Kryon via Lee Carrol 13 mars 2021

 

Kryon via Lee Carrol 13 mars 2021

 

Kryon: Hemlighet i Rummet

13 mars 2021

av Lee Carroll

https://tinyurl.com/3w7dr3hh

Hälsningar, kära ni, jag är Kryon från Magnetic Service. Den information ni har fått idag är kärninformation om människans storhet [talar om informationen som ges i det streamade mötet]. Medvetenhet som är avancerad tillåter er att se saker som ni inte såg tidigare.

Det här är annorlunda, kära ni. Det är annorlunda eftersom det inte var vad ni verkligen blev lärda. Ta en titt på vad ni lärde er: Er intellektuella medvetenhet är informationsbaserad och inte medvetenhetsbaserad. Med andra ord lärdes ni alla att ju mer ni lär er om saker, desto bättre kommer ni att bli. Detta är naturligtvis anledningen till skolan. Men var fanns den djupa informationen att medvetandet är nyckeln till självmedvetenhet och hälsa, långt liv och personliga relationer?

Ditt linjära liv är som ett hus med många rum. Varje rum har vad du behöver för att överleva: Kärlek, andlig och icke-andlig medvetenhet, din grundläggande tro på hur saker fungerar och din uppfattning om vad som är verkligt eller inte. Är det kanske möjligt att det finns något väl gömt i rummet för din verklighet, där alla dessa idéer och känslor som du kallar medvetenhet lagras? Välkommen till ett koncept som börjar gå utöver 4D-världen som ni alla växte upp med.

Planeten genomgår ett stort skifte när jag ger detta meddelande. För flera år sedan sa jag till er att detta skifte kommer att ge osäkerhet för vissa och ångest för många. Jag sa till er att ni inte kan ta det ni kallar Mänsklig Natur och få den att skifta utan att sådana saker inträffar.

Om du känner att kärnan i din verklighet börjar röra sig in i något som skiljer sig från vad det var, är den första reaktionen hos många att frukta det! Anledningen är att det mesta av mänskligheten har investerat i att ”vilja att saker och ting ska vara desamma.” Detta gäller till och med de som tittar på ett program som detta och kallar sig själva Ljusarbetare eller healers. Detta beror på att energin i själva healingprocesserna börjar förändras. Reaktionerna på allt detta skapar mycket osäkerhet.

Osäkerheten som så många av er känner leder igen till mer osäkerhet, ångest och oro. Hur många av er fortsätter att vakna under de magiska timmarna som er lärare, Shamir, berättade om i dag [med hänvisning till mötet]? Så när ni väcks klockan tre på morgonen, när Anden ofta bjuder in er till att meditera … istället, vaknar ni nu och säger: ”Vad är det jag borde oroa mig för?” Kära ni, vi känner er så bra för det verkar vara en av de första reaktionerna som så många av er kommer att vilja förändra, så att nya kärleksfulla energier kan komma in i era liv. Låt inte rädslan automatiskt ta överhanden.

Förändringarna för er kan vara subtila, men ni känner dem. Många av dessa förändringar är inte saker som ni kan linearisera eller sätta fingret på, som de säger. Kanske förändrar dessa saker helt enkelt energi och ni plockar upp det? Det är faktiskt vad som händer på denna planet just nu, kära ni. Ni känner det som är annorlunda – något som ni inte har upplevt tidigare, och den känslan är inte en väg som ni har gått tidigare.

Så det finns flera sätt att behandla denna förändring och det har diskuterats denna dag i undervisningen. Vi har faktiskt talat om detta tidigare, men nu är det mer förstärkt än någonsin.

Den första reaktionen är ofta rädsla, och många kommer att gå till det värsta möjliga scenariot och sedan faktiskt utveckla det. Hörde ni det? En Människa har förmågan att ta en idé och bygga vilket ”hus” de vill. Det kan vara ett rädslo-hus eller en fyr. Människor gillar att extrapolera allt. De tar vad som ligger framför dem och utvecklar det till en slutsats, endast baserat på vad de har sett tidigare. Rädsla skapar mer rädsla.

Sedan finns det de som istället kommer att titta på detta och erkänna att det förutsades. De kommer faktiskt att beundra det, och de kommer att säga, ”Detta är energin i det som de gamla talade om. Detta är vad Kryon talade om. Detta är vad så många av mina lärare har talat om. Jag har känt detta i mina ben. Jag har känt detta i min person. Vi börjar se en förändrad Jord. ”

Det finns de som faktiskt kommer att gå ett steg längre och fira denna konstiga nya energi och säga, ”Jag vet att det är svårt, men här kommer det: Här kommer möjligheter. Låt mig se allt så att jag kan veta vilken väg jag ska ta.

”Återigen kommer jag att säga de saker jag har sagt tidigare: Om mörka, hemska saker verkar krypa ut ur sprickorna på denna planet, och ni ser dem för första gången, kom ihåg att de alltid fanns där. Nu är det dags att se dem och bestämma om ni vill att de ska fortsätta eller inte.

Om så är fallet med dig, kom ihåg att detta är en indikation på att ljuset börjar öka, metaforiskt, på denna planet. Medan i en äldre tid skulle dessa saker helt enkelt förbli täckta och förbli som de var, nu börjar de visa sig.

Dolda saker

Vad händer i ditt hus och ditt verklighetsrum? Börjar saker dyka upp som du upplever som fula eller oroande? Trodde du någonsin att det kan vara medvetet, så du kan titta på vad som alltid har funnits där? Den flerdimensionella kvasten finns alltid där, kära ni. Det är kvasten i ett högre medvetande som alltid frågar dig om den ska användas för att sopa ut gamla saker eller inte. Den skulle hjälpa till att sopa bort alla dessa saker som vi har talat om som är olämpliga för din storslagenhet, inklusive oro för framtiden; inklusive ångest som du kan känna när du vaknar tidigt. Det finns något som gömmer sig i ditt rum, och kvasten kan avslöja det. Du förstår, det är något som gömmer sig som är en stor gåva från Anden. Din kvast är en metafor för din förmåga att sopa bort de gamla idéerna och avslöja denna hemlighet.

Jag skulle vilja berätta om något som du inte hade förväntat dig. Återigen tenderar du att linjärisera allt. Du kan säga, ”Okej, hur mycket arbete kommer det att krävas för att sopa upp dessa saker eller förändra mitt liv?” Många av er älskar att göra listor, eller hur? Ni tenderar att linjärisera actionföremål i era liv eftersom det är vad ni lärde er i skolan. Men det finns en annan energi som gömmer sig här. Det finns en hemlighet. Det är en av de bästa hemligheterna jag kan ge er.

Nästan alla av er tror att ni knuffar den ”Livsbollen” uppför en kulle för att komma till den plats där ni vill vara. Även en andlig plats kommer att kräva mer arbete, tror ni. Detta är en linjär metafor som säger, vad som än händer är en ansträngning och kommer att bli svårt. Fråga: Tänk om det inte fungerar så i den här nya energin?

Vad händer om jag sa till er att det finns händer på den andra sidan av den bollen som tar tag i den och som skjuter den uppför, tillsammans med dig? Förstår ni det här?

Den nya hemligheten

Andligt har människor alltid haft fritt val. Ni kan göra vad ni vill med era liv utan något dömande. Vi har sagt det här i flera år. Kärlek är det sättet. Vi är kära i er och vi låter er vara det. Dessutom ger vi er tecken och tips, men inte med ingripande som skulle tvinga er att göra någonting. Fria val är sådana. Det är en kärleksfull hands-off.

Här är hemligheten. Det startar en ny energi här som är djupgående och som ni behöver känna till: När ni kommer in i ett visst område, en viss energi av medkänsla och villighet att se en större sanning; när ni börjar den vägen, kära ni, förändras ert medvetande. Medvetande är energi, och när energi skiftar händer saker.

Trots att du har fri vilja börjar ditt medvetande ge meddelanden till den andra sidan av slöjan om ”tillåtelse att hjälpa till.” Det är nästan som om ett ljus tänds i din själ och börjar skina mycket starkt på ett flerdimensionellt sätt. Föreställ dig något med mig: Du börjar förändra hur du uppfattar saker och din medvetenhet börjar tändas. Plötsligt larmas alla dessa guider, hjälpare, änglar (vad du än vill kalla dem).

”Se! Se vad hon/han gör. Titta på ljuset. Titta på det här! Nu kan vi hjälpa, för denna magnifika människa har gjort valet att förändras. Wow! Denna själ har gjort valet att se. Ljuset från detta medvetande har gett tillstånd för ingripande.”

När du väl har valt att se ändras din uppfattning också: Är Gud större än du fick höra? Är du större än du fick veta? Börjar det dyka upp processer som kan förändra din känsla av verklighet? Finns det processer som du är intuitivt medveten om som till och med kan vara flerdimensionella? Är det möjligt att du får vägledning och att du kanske inte behöver knuffa på bollen så mycket? För vissa verkar det kontraintuitivt. För dem kan en högre medvetenhet endast skapas genom att knuffa bollen hårdare. Välkommen till hemligheten. Det är INTE så.

Hur du uppfattar detta meddelande är som en ljusströmbrytare. Tror du på det? Om så är fallet, vet detta: När du börjar aktivera dessa nya idéer om ditt nya medvetande får du hjälp – massor av hjälp. Ljusarbetare, det finns förstärkt ljus när du börjar förstå att du är en fantastisk fyr. Du kan till och med säga, när du börjar förstå detta, att det sprider ditt Själsljus på ett logaritmiskt sätt. Det förstärker sig själv på ett sätt som inte är linjärt, och du kan se resultat som hjälper i ditt dagliga liv, nästan direkt. Kärleken är sådan.

När jag först kom till denna planet gav jag er en grundläggande ”Kryon-metafor.” Jag sa till er att när ni är i ett mörkt rum och ni tänder en tändsticka händer intressanta saker. Det första är att alla kan se bara lite bättre – alla. De flesta av dem kanske inte ens känner tändsticksbäraren, eller var ljuset kommer ifrån, men genom att ha bara lite ljus, gynnas alla.

Det är en metafor som betyder att det du gör för dig själv ofta är större än du tror, och inte bara för dig. Är det för fantastiskt att säga att alla mänsklighetens själar kan veta när du tänder den tändstickan? Kom ihåg att medvetandet har ett mycket stort flerdimensionellt fotavtryck. Det är inte linjärt.

Några av er får en stor medvetenhet just nu om denna hemlighet och säger: ”Jag vill höra dessa saker igen. Jag vill börja öva på några av dessa idéer. Om det är du, har du precis kopplat på avsikten. I över trettio år gav vi er information om kraften i ren avsikt som ett axiom för att förbättra era liv.

Den Livsboll som du driver uppför för att bli av med rädslan och ångesten … börjar dras uppåt när du trycker på den. Känner du det? Detta är den dolda hemligheten. Fri vilja inkluderar friheten att nu förstå medvetenheten som en handlingsbar energi som kan förändra hela din verklighet. Kan du påbörja medkännande handlingar i ditt tänkande för alla, inklusive dem du inte vill ha något att göra med? Kan du älska en själ, oavsett vad? Kan du flyta runt ditt eget hem, eller är du tyngd av rädsla och utmaning och så mycket mer?

Kärlek förändrar allt. Det är mer än bara en hand som drar den bollen, som hjälper er, kära ni. Det är ditt Gamla Själs-öde. Faktum är att när du börjar undersöka det som du aldrig undersökt tidigare, reser du inte alls en okänd väg. Istället är du på en vacker väg som du känner tillhör dig. Du är rätt.

Alla dessa saker ger vi er för att vi kan nu. Men framför allt ges detta meddelande till er eftersom ni ”bestämde er för att se” och att vara med oss här idag.

Det här kommer inte att vara den enda gången vi presenterar denna information i kanal, för det här är kärninformationen som vi kom för att ge er, om ni skulle göra det som en civilisation förbi processionen av dagjämningar. Ni gjorde det!

Du är större än du tror – mer magnifik än du tror. Vi vet ditt namn.

Och så är det.

KRYON

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...