Galaktiska Ljusfederationen via Blossom, 15 mars, 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 14 mars 2021

Blossom: Hej där. Jag ser fram emot vår chatt idag och tackar i förväg för allt som ska komma igenom, på sätt som lyfter och ger hopp! Det slog mig nyligen att för ganska länge sedan, före jul, så sa ni att det skulle komma ett tillkännagivande följt av en global lockdown, vilket skulle ta oss in i fas två av fem. Är vi inte ens i fas två?

GFL: Först av allt så vill vi välkomna alla de som tar sig tid att följa det vi har att säga, till förmån för det högre goda för alla. Välkommen var och en. Känn vår kärlek komma in i era hjärtan när vi kommer igenom med detta meddelande … för det kommer att göra skillnad inom er Varelse… beroende på hur det tas emot.

Blossom: Så, jag har just tagit tre djupa andetag.

GFL: Gjorde det skillnad?

Blossom: Jag vet inte … ni har inte sagt något än!

GFL: Älskade Blossom och Alla Ni Andra, några av er undrar om ni är ”värdiga nog” att kalla er Ljusarbetare/ spelare. VET att om ni läser dessa ord, så ÄR ni verkligen det!

GFL: För om ert Hjärta följer vägen av Upplysning … när ni upptäcker mer av ert Sanna Själv, så inser ni att ni är Ljus och arbetar/spelar i det Ljuset. Vi ansåg det vara nödvändigt att ta itu med det, innan vi svarar på din fråga, eftersom det verkar vara många som undrar om det är så eller inte! Det förvånar oss till och med att någon ifrågasätter. För det är i Hjärtat ni KÄNNER KÄRLEKEN och LJUSET som bor inom Var och En, och därför arbetar ni och spelar med LJUSET – KÄRLEKEN, i varje andetag.

Blossom: Tack för att ni klargjorde det. För att vara ärlig, så insåg jag inte att det var nödvändigt att kommentera. Ok. Tillbaka till faserna, om jag får be? Säger ni att vi inte ens är i fas två?

GFL: Korrekt.

Blossom: Far och Flyg! Fast jag antar att vi inte har något annat val, än att gå med flödet.

GFL: Ta med i beräkningen att inom allt som sker, i de många förändringarna … i de många svängarna … så finns många framsteg och ibland motgångar, inblandade i denna stora Transformation.

Blossom: Det är jag medveten om. Men jag blir ändå förvirrad över att en Gudomlig Plan kan få bakslag. Speciellt då ni sagt så många gånger, att Ljuset har vunnit.

GFL: Men fortfarande ska de sista etapperna spelas ut. Som i många spel … kan ett ”lag” kasta in en ”skruvboll”, och då måste strategierna omprövas … och de manövrar som var redo att användas, måste kanske skjutas upp för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt.

Blossom: Ja, och många, många av oss gör vårt bästa för att vara tålmodiga. Ändå skulle jag säga att det rent generellt för oss som är i position, och redo för ”start”, känner att även om vi får höra att mycket sker bakom kulisserna … så finns det få bevis för detta. Det faktum att fas två inte ens har börjat, är minst sagt skrämmande.

GFL: Fast Blossom, har vi inte sagt i tidigare samtal, att det inte nödvändigtvis betyder att varje fas kommer att ta lika lång tid som den här?

Blossom: Nå, låt oss hoppas på det … annars kanske många i ”min” mogna ålder hinner dö och då inte får se det genomföras … och det är därför vi är här, eller hur?

GFL: Verkligen.

Blossom: Ni förstår, genom denna väntan har det blivit ett nytt normalt … beroende på vad var och en tror, och vilket perspektiv man har. Vissa är så glada över att de har fått en ”spruta”, och lever i hopp om att livet snart kommer tillbaka till hur det var … medan andra, liksom jag, är förskräckta över att man inte tänker längre, okunskapen, och om jag ska var brutalt ärlig … över de som väljer att inte undersöka, bara gräva lite djupare i den här mardrömmen som överraskade oss alla, och förändrade vår värld över en natt, omkring denna tid förra året!

GFL: Blossom, låt oss använda ordet ’väljer’.

Blossom: Men om de hade fått bättre information, skulle det inte ha valt annorlunda då?

GFL: Fast de valde att INTE bli bättre informerade. Förstår du?

Blossom: Inte riktigt! Det är svårt att acceptera att någon, än mindre de jag älskar mycket, inte fick informationen innan de hoppade in i det okända.

GFL: Så, säger du då … att de som ”var/är” informerade, är de få privilegierade?

Blossom: Det känns konstigt att säga.

GFL: Fast det är vad du säger, Blossom?

Blossom: Nej … inte privilegierad. Det är vägen vi ’valde’ att gå. Jag visste från början att denna fasad inte var Sann. Det är inte ett privilegium, eller hur? Jag bara visste. Hur kommer det sig att andra inte gjorde det?

GFL: På grund av ”DIN VALDA VÄG.”

GFL: Blossom, låt oss säga detta till dig, på det bästa sätt vi kan.

GFL: Varje levande varelse på din Planet … väljer sin väg.

Blossom: Va, till och med myror och växter?

GFL: Ja.

Okej, jag kommer inte ifrågasätta det. Jag accepterar bara för att vi ska komma vidare, utan alla mina avbrott idag.

GFL: Tänk på att den som har valt att ”överlämna sig” till ett så kallat … ”botemedel/ förebyggande” … det som ”förmodligen” dödar er befolkning … gjorde/ kommer att göra det … för att ”de” anser att det är rätt sak att göra … för dem. ’De’ betraktar ’dig’ som den ’okunniga’ ’konspiratorn’, för att du inte lyssnar på det som de som ’vet’ ’säger till dig att du måste göra’ … och att ’du’ väljer att ignorera det, och genom det så ”väljer du” att ”döda” många fler människor, på grund av din okunnighet och envishet.

GFL: Gör det att de har fel?

Blossom: Ni vet att jag vill säga ”ja”! Fast jag vet att ni kommer att säga något annat.

GFL: Det kommer vi faktiskt. De har inte fel. Enligt dem … så har du fel!

Blossom: Fast, enligt mig … så har de det.

GFL: Ingen har fel, Blossom. Hur kan de som följer sitt Hjärta ha fel?

Blossom: Nå, för att de inte är informerade om vad detta så kallade ”förebyggande” kommer att göra … längre fram … kanske? Jag säger ”kanske”, eftersom man hör så mycket i dessa dagar, och jag har insett att inte allt man läser eller hör, nödvändigtvis är SANT. Tiden får avgöra.

GFL: Fast vi fortsätter att säga ’De har inte fel’. ’De’ gör det som är helt rätt … för dem.

GFL: Därför erbjuder vi dessa tröstande ord, att det spelar ingen roll vilken på vilken sida man väljer att smöra sitt bröd …

Eh … bra försök … inte riktigt i sammanhanget, men vi förstår vad ni menar. (Gulligt, hur som helst)

GFL: Fast ni förstår avsikten.

GFL: VÄGEN SOM VÄLJS INDIVIDUELLT AV NÅGON, ÄR DERAS GUDOMLIGA RÄTT ATT TA.

GFL: Bara för att någon … oavsett om de är okända eller mycket kära för dig… så åker de på en resa som är väldigt annorlunda din … men det betyder inte att det är fel!

GFL: Det betyder att den väg som VARJE INDIVID väljer… är den som SJÄLEN behöver uppleva.

GFL: Kom också ihåg, utan att för den skull på något sätt vilja förminska meningen med Livet på Jorden …

GFL: Detta du upplever … som du är fokuserad på under ditt Livs väg på din vackra Planet … är bara ett sandkorn i jämförelse med … ALLT SOM FINNS.

GFL: Vi säger igen … vi underminerar inte på något sätt det mycket viktiga som sker i transformationen av er Planet …

GFL: Men betänk … såsom ni vet … så ÄR LIVET SJÄLVT OÄNDLIGT … Livet gör inte “halt”, för att man valt en väg som du anser vara ”fel”!

GFL: LIVET SJÄLV … I SIN OÄNDLIGA FORM … FORTSÄTTER ATT EXPANDERA I / AV SIG SJÄLV, I TRILJONER OCH ÅTER TRILJONER FÖR ALLTID

GFL: Vi säger detta för att ni bättre ska kunna förstå/acceptera att de val som görs av någon annan, inte nödvändigtvis är hela världen.

Blossom: Intressant sagt. Jag förstår vad ni säger. Jag är ganska förvånad över hur ’nonchalant’ jag är … om det är rätt ord … när det gäller att ’släppa’ kopplingar till de jag känner, som väljer att ’göra det de får veta’. Vad kan jag göra? Lite sent påtänkt i vilket fall, efter att de fått ”hopkoket” infört i kroppen. Jag måste bara acceptera det och gå vidare. Men samtidigt får det mig att känna mig så avskild från allting, och jag undrar vart ”min omtanke om de jag älskar” har tagit vägen?

GFL: Så är definitivt inte fallet, Blossom. För är det inte så att i denna opartiskhet … så VET du på en djupare nivå … att den KÄRLEK du har för dina nära … går långt bortom alla beslut de fattar, som skiljer sig från ditt?

GFL: Och … vi pratar inte nödvändigtvis om döden på grund av vårt valda ämne … vi talar om döden i största allmänhet ….

GFL: När någon du Älskar passerar genom slöjan … så Älskar du dem fortfarande djupt. Fast de är inte längre ”fästa” vid dig på samma sätt, som när du fysiskt fanns nära dem. Det faktum att de ’valde’ att passera när de gjorde … det anser du inte vara ett rätt eller fel beslut, eller hur?

Blossom: Självklart inte!

GFL: Självklart inte! De följde helt enkelt sin egen resa. Förstår du vad vi vill komma fram till? Vi är inte säkra på att vi kan att förklara det meddelande vi vill få fram så bra.

Blossom: Ni gör det bra! Jag förstår vad ni försöker säga. Med andra ord, oavsett vad som än sker för var och en av oss i dessa dagar som kommer … DEN KÄRLEK VI ÄR … DEN KÄRLEK VI HAR … DEN KÄRLEK VI KÄNNER … för de nära eller de för oss okända … kommer aldrig att upphävas av NÅGOT! Och absolut inte rätten, att välja det som själen behöver följa.

GFL: Vi kunde inte sagt det bättre själva!

Blossom: Jag känner att dagens chatt kommer att hjälpa många. Det har verkligen hjälpt mig, även om det spårat ur från den ursprungliga frågan!

GFL: Kära Blossom, och alla andra som tycker att våra ord är upplyftande …

GFL: TACK… TACK… TACK.

Blossom: Eh … för vad?

GFL: FÖR ATT NI FINNS …

GFL: FÖR ATT NI VISAR ER SANNA STYRKA …

GFL: FÖR ATT NI TAGIT DE ROLLER NI HAR …

GFL: FÖR ATT NI INOM ER HAR HITTAT DET SOM BEHÖVS FÖR ATT FORTSÄTTA …

GFL: FÖR VETSKAPEN OM DETTA…. SOM VAR OCH EN … HAR INOM SIG … KRÄVS FÖR ATT LYFTA MODER JORD OCH ALLA SOM FÖLJER MED HENNE … TILL HENNES SANNARE LJUSARE HEM.

GFL: TIDEN KOMMER … när dessa dagar ni lever i nu, blott kommer att vara ett avlägset minne …

GFL: Och de dagar som kommer framöver … kommer att ge en sådan Frid, Tillfredsställelse och Tröst genom att veta att Var och En av er följde sitt Hjärta … för att ta er till en plats ni bara kan drömma om i nuvarande tider.

GFL: VET ERT KUNNANDE.

GFL: KÄNN ERA KÄNSLOR.

GFL: LITA PÅ DET NI VET.

GFL: ÄLSKA ER FÄGRING.

GFL: SÅDANA VARELSER AV STYRKA OCH LJUS …

GFL: NI GÖR DET NI KOM HIT FÖR ATT GÖRA.

GFL: NI SKINER PÅ ER PLANET, FÖR ATT ÅSTADKOMMA DE NÖDVÄNDIGA FÖRÄNDRINGARNA … FÖR ATT ÅTERIGEN LEVA I EN VÄRLD AV SKÖNHET OCH KÄRLEKSFULLT LJUS

GFL: VI LITAR PÅ ATT NI KAN KÄNNA … HUR MYCKET KÄRLEK VI HAR VI FÖR ER?

GFL: NI … SOM ÄR I FRONTLINJEN …

GFL: NI … DE STARKASTE AV DE STARKA … VILKET NI NU SÄKERT … MÅSTE KÄNNA INOM ER!

Blossom: Tack för det. Ja, ibland känner jag, liksom många andra … att vi verkligen måste vara det .. för att kunna komma igenom detta … och då tänker jag på andra som VERKLIGEN befinner sig i frontlinjen, på sätt som är okända/ bakom kulisserna, och då tänker jag på hur starka ”de” måste vara … vilket i sin tur gör mig starkare. Om ’de’ … ’vilka de än är’ kan göra det de måste göra … då med all ödmjukhet … så kan jag också! I Tacksamhet … I kärleksfull tjänst … JAG ÄR …

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...