Kryon från magnetisk service via Inger Noren, 31 oktober, 2020

 

Kryon från magnetisk service, via Inger Noren

31 okt 2020

 

Det är med stor glädje jag kan meddela att nu inträder en annan tid och en ny värld. Den gamla matrisen avseende den tredimensionella har monterats ned och det är den nya världen som nu träder i kraft som avser den femdimensionella.

Snart kommer ett tillkännagivande för folket och det kommer att vända ut och in på folks tro när det gäller de styrande i landet. Det gäller främst USA. Efter det blir det en tid av oro och turbulens. Det är av stor vikt att ljusarbetarna står i sitt ljus för att dessa kommer att få mycket att göra för att hjälpa människor att få en förklaring om vad som händer i världen.

Det är mycket starka energier som kommer till Jorden nu under november och mot slutet av året kommer den stora vågen som kommer att drabba alla människor på gott och ont. Många blir väldigt lyckliga över denna känsla som dessa energier ger på grund av hur man har levt sina tidigare liv. Andra blir förskräckta över hur de har levt sina liv och hur de har varit mot andra människor. Det är viktigt att veta att alla får ta ansvar för sina handlingar i livet. Ingen annan ska behöva ta ansvar för någon annans handlingar. Detta blir en stor händelse i människor liv och ingenting blir sig likt efter denna händelse.

Det blir stora förändringar i arbetslivet. Många företag försvinner och de som är kvar blir anpassade efter vilka krav människor har i fortsättningen som kan ha förändrats till en mer personlig och en mer anpassning för allas bästa. Detta kommer att utvecklas över en längre tid eftersom allt inte går att utföras från en dag till en annan. Människor måste få ha tid till att anpassa sig till den nya tiden. Så småningom blir det en successiv utveckling till en bättre och fredligare värld. När allt har lagt sig och människor förstår att denna nya tid är här för att stanna blir tillvaron så mycket lättare för alla.

Jämställdheten kommer att gälla alla länder på Jorden och fattigdomen blir ett minne blott. Alla kommer att ha tak över huvudet och ingen kommer att behöva svälta. Det kommer mer och mer kunskap till människorna med hjälp av de galaktiker som ligger med sina skepp i atmosfären och som kommer att hjälpa till med energiförsörjningen som är en stor kostnad för många, speciellt i de länder med kallt klimat. Denna energi blir kostnadsfri. Dessa galaktiker kommer även att hjälpa till med att städa upp haven. Jorden blir giftfri för att åter få giftfria grödor, det vill säga allt kommer att bli en bättre värld att leva i för alla människor, och så är det.

Kryon

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...