One Who Serves via James McConnell, 14 maj, 2017

One Who Serves via James McConnell, 14 maj, 2017

 

 

EN SOM TJÄNAR

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om, Om. Hälsningar till dig!

En som tjänar är här för att svara på era frågor om du har några. Om inte, blir det en ganska kort session. Men det är okej för att vi har saker att göra, ställen att gå till, precis som du. Nej, jag skojar bara. Vi har inget att göra. Bara sitter still hela dagen, rullar våra tummar, mediterar, säger Ohm hela dagen. Det är det du kanske tror, ​​eller? Tja, nej det gör vi inte. [Skratt] Vi festar, vi har roligt, vi dansar, vi sjunger, vi har underbara tider precis som ni ska ha, när ni kan fara upp till skeppen och ner i inre jorden. Det kommer att bli så underbart och vi ser fram emot ditt uttryck, ditt uttryck av överraskning när du ser några av oss och du säger “Oh! Det är du! Jag hade ingen aning. “Vi ser så fram emot det. Vi kommer att ha så roligt med detta och vi ska sitta där och dricka vårt vin … och ja, ja vi dricker vin. Tänk inte att vi inte gör det. Om Yeshua kan göra det kan vi göra det, kan vi inte? Så ändå … han ändrade ju i själva verket vatten till vin; han ville så gärna ha vin. [Skratt]
Så har du frågor här till En Som Tjänar?

Frågor& Svar

Fråga: På fredagskväll hade jag en viktig och intressant upplevelse och jag skulle vilja ha lite mer förklaring, särskilt på den andra delen. Jag försöker förstå vem den kvinnan var. Var det jag, var det mitt högre jag, var det mitt ego, eller kan du förklara lite mer, tack.

OWS: För det första, kan du vara snäll och dela med dig till alla som upplever eller lyssnar på det du talar om, vilken upplevelsen var. Talar du om en dröm? Talar du om en vision du hade?

Fråga: Det var inte en vision och inte en dröm. Jag gick till shamanen och jag tog den ceremoniella röken eller ångorna och det var vad det var.

OWS: Ja, nu förstår vi. För att se på detta från en annan synvinkel kan man säga att när du tittar på visionen som du hade och upplevelsen av kvinnan som kom in i denna vision, var det aspekten av dig själv som visades här denna dag av Sananda när du anslöt till den aspekten. Det kanske inte såg ut exakt på samma vis som du framställde det just här idag, men det är ett och samma. Det är en aspekt av dig själv som du kommer att känna till och förstå och vi är glada över att du har tagit upp det här eftersom det här är för alla här. Alla kommer att ha fler av dessa typer av upplevelser där ni kommer att återansluta till alla de som ni hade lämnat bakom er tidigare eller som hade lämnat dig bakom sig för länge sedan. Så du kommer att få dessa anslutningar mer och mer, det kan eventuellt vara inom dina drömmar eller dina visioner och vissa kan till och med få dem i sina vakna medvetna tillstånd. Men det kommer, så du kommer att uppleva detta mer och mer och mer. Det överensstämmer med de synkronisiteter som Sananda och Lady Nada har nämnt här.

Fråga: Det fanns en annan dam i rummet där som hörde tre knackningar på dörren. Jag hade en medan jag var meditativ och jag hörde dessa tre kraftiga knackningar på dörren och jag undrade vad det var eller vem det var.

OWS: Detta är ett förebådande. Det här är början på det vi talade för länge sedan för den här gruppen när vi talade om att du vid en viss tid kommer att få en knackning på dörren och en av oss kommer att vara där för att hälsa på dig när vi kommer till din grupp, ert möte här, detta möte. Det är inte något vi helt enkelt hittat på och som inte kommer att hända. Det är så. Du kommer antingen att uppleva en av oss eller så kommer du att uppleva en av dem som kommer från den inre jorden eller kanske till och med en från högt ovanför i det galaktiska området. Men det kommer och det visar dig att de är medvetna, de är här, de är tillgängliga. De visar sig bara inte för dig i ditt tillstånd, för du måste komma till dem. Du måste komma upp och höja dina vibrationer. Och när du har höjt dina vibrationer markant så kan de som väntar precis utanför din dörr kanske säga att de kan komma in och vara med dig. Så detta är en början här. De som upplever detta öppnar dörren för oss alla. Något som förresten händer inte bara här i denna grupp utan många människor över hela världen upplever det. De säger det inte direkt eftersom de inte vill att alla ska tro att de är galna och sätta dem på mentalsjukhus men de upplever det ändå. Och det kommer att komma ut mer och mer när som människor börjar dela inte bara sina visioner som de har utan också de faktiska fysiska upplevelserna som inträffar men på högre nivåer, högre vibrationsfrekvens.

Fråga: För ungefär ett och ett halvt år sedan under en meditation såg jag en bild, en vision om vad som såg ut som att det kunde ha varit mig. Det såg ut som om det var peruanskt eller något. Jag undrar, var det en aspekt av mig?
OWS: Ja. Det var en aspekt av dig. Ja. Många av er får dessa visioner, dessa förståelser men du reducerar dem. Du tror att de inte är riktiga. Du tror att de är din … här är det ordet: fantasi. Och hur många gånger har vi sagt om och om igen: Din fantasi är mer verklig än din verklighet här som du tror i den tredje dimensionella illusionen. Din fantasi är mer verklig. Börja tänka på det. Börja begrunda det. När du föreställer dig något “föreställer du inåt”. Du använder ditt tredje ögacenter och öppnar de andra världarnas perspektiv som ligger inom dig i medvetandet. Så allt detta …
Fråga: Är det möjligt att du kan springa in i en aspekt av dig själv fysiskt?
OWS: Ja. Det kommer att hända. Ja. Det är inte som era filmer säger att ni inte kan gå tillbaka till en tidigare livstid och se er själva där, d.v.s. att gå tillbaka till en förfluten livstid, och se dig själv och kommunicera med dig själv. Det kan ni göra. Men det finns en idé att flytta in i en förfluten tid och ändra vad som finns där, att ändra vad som hände och då skulle den förändringen komma tillbaka i den aktuella livstiden eller den aktuella tidslinjen – vi talar om tidslinjer här – och komma tillbaka in i den aktuella tidslinjen och göra ett skifte här i den här nya tidslinjen eller den tid där du befinner dig nu. Och det har hänt. Du känner det som Mandela-effekten. Dessa saker händer och du upplever detta och det finns vissa små skiften i de tidslinjer som uppstår. De är inte stora skiften eftersom de inte är tillåtna. Det finns de som med din förståelse skulle kallas tidspolis och de är där – tidskyddare hellre. Inte polis utan tidsvaktare – och de är där för att fortsätta att hålla tidslinjerna skilda från varandra för att undvika stora förändringar i dessa tidslinjer. Det är inte tillåtet. Okej?
Fråga: Jag har en fråga. Det här är … du vet vem jag är.
OWS: Ja, vi vet vem du är. Vi vet vad du är för. Men det gör inte du! Inte riktigt. Överraskning! Det kommer att bli underbara tider!
Fråga: Vid den senaste Advance, jag tror att det var den sista natten, gjorde vi ganska många ut ur kroppen övningar. Jag kommer inte ihåg var vi var eller vad vi gjorde men det hade att göra med ljuskrigare, vilket jag är bekant med. Jag kände mig som om jag hade något runt mina handleder; Någon form av energi eller manschett eller något. Kan du förklara det … eller var det bara min fantasi [skrattar].
OWS: Åh kära nån! [Skratt] Har du precis sagt vad vi tyckte du sa?!?! [Skratt] Sa du “bara min fantasi!” [Jag gav dig motstånd.] Du ser om det bara är din fantasi då blir allt det. [o.k. Nej det vet jag. Jag retas lite.] Åh, du retar oss!! Åh skämtar du här. Så underbart. Underbart. Vi får tillbaka det lite, va?
För att förstå eller förklara för dig vad som hände där, ja, du hade många ut ur kroppen upplevelser, de av er som deltog i denna Advance hade många ut ur kroppen upplevelser. Och för att uppleva dessa saker på så sätt som du säger, som du har hört många gånger, är du mycket engagerad i energier. Du är mer involverad i energier vid de högre vibrationerna som du kom ifrån än du är i den tredimensionella illusionen som händer här runt dig. Så när du känner dessa energier och du upplever dem, och även om du ser dem är de väldigt verkliga; Mycket verkliga faktiskt. Och det kan kallas din fantasi men det så pass verkligt att det är något som är underbart som hände här.
Fråga: Vad jag var nyfiken på var om det var en del av min så kallade uniform eller något på mina handleder som jag använde på något sätt?
OWS: Det har att göra med din krigarbild som du har fått tidigare. [Okej. Ungefär vad jag trodde.] Du trodde rätt.
Fråga: Det här är en svår fråga för mig att ställa. Jag har hållit tillbaka den, men jag är relaterad till någon som har en psykisk sjukdom och när du har tagit upp vinet och glädjen som vi kommer att dela tillsammans så har den här personen ett sådant problem med sina piller och vin och vill bara njuta av det. Jag förstår att vi vill ha en högre känsla och kärlek och glädje men jag vet inte hur … Jag kan inte vara runt den här personen. Och jag tar upp det här eftersom jag är en terapeut och jag är i tjänst, jag jobbar med människor hela tiden och jag vet att det finns så mycket smärta och lidande. Så jag ville bara … om du kunde förstå vad jag försöker komma fram till, hur kan vi lösgöra oss från dessa människor som vill bli berusade för att må bättre och hur vi fortfarande kan vara i tjänst och inte få deras energi att ta ner oss?

OWS: Ja, vi förstår helt och det är precis som du just sagt. Dela ljuset, sprid ljuset, bli ljuset. Och när du arbetar med ljuset inuti dig kan ingenting tränga igenom det. Och absolut, om du använder din merkaba som ett kraftfält runt dig, skulle du bli förvånad över hur du kan böja av de negativa känslorna, de negativa känslorna, allting från utsidan av dig själv kan du böja av bort från dig. Så när du arbetar med dessa, vilka de än är och de befinner sig i dessa lägre vibrationer skyddar du dig själv med det här ljuset och du kan skydda dig själv med ditt ljusfordon, din merkaba, din ljuskropp. Du kan skydda dig själv precis som det vore ett kraftfält. Omgiv dig med det när du går in i den här sessionen med vem som helst, eller om du går in i ett rum och du känner att dessa negativa vibrationer, skydda dig själv. Du har förmågan att göra det. Var och en av er som resonerar till dessa ord, som förstår vad vi säger, har redan skyddet. Använd det. Och om du inte tror det, kalla på dem som kan vara där med dig. Kalla på dina änglar, ärkeänglarna, Sananda, Yeshua, Saint-Germain om och om och om och de kommer att vara där för att hjälpa dig. Men gör det. Skydda dig. Du kan inte skadas av dessa lägre vibrationer om du tror att du inte kan skadas. Okej?

Fråga: Jag skall kalla på dem mera. Jag gör allt det men kanske jag bör tänka att det är dags för mig att bli ett mycket större ljus.

OWS: Ja och vet också att ljuset – du är ljuset – så ljuset inom dig, Källan inom dig är alltid där. Vet det och källan inom dig skyddar dig också. Du har så många sätt att röra dig genom dessa lägre vibrationer i denna tredimensionella illusion att du, fram till den här tiden, inte har förstått. Men du kommer till det, alla kommer till det och kommer förstå att du kan vara i de lägre vibrationerna och skydda dig själv från det. Men det betyder inte att du ska kasta dig in i de lägre vibrationerna om du inte behöver. Till exempel, hur många av er brukar vilja gå till, som vi finner här hos James, bollspel eller platser där ett stort antal människor möts och du är där, liksom konserter och händelser av denna typ, den sortens händelser, Och du brukade njuta av dem och vara i dem men nu tycker du att du inte vill vara runt alla dessa människor och alla dessa vibrationer. Och de här vibrationerna börjar bombardera dig. Du förstår vad vi säger här? Ja. Ja. Låt oss få en bekräftelse här: JA! Vi förstår! [Entusiastiskt svar.] Vi hör alla ja-svaren i bakgrunden. De kommer inte i telefon men säger [svagt] ja, ja det är vi, vi förstår det. Besvarar detta din fråga?

Fråga: I en kanalisering med Michael Ellegion fick jag veta att jag sitter i många råd under min sömn. Nu säger Sananda att han kommer att be oss att delta i råd. Är dessa desamma som vi nu känner till eller kommer de att vara annorlunda?

OWS: De är desamma, dessa råd som det talas om. Du måste förstå att den galaktiska federationen och de i den inre jorden, ihåliga jorden och alla har råd. De har äldste, de har råd. De har inte Kongress och Representanthus och President och alla dessa saker. De har råd. Dessa råd möts i många olika system och galaxer och solsystem och så vidare. Och det finns råd inom råd inom råd och på högre nivåer, i din högre aspekt sitter du i dessa råd. Många av er sitter i dem. Många av er deltar i dem.

Michael Ellegion är en som sitter i ett av dessa råd och han samlar, kanske du säger, de som är omkring honom för att vara en del av dessa råd, precis som Sananda . Sananda har talat om detta flera gånger här och kommer allt närmare och närmare till att han kommer att meddela att dessa råd skall bildas. De kommer att bildas först vid de högre vibrationerna när det gäller dina eteriska och astrala former och du kommer att gå med i dessa råd på den nivån. Men då kommer de att komma in i ditt fysiska uttryck när du fortsätter att flytta detta uppåt. Så allt detta kommer och ja du är en del av dessa råd vid de högre vibrationerna. Många av er som upplever dessa ord, resonerar till dessa ord, finns också i dessa råd eller kommer att finnas i dessa råd.
Och vi har sagt och vi har hört era tankar vid dessa tider med att säga, “Inte jag! Jag kan inte slå på någon. Jag kan inte vara i en sådan position. Jag vill inte vara President eller något av den här typen!” Och vi säger dock att du redan har varit dessa saker tidigare. Du flyttar bara tillbaka. Du förstår, de av er som är här, de av er som är ljusarbetarna, ljuskrigarna och allt detta, de har redan varit i de högre positionerna, som du kanske säger. Inte positioner i termer av hierarki som du förstår dem här men högre ställningar när det gäller ansvar. Du har varit där, du har gjort det, och du kommer att göra det igen … Jag har nyheter för dig. Nyheter kommer tillbaka igen och ni kommer att bli en del av dessa råd och ni kommer att bli ambassadörer och diplomater och alla dessa saker som du kanske redan aspirerar till, men kanske har det inte kommit till din medvetna medvetenhet. Men det kommer. Okej?

Fråga: Kan du ge oss en uppdatering på Montauk, Long Island efter att vi hade Advance.

OWS: Ja, vi är glada att du tog upp det här. Vi kunde inte ta upp det om inte någon annan gjorde det. Men ja, din upplevelse av Advance hade stor effekt, Det är riktigt, det som du fick veta då. Men det fortsatte också att ha ytterligare en effekt: Som ett resultat finns det meditationer som riktas mot samma sak som du gjorde. Inte på samma sätt men de fokuserar på det specifika området.

Den som du känner som Cobra har nyligen meddelat att det finns ett tryck, ett behov att uttrycka detta mot det specifika området eftersom det är ett område som fortfarande är mycket mörkt. Men det är i avtagande och det kommer att spridas ut mer och mer, allt eftersom mer fokus läggs där i din meditationstid. Okej?

Ja, vi kommer att behöva släppa kanalen nu. Och du bara skall bara veta detta när du fortsätter med det här programmet – och det är ett program du är på – och ni alla rör er vackert genom detta program. Vi är så stolta över er alla var och en av er. Sananda är stolt över att vara den som går i spetsen av allt detta med er, med den här gruppen, och som tar er under sina vingar kanske ni säger. (Har han vingar? Inte riktigt så som ärkeängeln Michael men vi antar att han kan få dem om han vill.) Men ändå under hans vingar, under armen kan ni säga. Vi är alla mycket stolta över er och ser fram emot att arbeta mer flitigt med er när vi fortsätter att gå framåt och när vi kommer närmare och närmare den legendariska mållinjen som fortfarande finns där och den kommer närmare och ni kommer att korsa den.

Shanti. Frid vare med dig. Var den rätta.

Källa: James McConnell
Www.ancientawakenings.org – www.meetup.com/ancient-awakenings
Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår. “Believing is seing!”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling www.st-germain.se

You may also like...