Kryon från magnetisk service via Inger Noren, 5 november, 2020

 

Kryon från magnetisk service, via Inger Noren

5 nov 2020

Med tanke på den rådande situationen av valet i USA, kommer det att bli en del avslöjanden som definitivt blir avgörande för den sittande presidenten.

Det har kommit ett tillkännagivande om vad vissa personer i USA har gjort och försöker göra mot befolkningen även i fortsättningen inom det demokratiska partiet. Detta måste komma människor till kännedom för att det är något som alla måste få veta. Detta avslöjande är av högsta prioritet för att på detta sätt komma tillrätta med problem som måste få ett slut.

Fattigdomen och segregationen har aldrig varit större i USA än vad den är nu. Aldrig har så många människor lidit av arbetslöshet, hemlöshet och medicinsk vård som nu i USA, som även ska vara det största och viktigaste landet i världen. Nu är det på gränsen av att vara tredje världen i USA. Detta har alltså fått gå alldeles för långt.

Inom det demokratiska partiet och i kongressen har det infiltrerats mycket av de som arbetar för den mörka staten. Att komma tillrätta med dessa personer behövs en president som inte är involverad i dessa mörkas agenda. Sittande president är från den industriella världen och har alltså inte tidigare varit inblandad i den mörka statens agenda. Däremot har han arbetat så mycket han har förmått att minska på skadorna som dessa personer är orsak till.

Dessa avslöjanden som nu kommer och som faller som dominobrickor blir avgörande för det fortsatta arbetet mot polariseringen i landet och även en förbättring i infrastrukturen i landet. Även Europa kommer att bli påverkat av dessa stora förändringar som måste ske. Detta innebär att det kommer att bli oroligt och mycket stora demonstrationer. Hatet mot politiker blir mer och det gäller för ljusarbetare att verkligen stå över allt detta kaos för att kunna hjälpa människor att förstå vad som händer i deras liv och land.

Det finns en plan, den Gudomliga Planen som har en stor del i den stora och viktiga uppgörelsen för ljuset att segra, och detta blir den sista uppgörelsen.

Och så är det.

Kryon från magnetisk service

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...