrar oss en upphöjd ställning, beroende på vårt högre goda engagemang för samhället.

Medan några av oss får en svart kritmarkering på grund av negativ påverkan som vi har bedrivit inom Dinarland, och får önska att man aldrig ringde för att boka ett möte.

Att överlämna sig själv får en helt ny innebörd när man ser på det från en synvinkel gällande den allmänna säkerheten.

Men inget att oroa sig för … vi alla har kritmarkeringar i våra journaler, och vissa i brokig färgskala beroende på hur vi deltagit i GCR/RV-spelet.

Det finns ingen anledning till panik eller till att ändra på era vanor om ni har varit ärliga under alla år som ni har väntat, jag känner bara att till och med rötäggen förtjänade att få ta del av vad myndigheterna gällande GCR/RV -översikten har tänkt på.

Eftersom jag bestämt tror att alla förtjänar att få känna till den verkliga sanningen innan de stiger in i växlings-centrat – oberoende av färg på deras krita.

Kom ihåg, att inte göra någon skada är det riktiga för de välvilliga och något de ansvarar för att lära ut till vår art.

Och som det utvecklar sig så känner de till mycket mer om oss än vad vi gör om dem.

Gud är med oss.

 

“Chalk” – GCR/RV Intel Update – Wednesday – May 17, 2017

 

 

Du gillar kanske också...