Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november 2020

 

USA:s presidentval 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av vad mänskligheten är intresserad av där på jorden, och just nu ägnas stor uppmärksamhet åt valet i Amerikas förenta stater. Det finns en hel del uppmärksamhet åt presidentvalet, och som många av er vet har spänningen som finns där i USA har många människor i framkant. Människor är inte säkra på vad som kommer att hända, och de är rädda. Mycket av den rädslan har genererats av de som gillar att ha mänskligheten trevlig och rädd, trevlig och splittrad, och det är därför ni alla måste försöka se hur någon ni älskar kan stödja en kandidat som ni avskyr.

Ni måste ge varandra förmån av tvivlet just nu och inte ge efter för splittringen. Ni har alla en möjlighet här att ta tillbaka er makt och att inse att all förändring som ni vill se i världen måste börja med er. Ingen politiker kommer att rädda mänskligheten eller någon del av mänskligheten, för ni behöver alla höja nivån på ert medvetande, vilket de flesta inte gör just nu. Faktum är att många människor inte vill gå tillbaka och gör sig redo för en kamp.

Vi föreslår att ni skickar kärlek till den kandidat ni hoppas förlorar, och vi föreslår också att ni skickar kärlek till de som stöder kandidaten. Vi föreslår särskilt att ni slutar fred med det faktum att ni utan tvekan har familjemedlemmar som stöder den kandidaten och inser att ni har mycket mer gemensamt med alla där på jorden än att ni har skäl att demonisera dem.

Det är dags att se förbi striderna och utskällning och gå inom och leta efter villkorslös kärlek, förlåtelse och medkänsla. Vi vet att vi har sagt detta under ganska lång tid, men det upprepas på en dag då så många kommer att vara oroliga, arga, rädda och ledsna över vad som händer med valet i ett land som har så mycket potential. USA kan fyllas med så mycket ljus och kärlek, så mycket löfte och hopp.

Medborgarna och till och med icke-medborgarna i USA kan göra så mycket för att hjälpa varandra och hjälpa resten av världen, oavsett vem som vinner. Och ni måste komma ihåg det. Ni kan inte låta det som händer på den mycket stora scenen påverka er förmåga att nå inom er själva och känna er bemyndigad. Ni får skapa er upplevelse av er värld, ert land, andra länder och politiska ledare.

Och vi vill också att ni alla ska ta hand om er själva, för om ni tar emot denna överföring är ni känsliga och empatiska och ni kommer att plocka upp all negativ energi. Så snälla sätt er själva och er vibration först, och som sagt, skicka kärlek och bli inte insvept av rädsla och hat. Det här är en möjlighet för er alla att göra de stora förändringarna och ta de jättekliv som vi har berättat om. Men det måste börja med er och er tro på er själva, särskilt när ni är förenade, vilket ni alltid kommer att ha möjlighet att vara.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...