Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 oktober 2020

 

November 2020 Energier: Jättekliv

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi upplever expansion i varje ögonblick som vi existerar, för vi har inget att hålla fast vid och inget att pushas mot. Vi låter vår expansion ske och uppleva den i realtid, så att säga. Ni håller ofta tillbaka från upplevelsen av er expansion eftersom ni håller fast vid något eller pushar er mot något annat och så småningom måste ni släppa taget. Ni måste överlämna er, och ni gör stora steg framåt i utvecklingen av ert medvetande. Så här kommer november att bli för större delen av mänskligheten.

Och så kommer novemberenergierna att handla om att vagga er alla i ljuset, skicka mer helande och kärleksfulla energier för att stödja er genom ett jättekliv framåt för det mänskliga kollektivet och för många individer som har hållit tillbaka från sin egen expansion. Många av energierna kommer att utnyttjas av det uppvaknade kollektivet så att ni kan vara där för dem som behöver, för det kommer att bli många. Det kommer att finnas många som behöver er hjälp med de gigantiska sprången framåt, med den något oväntade expansionen.

Och eftersom ni har gjort stegvisa steg framåt kommer ni att veta hur ni kan vägleda dem som behöver er vägledning, och ni kommer att kunna ta emot de energier som vi och andra som vi kommer att ge er alla. Vi stöder supportrarna. Vi hjälper hjälparna och vi läker helarna. Och ni kommer att uppmanas att vara alla dessa saker och mer för era medmänniskor, de som är nära er, och kanske till och med de som en gång fanns i ert liv men har fallit bort.

Alla kommer att vara de som söker efter er för att få hjälp, och förhoppningsvis kommer de att känna stödet från oss och andra som oss, när vi lever för dessa möjligheter, och vi uppmanar er att ha samma perspektiv som vi har. Vårt perspektiv är att det inte finns någon större glädje och ingen större känsla av uppfyllelse än när ni hjälper en annan eller flera andra att växa andligt.

Ni behöver inte dra till er energierna i november om ni tar emot denna överföring, utan öppna upp er för dem, för de kommer till er och till dem ni kommer att tjäna under den kommande månaden och de kommande månaderna och åren som ni har framför er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...